Powitajki przy kawie 78

21 marca 2025 07:04 / 6 osobom podoba się ten post
A PIĄTUNIO JUŻ  SIĘ WITA DLA jednego kawa czeko dla innego mleko... WEKENDZIOREK wyjmj worek wszak sprzątania nadszedł czas...
21 marca 2025 07:05 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień doberek witam się i ja w pierwszy dzień kalendarzowej wiosny kawka wypita słoneczko świeci można zaczynać dzień wszystkim życzę dobroci dnia spokojnej pracy Pozdrawiam
21 marca 2025 07:37 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Hey ho na wagary by się szło. 🤣🤣🤣 
Wszystkim.zycze spokojnego dnia i całego weekendu. 
21 marca 2025 07:44 / 4 osobom podoba się ten post
Babka stara zapomniała że cieszy się ziemia cała...CZAS RADOSNY BO CZAS WIOSNY.....Tak więc życzę od innych piękniejszego tego jedynego wszak dziś wiosennego.
21 marca 2025 07:51 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  dobrego, spokojnego dnia życzę wszystkim 
21 marca 2025 08:12 / 5 osobom podoba się ten post
21 marca 2025 12:40 / 5 osobom podoba się ten post
Babka

Babka stara zapomniała że cieszy się ziemia cała...CZAS RADOSNY BO CZAS WIOSNY.....:trawnik:Tak więc życzę od innych piękniejszego tego jedynego wszak dziś wiosennego.:niech zyje:

"Zapachniało,zajaśniało ,wiosna ach to ty"☀️
No i mamy wiosnę radosną . Słonko świeci,jasne niebo i cieplej, i radośniej,i energii więcej od razu . A że w domu jestem,to jeszcze przyjemniej. Zaraz pójdę do kwiaciarni trochę wiosny w postaci kwiatów do domu przynieść . Czas płynie szybciej niż w pracy,mam co robić ale bez spinki,bez pośpiechu,jutro przecież też jest dzień . Życzę wszystkim słonecznego,spokojnego piątku i całego ,pierwszego tej wiosny weekendu 
21 marca 2025 13:29 / 5 osobom podoba się ten post
21 marca 2025 13:34 / 6 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Hey ho na wagary by się szło. 🤣🤣🤣 
Wszystkim.zycze spokojnego dnia i całego weekendu. 

Dzisiaj jak najdalej od garów Podopieczna zje wczorajszy rosół i obgryzie udko z kurczaka. Ja mam dolegliwości żołądkowe więc jestem na lekkiej diecie.
21 marca 2025 13:44 / 6 osobom podoba się ten post
Gusia29

"Zapachniało,zajaśniało ,wiosna ach to ty"☀️
No i mamy wiosnę radosną . Słonko świeci,jasne niebo i cieplej, i radośniej,i energii więcej od razu . A że w domu jestem,to jeszcze przyjemniej. Zaraz pójdę do kwiaciarni trochę wiosny w postaci kwiatów do domu przynieść . Czas płynie szybciej niż w pracy,mam co robić ale bez spinki,bez pośpiechu,jutro przecież też jest dzień . Życzę wszystkim słonecznego,spokojnego piątku i całego ,pierwszego tej wiosny weekendu :najlepszego3:

Pachnie ładnie wiosną, drzewa zaczynają wypuszczać listki i pąki. Niestety wiosna ma też swoje drugie oblicze, mianowicie zaczyna się ciężki czas dla alergików. Naprawdę cieszę się, że mam to szczęście, że nie muszę smarkać i płakać w okresie pylenia. Życzę ci odpoczynku.
22 marca 2025 06:47 / 4 osobom podoba się ten post
SOBOTA Was wita......witam i ja życząc dobrej i spokojnej Polska z Litwą wygrała i my damy rade i z większym nakładem.
22 marca 2025 07:39 / 3 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio Opiekunkowo 🌸🌞.
22 marca 2025 07:40 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Za oknem brak słońca ☀️ i zaraz pewnie lubię deszcz bo ciemne chmury na niebie. Na dziś żadnych planów nie mam ewentualnie moje pranie zrobię sobie i poczytam książki. 📚 Po wczorajszej wymianie zdań z seniorka to chyba ona mi moje pranie wstawi bo już naukę obsługi zmywarki, kuchenki, piekarnika, segregacji śmieci  przeszłam teraz czas na pralkę bo jak to ona stwierdziła, że my nic nie umiemy i nie mamy nic w domach. 🤣🤣🤣🤣 Aż do agencji dzwoniła że nie tak pralkę z jej ciuchami włączyłam.  A ja grzecznie , że bardzo chętnie się spakuje i pojadę do domu bo tutaj ślubu z nią nie mam . Opuściła oczy i nic nie powiedziała. Zgłosiłam do syna i córki  i agencji, że proszę o zmianę opiekunki bo odkąd tu jestem niczego dobrze nie robię. 
Pracy nie brakuje a ja nie mam zamiaru treacic zdrowia dla kogoś kto w ciągu roku ma już 15 opiekunek i 4 agencje. To chyba o czymś to świadczy. ? 
Spokojnego dnia opiekunowo. 
22 marca 2025 08:02 / 4 osobom podoba się ten post
MĄDRE słowa i az inne nie mądre cisna sie na usta......a może by tak po polsku coś powiedziała jak taka uczona i zna nasza historie co mamy a czego nie....no ale tak nas postrzegaja ile razy sie słyszy ja bym swojej rodziny nie zostawiła....no cóż my bezdszne...Trzymaj sie kochana.Ja w takich przypadkach mówię prosze zatrudnic niemke......ona ma wszystko i wie wszystko.....
22 marca 2025 08:30 / 4 osobom podoba się ten post
Babka

MĄDRE słowa i az inne nie mądre cisna sie na usta......a może by tak po polsku coś powiedziała jak taka uczona i zna nasza historie co mamy a czego nie....no ale tak nas postrzegaja ile razy sie słyszy ja bym swojej rodziny nie zostawiła....no cóż my bezdszne...Trzymaj sie kochana:aniolki:.Ja w takich przypadkach mówię prosze zatrudnic niemke......ona ma wszystko i wie wszystko.....:wiking:

Ja zawsze mam odpowiedź że nie mam z Wami ślubu i bus do Polski jeździ codziennie lub że jadę do innej rodziny, która naprawdę potrzebuje pomocy. I koniec dyskusji że mną. Może te 5-6 lat temu bałam się odezwać teraz się nie przejmuje i mówię co myślę.