Babka stara zapomniała że cieszy się ziemia cała...CZAS RADOSNY BO CZAS WIOSNY.....:trawnik:Tak więc życzę od innych piękniejszego tego jedynego wszak dziś wiosennego.:niech zyje:

Babka stara zapomniała że cieszy się ziemia cała...CZAS RADOSNY BO CZAS WIOSNY.....:trawnik:Tak więc życzę od innych piękniejszego tego jedynego wszak dziś wiosennego.:niech zyje:
Dzień dobry. :chaplin: Hey ho na wagary by się szło. 🤣🤣🤣
Wszystkim.zycze spokojnego dnia i całego weekendu.
"Zapachniało,zajaśniało ,wiosna ach to ty"☀️
No i mamy wiosnę radosną . Słonko świeci,jasne niebo i cieplej, i radośniej,i energii więcej od razu . A że w domu jestem,to jeszcze przyjemniej. Zaraz pójdę do kwiaciarni trochę wiosny w postaci kwiatów do domu przynieść . Czas płynie szybciej niż w pracy,mam co robić ale bez spinki,bez pośpiechu,jutro przecież też jest dzień . Życzę wszystkim słonecznego,spokojnego piątku i całego ,pierwszego tej wiosny weekendu :najlepszego3:
MĄDRE słowa i az inne nie mądre cisna sie na usta......a może by tak po polsku coś powiedziała jak taka uczona i zna nasza historie co mamy a czego nie....no ale tak nas postrzegaja ile razy sie słyszy ja bym swojej rodziny nie zostawiła....no cóż my bezdszne...Trzymaj sie kochana:aniolki:.Ja w takich przypadkach mówię prosze zatrudnic niemke......ona ma wszystko i wie wszystko.....:wiking: