Powitajki przy kawie 78

04 kwietnia 2025 09:03 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry w piątek weekendu początek. :chaplin:
Kawkę sobie popijam i tak rozmyślam nad tą głupią mentalnością Niemców. 🤮 
Za kilka dni zmienię sztele bo synek mądry  stwierdził, że za dużo kasy płaci i weźmie tańsza opcje dla matki. I ok. Bo ona do opieki w domu się nie nadaje . I złożył wypowiedzenie do agencji. Dla mnie mają już cis na oku niestety po ledwo 3 tygodniach nie będę wracać do domu bo ledwo zarobię to wydam. Proszę bez hejtu, że moge jechać na święta . No ciężki rok u nas w finansach domowych przem męża operację i trzeba się poświęcić. Są rzeczy ważne i ważniejsze. Nie po to jadę 1350 km żeby zaraz wracać. Te święta nie są dla mnie tak ważne i będę pracować. Ile zostanę w nowym miejscu? To się okaże . Narazie na miesiąc żeby dostać dodatek i za Wielkanoc i za 1 maja. A potem zobaczę. Chciałabym do 20 czerwca pracować bo już w tedy na bank muszę zjechać bo 28 czerwca mamy wesele męża chrześniaka żeby zdążyć kupić sukienkę .🤣  Jemu nic nie mówię bo widzę , że go gryzie to wszystko a jestem zdrowa i chcę sobie zarobić żeby nie brać z kupki na której i tak teraz nie wiele po jego operacjach. 
Ufff 😜 i się wyżaliłam. Lżej. 🤣 
Ubrań mało letnich wzięłam ale tam gdzie jadę jest Kik i  NKD a ja wymagająca nie jestem wedle ubioru to mi starcza te sklepy. 
Dobrego dnia opiekunowo ☕☕☕☕:lovu2:

W zupełności się z tobą zgadzam jak trzeba to trzeba jedz i zarabiaj .bo pieniążki są potrzebne zdrówka i wytrzymałości życzę 
04 kwietnia 2025 09:06 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo w piątek jeszcze jeden dzień i do domku chociaż nie jest mi tu źle miejsce dobre jestem już tutaj 3.5 roku tylko dużo pracy 2 na wózku więc jest co robić za 6 tygodni spowrotem miłego dnia wszystkim 
04 kwietnia 2025 09:49 / 8 osobom podoba się ten post
Cudownego piątku i zapiątku dla Nas Wszystkich 🥰❤️.
04 kwietnia 2025 11:54 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - dziś jestem ranny ptaszek bo kwicze od 8 godz, ale aby do 17 stej i będę niebieskim ptaszkiem, ale tylko w weekend :)
Dziś wieczór jeszcze odpowiednie manicure aby przygotować się do ataku na przyszły tydzień ( dowalili nam roboty) . 
Miłego piątku :) 
04 kwietnia 2025 11:58 / 6 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Po co tu hejtować? Nikt nie będzie bo to samo życie. Nie uwierzę, że ktoś tu wyjeżdża do pracy tyle kilometrów dla przyjemności. 2 lata temu miałam zabieg, który robiłam w prywatnej klinice. Ktoś powie, mogłaś zrobić na nfz. Niestety nie mogłam czekać i wtedy pieniądze się przydają, szczególnie te odłożone. Nie słuchajcie, że pieniądze szczęścia nie dają. Dają bezpieczeństwo, często ratują życie..

Bo nie dają, ale tylko te cudze 
04 kwietnia 2025 21:49 / 6 osobom podoba się ten post
Babka

NO co zarobi to przetraci ...nakupuje sobie gaci.....oj Malgusiu ma kochana masz ty pomysł juz od rana....toś robota se trafiła ,w Tobie drzemie wielka siła.:yeah::yeah::yeah:Z rana nas  3.......jak 3 muszkieterów reszta spi ..i ma sny.

Wykrakałaś - kupiłam sobie dwie pary butów, choć wcale nie potrzebowałam...
05 kwietnia 2025 05:33 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek sobotnio. Spałam aż do tej pory. W nocy tylko obudził mnie śpiew Seniora, gdy szedł do toalety, ale pokój miałam zamknięty na klucz. Wczoraj przed 20 tą wpadł Syn i był bardzo zdziwiony, że udało mi się bez problemu położyć Seniora spać... No, a teraz kawa, narka. 
05 kwietnia 2025 06:57 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień doberek witam i ja kawka paruje siedzę sobie na tarasie i słucham świergotu ptaków temperatura na razie plus cztery ale później będzie słoneczko i wręcz upał seniorka jeszcze smacznie śpi ale zaraz będę  ją budzić i zaczynamy nowy dzionek ostatni weekend na moim turnusie i zasłużony urlop rozpoczynającym pracę życzę miłego spokojnego zlecenia Pozdrawiam
05 kwietnia 2025 06:59 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w sobotę przy zapachu kawy.....czemu to z rana człek jest niemrawy..... oj kości moje dwoje się troje i tak pełzajac za godzin kilka będę jak zając.
05 kwietnia 2025 07:22 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Kawka, , śniadanko i zaczynamy nowy dzień. Seniorka jeszcze śpi więc delektuje się ciszą. 
Spokojnej soboty opiekunowo. 
05 kwietnia 2025 07:42 / 6 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio
Dziś mam wolne, więc nie muszę się spieszyć
Mam zamiar poszukać nowych sklepów w okolicy, a może nawet zajrzę w jedno miejsce za smardzami?
Miłej soboty i mało roboty wszystkim
05 kwietnia 2025 09:13 / 5 osobom podoba się ten post
06 kwietnia 2025 04:32 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry niedzielnie. Trudno,już nie śpię. O 23.30 jak grom z jasnego nieba obudził mnie budzik. Stał sobie spokojnie,a Birgerowi zachciało się go nastawić i zapomniał zablokować dzwonek No i się zaczęło.Przesypiałam na chwilę, potem pobudka i tak kilka razy. Noo,totalnie obudził mnie Senior,bo buszował w kuchni i stukał talerzami.Nawet nie ma sensu mu o tym mówić, bo nie będzie pamiętał.Kawę już wypiłam, radio leci i tak jeszcze do 7 mej.O 10 tej przychodzi DRK do kąpania Seniora,bo jutro ma przedszkole.Niech tylko niedziela zleci. 
06 kwietnia 2025 05:58 / 6 osobom podoba się ten post
Miłej szybkiej spokojnej niedzieli bez stresiku z dobrą kawą lepszą strawą, kawka pachnie babka śpi pewno o Majorce śni ...a mnie styknie powrót w swoje miłe strony ....to szczęscia tak wiele no....właśnie z ...portfelem....
06 kwietnia 2025 06:44 / 6 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie
Wczoraj padłam jak kawka, dobrze że dziś leniwa niedziela i nie muszę nic ekstra robić
Miłego dnia wszystkim