Suplementy

21 czerwca 2014 10:28 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Nie sugestia, ja dziś rano obejrzałam się w lustrze i mam prawie całkiem płaski brzuch! No tego już sobie wyobrazić raczej nie można. Niestety uda jakoś powoli spadają,ale biust też zmalał,stanik zrobił się za duzy.

biust?właśnie wyrzuciłam imbir!!! ;-)
21 czerwca 2014 12:28 / 4 osobom podoba się ten post
Wcale się nie dziwie,że my chudniemy po tym imbirze. Właśnie umyłam ostatnie okno,wyprałam firanki i powiesiłam,zmieniłam pościel swoją i babci,poodkurzałam,pomyłam podłogi i zastanawiam się co jeszcze zrobić bo mnie dalej nosi. Szkoda,że nie ma ogródka,chyba bym cały przekopała ze dwa razy:)
21 czerwca 2014 12:39 / 2 osobom podoba się ten post
Właśnie,dlatego gubimy kilogramy,bo się ruszamy,a apetyt mamy mniejszy! Kocham imbir i jaaaa :):)
21 czerwca 2014 12:53 / 1 osobie podoba się ten post
Ja za 3 dni do domu jadę,i wszystki imbir wykupię,też będę laska hi hi
21 czerwca 2014 14:28
Właśnie wróciłam z Rewe, normalnie szok, wczoraj dwie górzaste skrzynki imbiru, /świeżutki i soczysty/,
dzisiaj nędzne parę kawałków. Wczoraj ciapa kupiłam tylko trochę, dzisiaj zaopatrzyłam się z chytrości na m-c.
Jest promocja po 4,90 za kilogram.
Albo tyle forumowych opiekunek u mnie w miejscowości, albo Niemcy też czytają to forum.

Która jeszcze nie zakupiła, to biegusiem do REWE, może się załapie.
21 czerwca 2014 14:49 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Właśnie wróciłam z Rewe, normalnie szok, wczoraj dwie górzaste skrzynki imbiru, /świeżutki i soczysty/,
dzisiaj nędzne parę kawałków. Wczoraj ciapa kupiłam tylko trochę, dzisiaj zaopatrzyłam się z chytrości na m-c.
Jest promocja po 4,90 za kilogram.
Albo tyle forumowych opiekunek u mnie w miejscowości, albo Niemcy też czytają to forum.

Która jeszcze nie zakupiła, to biegusiem do REWE, może się załapie.

tak żeście mnie wkręciły z tym imbirem , że właśnie wr,óciłam z Kauflandu z zakupioną porcją i zaraz idę gotować ten wywar czarownic !!! jak wrócimy do kraju to nas nikt nie pozna - tylko do TOP MODEL - a nie do opieki !!!!
21 czerwca 2014 14:56
czytałam bardzo dużo dobrego o działaniu imbiru,to musi coś w tym być,wszystkie bedziemy jak jedna gwiazda najjaśniejsza,a co,kto mądremu zabroni,jak jest ,to trzeba to sprawd,że ktoś mądry podpowiedział przepis na cudowny eliksir
21 czerwca 2014 15:04 / 2 osobom podoba się ten post
normalnie cieszę się ze jestescie. Zadowolone
21 czerwca 2014 15:56
o,znalazła się winna całego zamieszania imbirowego,istne szalenstwo,i dobrze
21 czerwca 2014 16:44
gotować ze skórką czy obrać ????
21 czerwca 2014 16:46
fiber39

gotować ze skórką czy obrać ????

Cieniutko oskrobać.
21 czerwca 2014 17:24 / 3 osobom podoba się ten post
beata

:-) :-) :-) :-) :-) normalnie cieszę się ze jestescie. Zadowolone:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Ty to powinnaś klapa w tyłek dostać,ze dopiero teraz nam powiedziałaś :) Wiesz ile juz bym schudła jakbym w lutym zaczęła pic???
21 czerwca 2014 17:49 / 2 osobom podoba się ten post
I słowo stało się cialem,zawlekłam męża do sklepu po imbir-właśnie zaczynam go gotować.Nigdy nie podziałała na mnie żadna dieta,to moja ostatnia deska ratunku ,choć mi bardziej chodzi o pozbycie się wzdęć i zaparć.Piotruś uśmiecha się po cichu,ale imbir mi starł...
21 czerwca 2014 17:51 / 1 osobie podoba się ten post
Też dzisiaj zakupiłam i od jutra zacznę pić. Może nawet dzisiaj wieczorem już się uda.
Tydzień tutaj mi został, więc fajnie by było przed odjazdem coś zrzucić.
Jak podziała, to w domu męża i mamę zarażę.
21 czerwca 2014 18:05
Drugi dzień imbirowy.
Po wczorajszym doświadczeniu że napój jest dosyc ostry podgrzewam go jakoś lepiej mi wchodzi,i dorzuciłam dwa plasterki cytryny-zaczyna mi smakowac efektu oczywiście jeszcze brak.