Powitajki przy kawie 79

01 czerwca 2025 08:15 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dnia życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
01 czerwca 2025 19:58 / 5 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór - zajęta jestem na amen )) 
Miłego wieczoru a zakatarzonym powrotu do luftu ))
02 czerwca 2025 06:18 / 4 osobom podoba się ten post
I już mamy 2 czerwca 😯 i nowy zupełnie tydzień - pierwszy pełny tydzień czerwca ☀️.
Witam serdecznie w poniedziałek 🤗 i życzę pysznej porannej herbaty lub kawy 🍵☕.
02 czerwca 2025 07:11 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo w nowym tygodniu i już mamy poniedziałek spokojnego i słonecznego dzionka 
02 czerwca 2025 07:31 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie w poniedziałek Kochani Miłego dnia życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😄😃😀
02 czerwca 2025 10:45 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  witam wszystkich w nowym tygodniu i życzę spokojnego dnia 
02 czerwca 2025 12:26 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Witam po dłuższej przerwie. Jednak bez radości . Ta opuściła mnie dzisiejszej nocy. Nie mogę zrozumieć,jak to się stało . Jestem jak w żałobie ,jeszcze się nie otrząsnęłam . Za przykładem profesora Gadacza,wybieram się na "wewnętrzną emigrację ", do piękniejszego świata . Aż nie chce mi się pisać . Dobrego dnia życzę Wam wszystkim 
02 czerwca 2025 12:53 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry. Witam po dłuższej przerwie. Jednak bez radości . Ta opuściła mnie dzisiejszej nocy:-(. Nie mogę zrozumieć,jak to się stało . Jestem jak w żałobie ,jeszcze się nie otrząsnęłam . Za przykładem profesora Gadacza,wybieram się na "wewnętrzną emigrację ", do piękniejszego świata . Aż nie chce mi się pisać . Dobrego dnia życzę Wam wszystkim :angel3:

Dzień dobry w piękny poniedziałek . Pochmurno ale cieplutko .Liczę pomidorki na krzaczkach .
Dobrego dnia .

Jakoś Gusiu podeszłam do tego letko  była wola większości i się spełniła . Nie wywalamy otwartych drzwi .Mnie na dziś martwi ta zajadłość w  Polsce , czy my się tego nie wyzbędziemy ?  Zobaczymy co czas przyniesie .Nie,  nie zmieniam poglądów mamy widzę podobny gust  i tego się trzymajmy . Pozdrawiam jak emerytka,  emerytkę , gorąco i serdecznie .
02 czerwca 2025 21:50 / 4 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Przejdzie nikt tego nie lubi:aniolki:

Miałam się obrazić bo przyłożyłas do mnie ogólną miarkę, zamiast potraktować indywidualnie 
Smieję się z siebie , a gile w nosie to żaden u mnie status quo , a pomstowac z tego powodu nie leży w mojej naturze. Nie koncentruję sie na sobie aż tak. 
Spać juz mogę spokojnie , luft jest :) lekarz mi dzis jeszcze tylko krople z antybiotykiem wypisał , bo zatoki jeszcze trochę niedomagają - ale juz mogę wracac do pracy, co chętnie uczynię i nie wykorzystam całego zwolnienia. 
Dobry wieczór i dobranoc wszystkim i miłego wieczoru. 
02 czerwca 2025 21:52 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry w piękny poniedziałek . Pochmurno ale cieplutko .Liczę pomidorki na krzaczkach .
Dobrego dnia .:pije kawe:

Jakoś Gusiu podeszłam do tego letko :-) była wola większości i się spełniła . Nie wywalamy otwartych drzwi .Mnie na dziś martwi ta zajadłość w  Polsce , czy my się tego nie wyzbędziemy ?  Zobaczymy co czas przyniesie .Nie,  nie zmieniam poglądów mamy widzę podobny gust  i tego się trzymajmy . Pozdrawiam jak emerytka,  emerytkę , gorąco i serdecznie .:aniolki:

Trzeba wyjsc trochę sobie naprzeciw, a nie okopywać się na własnych pozycjach. Chcę wierzyć , że będzie dobrze. 
02 czerwca 2025 21:53 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry. Witam po dłuższej przerwie. Jednak bez radości . Ta opuściła mnie dzisiejszej nocy:-(. Nie mogę zrozumieć,jak to się stało . Jestem jak w żałobie ,jeszcze się nie otrząsnęłam . Za przykładem profesora Gadacza,wybieram się na "wewnętrzną emigrację ", do piękniejszego świata . Aż nie chce mi się pisać . Dobrego dnia życzę Wam wszystkim :angel3:

Gusiu - napiszę pragmatycznie. Nie przywiązuję sie do żadnej partii - nie rodzina . Na noże nie pójdę z tego powodu. 
02 czerwca 2025 21:56 / 3 osobom podoba się ten post
Anetaaa

To prawda. Wszystkim mamuśkom dużo szczęścia:szampan2: i wolnej głowy od problemów. Moja spotka się ze mną w weekend jeszcze przed moim wyjazdem. Wcześniej nie mogłyśmy ale życzenia przez telefon zostały złożone.

Moja wczoraj z okazji Dnia Dziecka zadzwoniła do mnie z życzeniami 
03 czerwca 2025 07:21 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Miałam się obrazić bo przyłożyłas do mnie ogólną miarkę, zamiast potraktować indywidualnie :lol2:
Smieję się z siebie , a gile w nosie to żaden u mnie status quo , a pomstowac z tego powodu nie leży w mojej naturze. Nie koncentruję sie na sobie aż tak. 
Spać juz mogę spokojnie , luft jest :) lekarz mi dzis jeszcze tylko krople z antybiotykiem wypisał , bo zatoki jeszcze trochę niedomagają - ale juz mogę wracac do pracy, co chętnie uczynię i nie wykorzystam całego zwolnienia. 
Dobry wieczór i dobranoc wszystkim i miłego wieczoru. 

Ojej ja ciebie nie miałam zamiaru obrazić nawet mi to nie przyszło do głowy sama walczyłam z zatkany nosi i gilami
03 czerwca 2025 07:37 / 1 osobie podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
03 czerwca 2025 07:40 / 2 osobom podoba się ten post
Witam opiekunów,dziś wysłałam moją pdp do przedszkola  mam do 16,00 wolne a ponieważ coś dziś źle spałam więc chyba jeszcze się trochę kimnę. Muszę tylko zjeść śniadanie bo trzeba brać tabletki nie na pusty żoładek. Już mi się oczy przymykają więc szybki wszystkim spokojnego dnia i dużo słoneczka