Powitajki przy kawie 78

31 marca 2025 10:28 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w poniedziałkowe przedpołudnie , wiosna się zaczyna co słyszę po swiergocie na dworze . Jakiś szal miłosny czy cuś  nawet ostrożne sójki-policjantki szukają miejsca na założenie rodziny . Wszystko się kręci swoim trybem .
Dobrego dnia 
31 marca 2025 11:01 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  dziś oprócz codziennych obowiązków parkowanie walizki, ale to już zrobię z chęcią 
Spokojnego dnia życzę wszystkim 
31 marca 2025 11:01 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Marta i Magmab szerokiej drogi do :flaga Polski:i super urlopu. :moje_wakacje:

Dusiu dziękuję 
31 marca 2025 11:16 / 6 osobom podoba się ten post
Witam się ze wszystkimi w pierwszy dzień tygodnia i ostatni dzień marca.. Wszystkim życzę spokojnego i miłego dzionka. Przy okazji chciałam zapytać czy znacie firmę Arcadia Care bo mam propozycję wyjazdu z nimi.Może ktoś coś o niej wie czy wypłacalni itd. byłabym wdzięczna
31 marca 2025 11:42 / 8 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo.Musze od czasu do czasu do was zajrzeć, Malgi mnie opirpapierAle ja na urlopie to wiadomo,po jednej pracy zjechałam po 6 dniach pojechałam ale to niewypał byl,ja tylko mogłabym wybuchnąć Ale dobrze wyszło bo przynajmniej koleżanka mnie odwiedziła w drodze do pracy,dziękuję Malgi.Zycze wam Miłego dzionka bez stresowego kochani.I jeszcze się pochwalę na spory czas odpuściłam sobie ruch sport mały czy ćwiczenia Ale znowu jestem na topie ćwiczeń od tygodni i tak ma zostać. Miłego poniedziałku 
31 marca 2025 13:23 / 5 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witam serdecznie opiekunkowo.Musze od czasu do czasu do was zajrzeć, Malgi mnie opirpapier:lol3:Ale ja na urlopie to wiadomo,po jednej pracy zjechałam po 6 dniach pojechałam ale to niewypał byl,ja tylko mogłabym wybuchnąć :yeah:Ale dobrze wyszło bo przynajmniej koleżanka mnie odwiedziła w drodze do pracy,dziękuję Malgi.Zycze wam Miłego dzionka bez stresowego kochani.I jeszcze się pochwalę na spory czas odpuściłam sobie ruch sport mały czy ćwiczenia Ale znowu jestem na topie ćwiczeń od tygodni i tak ma zostać. :upup:Miłego poniedziałku :przytula:

Ćwiczenia super sprawa, nic tak nie podnosi poczucia własnej wartości jak poczucie bycia fit i do tego jeszcze super sylwetka 🥰.
31 marca 2025 13:43 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w nowym tygodniu,zaczął się pochmurno i trochę 🌧️ . Weekend minął bardzo przyjemnie,w sobotę zaliczyłyśmy z przyjaciółką 5 km spacer w lesie,poprzytulałyśmy się do brzóz i pierwszym raz w życiu,widziałam setki żab naraz . Qrcze,wyszły sobie na leśną drogę ,siedziały nieruchomo wygrzewając się w słońcu ,grupkami albo w samotności ,albo parami w ...miłosnych chyba uściskach bo jedna na drugiej . Musiałyśmy bardzo uważać żeby ich nie rozdeptać . Wieczór upłynął też miło na babskim spotkaniu. Oprócz śniadania nic nie jadłam,wiedziałam że nasza BB smacznie nas nakarmi. I,jak zawsze,nie zawiodłam się . A wczoraj już trochę chłodniej było,ale pojechałam z moją Krysią na kolejny spacer po lesie,kolejne 5,5 km przemaszerowałyśmy,trochę zgłodniałe zajrzałyśmy do położonej na skraju lasu restauracji Owczarnia. Zamiast planowanej małej przekąski zjadłyśmy normalny obiad,po powrocie do domu nie musiałam już sobie niczego gotować . A późnym popołudniem zaczął padać deszcz,przesiedziałam więc przed telewizorem ,obejrzałam serial Dojrzewanie . Ostatnio głośno o nim,mogę powiedzieć,że warto obejrzeć . 
Dzisiaj rano odebrałam wyniki moich badań ,prawie idealne. Prawie,bo minimalnie ,o 0,04 podwyższona kreatynina i,również o 0,04,przekroczony poziom potasu . Tina,mam lecieć z wynikami do lekarza,czy to nic na tyle ważnego,żeby rodzinnej lekarce czas zajmować?  Cieszy mnie też właściwe nasycenie wit D3 (59), dalej jednak będę ją przyjmowała . Zabieram się za przygotowanie obiadu a Wam życzę przyjemnego jeszcze dnia 
31 marca 2025 15:44 / 6 osobom podoba się ten post
Takie tam z sobotnich i niedzielnych spacerów 😉
31 marca 2025 15:51 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w nowym tygodniu ostatni poniedziałek ćw pracy ,a w sobotę wieczorem do domku nareszcie wszystkim miłego popoludnia
31 marca 2025 17:36 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry , niedawno skonczyłam pracę. Lubię ją i pozwala mi a nawet nakazuje dużą swobodę w działaniu i samodzielność, mimo , że trzeba przysiąść. Tylko ewentualne płaskodoopie mnie martwi :)

Gusiu , nie jest żle, a takie zwyżki mogą wskazywać na nieduże odwodnienie ? Może winne są urlopowe szaleństwa ?
Zadzwon to lekarki, która Cię prowadzi i zapytaj czy widzi w tym coś niepokojącego.

Miłego popołudnia wszystkim , Mamuelko cieszę się, że jesteś w jednym kawałku :) 
31 marca 2025 17:38 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Takie tam z sobotnich i niedzielnych spacerów 😉

Teraz mnie dopadła nostalgia - piękna ta nasza Polska. 
01 kwietnia 2025 06:32 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Dziś już wtorek i kwiecień zaczynamy..😲 Szybko ten czas leci oj szybko. 🙈🫣
Spokojnego dnia opiekunowo. 
01 kwietnia 2025 06:52 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo - kwietniowo
Dziś znowu mam trochę wolnego przed obiadem - to ruszę na podbój mojej dzielnicy
Wczoraj miełam starcie ze sprzątaczką, która tylko mąci w głowie podopiecznej.
Na szczęście mam teraz tydzień spokoju - przez ten czas muszę obmyślić jakąś strategię.
Miłego dnia wszystkim
01 kwietnia 2025 07:32 / 5 osobom podoba się ten post
WITAJCIE kwiecień plecień bo przeplata troche zimy trochę lata.....PIEKNY MIESIĄC......KAWA DLA WSZYSTKICH...
01 kwietnia 2025 10:24 / 3 osobom podoba się ten post
Babka

WITAJCIE kwiecień plecień bo przeplata troche zimy trochę lata.....PIEKNY MIESIĄC......KAWA DLA WSZYSTKICH...:przytula:

Kwiecień to mój ukochany miesiąc 🤩🥰, na moim drugim miejscu jest złoty październik ✨.