Powitajki przy kawie 78

03 maja 2025 10:39 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

No i pada deszcz,szkoda ale może cały dzień nie będzie padać :-)

Spacer pod parasolem też fajna sprawa 
Ja praktykuję, gdy w czasie przerwy pada deszcz
03 maja 2025 16:24 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w tym pięknym wiosennym miesiącu - spokojnego dnia i pracy wszystkim życzę . 
04 maja 2025 04:57 / 4 osobom podoba się ten post
Po pięknym weekendzie ani śladu, za oknem wiatr i deszcz. Dobrze że majówka się kończy, bo gdziekolwiek nie zadzwoniłam, tam wszyscy byli albo na grillu albo w gościach. Deprechy idzie się nabawić. A u mnie spokój. Byłam na dole zrobić kawę i luknęłam do Hannelore. Dobrze, że wczoraj dodatkowo przykryłam ją kocem. Spieszyć się nie muszę, bo dziś przychodzi szefowa, a Ona zawsze się spóźnia. Miłej, bezstresowej niedzieli życzę Wszystkim. 
04 maja 2025 05:02 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.. Czy wyspana jestem? Trudno powiedzieć. 🤔 Obudził mnie deszcz dzwoniący o dach . W nowym domu wyjątkowo słychać bo poddasze jest nieużytkowe i jeszcze nie ma tam dużo gratów 😜😂 więc wyjątkowi daje po blachodachówce i rozlega się szum. Wczoraj cmentarze resztę odwiedziłam, obiad u rodziców przezyłam. 😂 Nawet było spokojnie. 😁 Ciasta sobie na dziś do kawki przywiozłam a na obiad dziś jadę do restauracji bo mam ☹️ lenia na gotowanie. U nas we wsi jest i wyjątkowe ma bardzo dobre jedzenie. Byłby mąż to bym gotowała a tak to mi się nie che. ☹️ Córka w trasie z Sindbadem wraca jutro dopiero. 
Zaraz wstanę kawkę sobie zapodam żeby jakoś się rozruszać. Spokojnego dnia opiekunowo. 
04 maja 2025 08:38 / 4 osobom podoba się ten post
Majówka, majówka i po majówce.
Trochę w ogródku porządku zrobiłam, z kilkoma sąsiadami kawka wypita, gęś na obiad upieczona
Dziś w końcu trochę deszczu spadło, ale i temperatura z letniej na wczesnowiosenną spadła
W tym tygodniu jeszcze ogarnięcie domu, a w następnym już pakowanie na wyjazd urlopowy
04 maja 2025 09:11 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u mnie też po wieczornej burzy i nocnym deszczu chłodno się zrobiło 
Bez względu na aurę życzę wszystkim spokojnej przyjemnej niedzieli 
04 maja 2025 11:00 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w deszczową niedzielę  no i chłodną bo tylko 8 st. jest. Teraz przygotowuję obiad na 12,00 a na przerwie to pomyślę co robić. Jak przestanie padaç to na pewno na rowerek się wybiorę, jak będzie deszcz to poczytam ksiáżkę lub krzyżówki, Spokojnej niedzieli wszystkim.Dziś się nie przemęczajcie przecież to niedziela.
04 maja 2025 13:31 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie w ten niedzielny popoludniowy dzien Miłego popołudnia życzę wszystkim 
05 maja 2025 05:15 / 3 osobom podoba się ten post
Doberek poniedziałkowo. Obejrzałam wczoraj zajefajny film i nawet szybko zasnęłam. Trochę się namordowałam wczoraj i byłam totalnie padnięta. Powoli piję kawę i dochodzę do siebie. 
05 maja 2025 05:24 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  I już kolejny tydzień przed nami. Kawkę sobie zrobiłam i się delektuje. Spałam niby dobrze aje o 5 koniec i tyle więcej już nie próbowałam . Szyja mnie boli albo mnie przewiało albo źle poduszkę pod głowę wsadziłam. Po 7 podjadę do sklepu bo mi się w lodówce prześwit zrobił. Dużo nie będę kupować bo czekam na info z agencji bo coś ich ten dlugi weekend zatrzymał w domu a nie w pracy i nie wiem nic dalej. 🤔 Jeśli nic nie wyszło szukam innego zlecenia. 
Póki co za oknem słońca ☀️ brak a i dziś nadają opady deszczu . Zaraz trzeba pójść do psa 🐕 i kota 😺 i jakoś próbować brać się za życie po tym weekendzie. Spokojnego dnia i całego tygodnia opiekunkowo. 
05 maja 2025 07:14 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo 
Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie życząc spokojnego, majowego poniedziałku 
05 maja 2025 07:34 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich. Ja dziś pdp do przedszkola wyślę i lus bluszcz.Pierwszy tydzień zaliczony będzie wieczorkiem,jeszcze tylko 6 tyg.Milego początku tygodnis
05 maja 2025 07:57 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w chłodny i deszczowy poranek  .Wcięło mi długiego posta więc tylko życzę spokojnego dnia wszystkim.
05 maja 2025 08:23 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - dzisiaj chłodno i powietrze przypomina jesień .
Jeszcze nie czytałam wpisów i nie wiem kto gdzie obecnie przebywa 
Tym w pracy życzę pogody ducha, zawsze trzeba mieć nadzieję, że będzie lepiej .A tym w domu spokoju , serdeczności i fantazji .
Ogólnie wszystkim życzę  bardzo dobrego dnia.
05 maja 2025 08:25 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich. :-)Ja dziś pdp do przedszkola wyślę i lus bluszcz.Pierwszy tydzień zaliczony będzie wieczorkiem,jeszcze tylko 6 tyg.Milego początku tygodnis:-):kwiaty_serca:

Takie wolne dni to perełki .Odpoczywaj Elzbietko