Powitajki przy kawie 78

23 marca 2025 07:27 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w te kolejna niedzielę nie pierwszą ale i nie ostatnią ...aby była miła i szybka i dalej do dzieła.Dobrej porannej kawy i odliczajta sie nima spania.
23 marca 2025 07:50 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Ja dziś liczę na słońce ☀️ i na pauzie idę w sina dal. 🤣
Dobrej niedzieli opiekunowo. 
23 marca 2025 09:15 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo w deszczowa niedzielę miłego dzionka wszystkim życzę 
23 marca 2025 09:32 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo u mnie już przedostatnia niedziela w pracy mam nadzieję, że szybko minie.
Życzę wszystkim spokojnego, przyjemnego dzionka 
23 marca 2025 10:12 / 6 osobom podoba się ten post
Witam i ja w niedzielę po porannym deszczu ani śladu wręcz nieśmiało przedziera się słoneczko jest ciepło przede mną jeszcze dwie niedzielę zmienniczka ma akcept rodziny  teraz już jestem na ostatniej prostej wszystkim życzę miłego dzionka Dusi dużo cierpliwości. Z początku moja podopieczna też chciała mną dyrygować ale ostro pokazałam gdzie jest jej miejsce jakoś dało się ją utemperować ale wiadomo każdy senior bądź seniorka jest inny. Czasem się nie da jedyne wyjście to zjechać do Polski bo szkoda zdrowia.
24 marca 2025 06:34 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Nowy tydzień czas start. Wszystkim życzę spokojnego dnia i całego tygodnia. 
24 marca 2025 06:40 / 7 osobom podoba się ten post
Poniedziałek nowy początek witam sie z Wami, niechaj sie nam spełnia i krokami bierzy a na końcu dostaniemy to co sie należy.
24 marca 2025 07:30 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Opiekunkowo w ostatnim tygodniu marca, niech ten poniedziałek będzie spokojny dla Nas wszystkich, a za nim cały tydzień ❤️.
24 marca 2025 08:53 / 6 osobom podoba się ten post
Witam się z Wami w poniedziałek spokojnego dzionka 
24 marca 2025 09:21 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnego dnia życzę wszystkim, pracującym jak najmniej obowiązków 
24 marca 2025 11:26 / 7 osobom podoba się ten post
Witam w mój ulubiony dzień podopieczna w przedszkolu luz blues do godziny 16:00 meldowali deszcz tymczasem jest piękna pogoda Słońce korzystam i spaceruję Pozdrawiam miłego dzionka
24 marca 2025 20:21 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Nowy tydzień czas start. Wszystkim życzę spokojnego dnia i całego tygodnia. 

Tobie też Dusiu. Jak tam na polu walki? Podopieczna spokojniejsza?
24 marca 2025 21:39 / 3 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Tobie też Dusiu. Jak tam na polu walki?:-):pojedynek: Podopieczna spokojniejsza?

No dziś póki co ok bo wczoraj syn postraszył ja haimem. Zobaczymy ile będzie taka potulna. ? 
25 marca 2025 06:55 / 6 osobom podoba się ten post
WITAM serdecznie jak na Wtorek przystało pięknego ,zdrowego i spokojnego.
25 marca 2025 07:38 / 5 osobom podoba się ten post
Babka

WITAM serdecznie jak na Wtorek przystało pięknego ,zdrowego i spokojnego.:yeah:

Dołączam się do powitań Babki  😃: spokojnego wtorku Nam Wszystkim, niezbyt dużo pracy i powodów do radości, choćby takich najdrobniejszych ❤️.