Ty to powinnaś klapa w tyłek dostać,ze dopiero teraz nam powiedziałaś :) Wiesz ile juz bym schudła jakbym w lutym zaczęła pic???
Ty to powinnaś klapa w tyłek dostać,ze dopiero teraz nam powiedziałaś :) Wiesz ile juz bym schudła jakbym w lutym zaczęła pic???
I słowo stało się cialem,zawlekłam męża do sklepu po imbir-właśnie zaczynam go gotować.Nigdy nie podziałała na mnie żadna dieta,to moja ostatnia deska ratunku :-),choć mi bardziej chodzi o pozbycie się wzdęć i zaparć.Piotruś uśmiecha się po cichu,ale imbir mi starł...
Beti wzdecia tominely mi po 2 zklankach :-) :-) :-) :-)
A czy ta herbata ma taki ostry smak,ze az piecze?Moge dodać do niej cytrynę?Jak Piotruś wyjmie zapałki,to ja swoim chuchem je zapalę -)
Mnie chyba troche jakby jezyk zdretwial,ale zara wypije druga,bo boje sie,ze im wieksza zrobie przerwe,to i ta kuracja umrze smiercia naturalną jak wszystkie inne...
A czy ta herbata ma taki ostry smak,ze az piecze?Moge dodać do niej cytrynę?Jak Piotruś wyjmie zapałki,to ja swoim chuchem je zapalę -)
Kruszyna! Nie pij tak, jedna za drugą -nocka idzie!!!! zajeździsz świeżutkiego męża!!!!!Piotruś wiej póki czas!!!!!!
Kruszynka, piję zimny i dodaję cytryny i troszeczkę miodu. Zupełnie przyjemnie się to pije wtedy.
Mnie chyba troche jakby jezyk zdretwial,ale zara wypije druga,bo boje sie,ze im wieksza zrobie przerwe,to i ta kuracja umrze smiercia naturalną jak wszystkie inne...