Ze zmienniczką jestem od kilku dnia dlatego nie piszę. Zaglądnę po powrocie. Dzięki Kikuś za odliczanie :zakochany2:
Szczęśliwej podróży I udanego urlopu
Ze zmienniczką jestem od kilku dnia dlatego nie piszę. Zaglądnę po powrocie. Dzięki Kikuś za odliczanie :zakochany2:
Dzień dobry w poniedziałek 30 czerwca ,dzisiaj jest ostatni dzień czerwca I 181 dzień roku ,do końca roku pozostało 184 dni .
Zaczynamy z przytupem i przyklaskuej kolejny tydzień ,który jest już 27 tygodniem tego roku .
Dzień w odliczajkach dużo krągłości :radosc: i tak
Maluda -okrąglutkie 20 dni :kwiatek dla ciebie2:
Tola Tosia - 26 dni ,niespełna miesiąc pracy jeszcze przed Tobą :kwiatek dla ciebie2:
Magnab- zaokrągliłaś się do 30 :kwiatek dla ciebie1:
Aldonak - 34 dni czyli miesiąc i niewielką dokładką :kwiatek dla ciebie2:
Na końcu Kika 67 i też masz okrąglutkie 40 dni :kwiatek dla ciebie1
Ubywa nam dni w roku ,Ubywa do końca zleceń ,a my ciągle piękne i młode :yahoo:
W tej sytuacji nie pozostaje mi nic innego ,jak życzyć wszystkim spokojnego dnia ,a sama muszę przyznać ,że będąc w pracy bardzo lubię poniedziałki .
Teraz chodźcie na wspólną :kawa1::kawa::kawa1:
No i ja też jestem okrągła :-) :smiech2:
,Gdy lipiec w drogę wyrusza ,a półka znowu brzmi w uszach ,to znak ,że lato przyszło do nas już ,a razem z latem jest przygoda i białe żagle na mazurskich wodach ".......... się rozmarzyłam i wróciły wspomnienia :moje_wakacje:
Dzień dobry
Witam Was we wtorek ,dzisiaj mamy już pierwszy dzień lipca i 182 dzień roku ,do końca roku pozostało 183 dni .
Odliczajkowa letnia lista przebijów jest dzisiaj bardzo zmienna i wygląda następująco
Maluda - 19 i zmiana kodu na jedyneczkę z przodu :bravo::radosc1:
Siedem dziewcząt z Albatrosa tyś jedyna .....:kwiatek dla ciebie2:
Tola Tosia -25 dni ,niecały miesiąc Ci pozostał
,Już za parę dni ,za dni parę ,wezmę plecak swój I gitarę .....:bravo::kwiatek dla ciebie2:
Magnab - 29 dni i u Ciebie również zmiana kodu na dwójeczkę z przodu
Lato wakacje ,podróże .....:bravo::radosc1:
Aldonak -33 dni i dwie trójeczki ,bardzo ładnie się to prezentuje
,Plaża żółta plaża .......:bravo::radosc1:
Kika 67 - 39 i kolejna zmiana kodu na trójeczkę z przodu :bravo::radosc1:
,Tam gdzie morze wyrzuca swe fale ,tam gdzie niebo wypływa na brzeg ,tam gdzie cisza rozciąga się stałe......
Na dzisiaj to wszystko ,jakby ktoś chciał się dopisać ,to zapraszam s ja jako starsza odliczajkowa :smiech3:życzę wszystkim spokojnego dnia o zapraszam na wspólną :kawa1:
Kika,ja preferuję piosenki Szczepanika-npz.Zielone wzgórza nad Soliną...
Poproszę od jutra 30 dni i nocy .
Później do ewentualnej korekty. Dziękuje 😁