Powitajki przy kawie 79

30 maja 2025 08:06 / 2 osobom podoba się ten post
Witam w piątek,wstawajcie śpiochy co wczoraj przy święcie jakieś balangi były?😄że wszyscy śpią?. U mnie był dzień jak codzień. Teraz szykuję śniadanko i podobno ma być ciepły słoneczny dzień.
30 maja 2025 08:13 / 2 osobom podoba się ten post
Wysłałam szybko żeby mi nie uciekło, nareszcie pogoda się poprawi bo już dość tego deszczu .Spokojnego dnia i nie stresujcie się, zapomnimy o stresach w domku na zasłużonym urlopie. 
30 maja 2025 09:13 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Zaraz na zakupy, trzeba uzupełnić coś nie coś w lodówce 
Spokojnego dnia wszystkim i niech czas w pracy mija jak najszybciej 
30 maja 2025 09:48 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w deszczowy piątek . Padał deszczyk w nocy pada i teraz  
To bardzo dobrze,  zieleń staje się bardziej soczysta i roślinność poprawi swoją kondycję !!!!
Dobrego dnia życzę 
30 maja 2025 11:33 / 2 osobom podoba się ten post
A psik! Znaczy dzien dobry ( wcale nie taki dobry) , ze zwolnienia - przeziębienie mnie dopadło. Co sie odwalilo w ogródku zobacze jutro , będę wiedziala czy ciąć czy grzebać. Póki co próbuję sie pozbyć tej zrzędliwej przypadłosci katarem zwanym.Na obecną słucham co ma do powiedzenia - jak mu ulży niech sobie idzie. Wtedy ja ulżę sobie 
Miłego dnia. 
30 maja 2025 16:40 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Ja dopiero teraz.mam  .Pdp odstawiłam i przedszkola a sama na razy ale było fajnie sama z sobą głową przewietrzona odpoczęła chwilowo od monotoni.Milego popołudnia wam życzę 
30 maja 2025 16:43 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

A psik! Znaczy dzien dobry ( wcale nie taki dobry) , ze zwolnienia - przeziębienie mnie dopadło. Co sie odwalilo w ogródku zobacze jutro , będę wiedziala czy ciąć czy grzebać. Póki co próbuję sie pozbyć tej zrzędliwej przypadłosci katarem zwanym.Na obecną słucham co ma do powiedzenia - jak mu ulży niech sobie idzie. Wtedy ja ulżę sobie :dwa piwa:. 
Miłego dnia. 

W podobnej sytuacji jesteśmy, mi trochę ulżyło ale całkiem jeszcze nie odszedł nieznośny,.
30 maja 2025 18:34 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

W podobnej sytuacji jesteśmy, mi trochę ulżyło ale całkiem jeszcze nie odszedł nieznośny,.:rozmysla:

Od męza sie zaraziłam. On od poniedzialku na zwolnieniu, mnie od srody męczy. Paskudny wirus , nie lubie jak sie jakis glut za mną ciągnie . O losie, losie...
31 maja 2025 07:13 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Od męza sie zaraziłam. On od poniedzialku na zwolnieniu, mnie od srody męczy. Paskudny wirus , nie lubie jak sie jakis glut za mną ciągnie . O losie, losie...

Przejdzie nikt tego nie lubi
31 maja 2025 07:15 / 1 osobie podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich No I wszystko będzie dobrze
31 maja 2025 07:17 / 2 osobom podoba się ten post
Budzić sie opiekunkowo to ja myślałam że ostatnia sie witam z wami
31 maja 2025 07:44 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  witam wszystkich w ostatnim dniu mają i życzę cudownej soboty 
31 maja 2025 08:15 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w tą słoneczną sobotę,dziś ma być w południe u nas 27 st a niedawno było 8 st. anomalia jakieś .Dobrze bo ja lubię ciepełki i bardziej znoszę jak zimno. Miłego dnia wszystkim i bez stresów.
01 czerwca 2025 06:49 / 3 osobom podoba się ten post
Witam opiekunowo w niedzielę  w nowym miesiącu wszystkim miłego  spokojnego i  słonecznego dzionka 
01 czerwca 2025 07:58 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry  dziś początek nowego, letniego już miesiąca i Dzień Dziecka 
Spokojnej, przyjemnej niedzieli życzę wszystkim