Dzień dobry w piątek weekendu początek. :chaplin:
Kawkę sobie popijam i tak rozmyślam nad tą głupią mentalnością Niemców. 🤮
Za kilka dni zmienię sztele bo synek mądry stwierdził, że za dużo kasy płaci i weźmie tańsza opcje dla matki. I ok. Bo ona do opieki w domu się nie nadaje . I złożył wypowiedzenie do agencji. Dla mnie mają już cis na oku niestety po ledwo 3 tygodniach nie będę wracać do domu bo ledwo zarobię to wydam. Proszę bez hejtu, że moge jechać na święta . No ciężki rok u nas w finansach domowych przem męża operację i trzeba się poświęcić. Są rzeczy ważne i ważniejsze. Nie po to jadę 1350 km żeby zaraz wracać. Te święta nie są dla mnie tak ważne i będę pracować. Ile zostanę w nowym miejscu? To się okaże . Narazie na miesiąc żeby dostać dodatek i za Wielkanoc i za 1 maja. A potem zobaczę. Chciałabym do 20 czerwca pracować bo już w tedy na bank muszę zjechać bo 28 czerwca mamy wesele męża chrześniaka żeby zdążyć kupić sukienkę .🤣 Jemu nic nie mówię bo widzę , że go gryzie to wszystko a jestem zdrowa i chcę sobie zarobić żeby nie brać z kupki na której i tak teraz nie wiele po jego operacjach.
Ufff 😜 i się wyżaliłam. Lżej. 🤣
Ubrań mało letnich wzięłam ale tam gdzie jadę jest Kik i NKD a ja wymagająca nie jestem wedle ubioru to mi starcza te sklepy.
Dobrego dnia opiekunowo ☕☕☕☕:lovu2: