Powitajki przy kawie 79

05 czerwca 2025 15:49 / 5 osobom podoba się ten post
Witam opiekunowo we czwartek i życzę miłego popołudnia 
05 czerwca 2025 19:44 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry .
Po 9 miesiącach wreszcie udało mi się wrócić do pracy  .Można powiedzieć ,że wróciłam na stare śmieci ,bo miasto to samo, ale inna agencja ,inna pdp .Jestem bardzo zadowolona z tego miejsca pracy ,pracuję 4,5 godziny dziennie czyli tyle za ile mi płacą ,mam swój osobny domek ,a wymieniłam koleżankę ,którą poznałam jak pracowałam u Józka .
Zmiany często wychodzą nam na dobre i są wręcz wskazane .
Pozdrawiam wszystkich pracujących i tych na urlopach 
06 czerwca 2025 06:28 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry .
Po 9 miesiącach wreszcie udało mi się wrócić do pracy  .Można powiedzieć ,że wróciłam na stare śmieci ,bo miasto to samo, ale inna agencja ,inna pdp .Jestem bardzo zadowolona z tego miejsca pracy ,pracuję 4,5 godziny dziennie czyli tyle za ile mi płacą ,mam swój osobny domek ,a wymieniłam koleżankę ,którą poznałam jak pracowałam u Józka .
Zmiany często wychodzą nam na dobre i są wręcz wskazane .
Pozdrawiam wszystkich pracujących i tych na urlopach :buziaki2:

Ooo Stella marzenie 🤩, gdzie wykonujemy tylko tę pracę za którą nam płacą ✌️.
Super dalszego zlecenia Kiko- ❤️ i dobrze, że tu jesteś 😃🥰.
06 czerwca 2025 06:39 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
06 czerwca 2025 07:00 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo w piątek weekendu początek wszystkim miłego i spokojnego dnia i nie przemęczajcie się 
06 czerwca 2025 07:06 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piątek u mnie też porządkowy 
.Na dworze pogoda nieciekawa bo pada deszcz, ale też jest potrzebny, dziś do 3 w nocy nie mogłam spać nie wiem dlaczego? ,ale czasami tak mam. Już tylko 5 dni do wyjazdu do domu to moźe się stresuję aby wszystko dobrze ogarnąć . Miłego dnia wszystkim..
06 czerwca 2025 08:51 / 2 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Ooo Stella marzenie 🤩, gdzie wykonujemy tylko tę pracę za którą nam płacą ✌️.
Super dalszego zlecenia Kiko- ❤️ i dobrze, że tu jesteś 😃🥰.

Dokładnie tak jest 
06 czerwca 2025 08:55 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Plany na dzisiaj są ,pogoda zapowiada się ładna ,więc wycieczka pewnie będzie udana .
Zamierzamy z koleżanką popłynąć na jedną z wysp na jeziorze Chemisse i trochę pozwiedzać, przy okazji pewnie o jakąś lodziarnię zahaczymy .
Sztela marzeń i do tego koleżanka na miejscu ,czy to nie jest szczyt marzeń i luksusu opiekuńczego ?
Miłego I spokojnego dnia wszystkim życzę 
06 czerwca 2025 09:30 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  dobrego dnia i całego długiego weekendu 
06 czerwca 2025 09:34 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry 
Plany na dzisiaj są ,pogoda zapowiada się ładna ,więc wycieczka pewnie będzie udana .
Zamierzamy z koleżanką popłynąć na jedną z wysp na jeziorze Chemisse i trochę pozwiedzać, przy okazji pewnie o jakąś lodziarnię zahaczymy .
Sztela marzeń i do tego koleżanka na miejscu ,czy to nie jest szczyt marzeń i luksusu opiekuńczego ? :radosc:
Miłego I spokojnego dnia wszystkim życzę :buziaki2:

Fajnie że zmieniłaś miejsce pracy na lepsze i jesteś zadowolona 
Jak piszesz 9 miesięcy przerwy ,to się można na dobre odzwyczaić od wyjazdów i od pracy 
Trzymaj się, wszystkiego dobrego i oby tak dalej 
06 czerwca 2025 10:11 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry 
Sztela marzeń i do tego koleżanka na miejscu ,czy to nie jest szczyt marzeń i luksusu opiekuńczego ? :radosc:
Miłego I spokojnego dnia wszystkim życzę :buziaki2:

Tak to prawda zadowolenie z pracy jest bardzo ważne, a to że jeszcze  masz koleżankę to już jest spełnienie marzeń opiekunki moc z kimś na luzie porozmawiac
06 czerwca 2025 15:39 / 3 osobom podoba się ten post
06 czerwca 2025 17:42 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry . Wprawdzie juz po pracy dzis wieczór mam dość zajety . Jutro wyjeżdzamy. 

Miłego popołudnia. 
06 czerwca 2025 17:46 / 1 osobie podoba się ten post
Anetaaa

Może to kogoś obrazić ale mam wrażenie, że Polacy są z natury złośliwi i zawistni. Nie wszyscy ale po samym podziale kraju widać, że niektórzy ludzie nie myślą samodzielnie. Dla nich jest albo białe albo czarne, niewiele osób stanie z boku i zacznie myśleć samodzielnie. Hejt na dzieciach jest praktykowany od dawna. Pamiętacie samobójstwo syna posłanki? Nie pamiętam jak się nazywa ta matka, która straciła dziecko przez hejt.

Czytałam komentarze - gdyby nie internet to fenomen sakramenckich gamoniów życiowej ruletki nie ujrzał by tak szybko światła dziennego. Teraz jednak trafili na zły czas. Może tym razem nie pozwola im się rozwinąc i na przyszłosc pozwoli to uniknąc następnych tragedii. Niestety , nawet na dopalaczach by tego nie pojęli, ze mogą takim postępowaniem komuś krzywde wyrządzić. 
06 czerwca 2025 17:48 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

"Niedługo małpy nie będą się do tego przyznawać,że mogły być kiedykolwiek przodkami ludzkości ". Trafiłaś w punkt 👍. Można by się było pośmiać głośno,gdyby chodziło o dowcip,ale niestety,smutne to bardzo :-(.
Już nabrałam dystansu,nie oglądam tv skacząc z jednego programu info na drugi,nie siedzę w internecie. Czytam,słucham muzyki ,ostatnio Dawida Kwiatkowskiego,co dla mnie samej jest zaskoczeniem :zaskoczenie1: bo kojarzył mi się ze śpiewającym  chłopcem,jakich wielu,a tu młody ,wrażliwy mężczyzna ,który pisze ciekawe teksty i muzykę . Za mną spokojny,ciepły dzień,wieczór był duszny,taki burzę zapowiadający ,która może jeszcze nadejdzie bo zerwał się właśnie wiatr i zaczyna padać . Otworzyłam okno na całą szerokość ,widok za oknem mam nieciekawy,ale pogapiłam się w ciemność i pooddychałam tym parnym,ale już wilgotnym powietrzem. Lubię takie wieczory . A jutro czeka nas kolejny ,dobry dzień :-)

I ja lubię sobie uciec w muzykę . Nie wiedziałam kto ten Dawid Kwiatkowski. Posłuchałam - kojąca muzyka, dojrzałe teksty. Będę słuchać.