Powitajki przy kawie 79

10 sierpnia 2025 11:10 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień doberek w niedzielne przedpołudnie. Pogoda iście sierpniowa poranek chłodny a potem pomału stopni przybywa .
Dobrego dnia, spokoju i dużo wolnego czasu życzę .
10 sierpnia 2025 12:46 / 4 osobom podoba się ten post
Witam opiekunowo po 6 tygodniowej przerwie ja już w pracy wszystkim miłego popołudnia 
10 sierpnia 2025 13:40 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Żar się z nieba leję na Bawarii ,a ja czekam aż mnie roszina na dworzec odwiezie .
Dzisiaj się trochę nabiegałam ,ale warto było,bo aż miło tak czyściutko zostawić zmienniczce ,ale jak znam życie ,to pewnie i tak mi tyłek obrobi 
Ja jestem zadowolona ,a resztę zostawiam z tym  i nic mnie już nie obchodzi .
Nie nucę tradycyjnej piosenki Ta ostatnia niedziela ......tylko naśladując panią prezydentową zaśpiewam 
To już jest koniec, nie ma już nic ,jesteśmy wolni ,możemy iść .... 
Miłego popołudnia dla Was 
10 sierpnia 2025 14:37 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 ☕ 🥐 
Niedzieli mija trochę po racowicie, rundka wokół jeziora , obiad , teraz drzemka 
11 sierpnia 2025 06:29 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  w nowym tygodniu. 
Dziś muszę swoje ciuszki przeprac i zrobić małe zakupy. 
I raczej na dziś większych planów nie będzie no chyba że fizjo przyjdzie ale on zmienia plany co 5 minut. 
Dobrego tygodnia opiekunowo. 
11 sierpnia 2025 07:27 / 4 osobom podoba się ten post
Dobrego dnia wszystkim. Ładna pogoda się dziś zapowiada :) Może druga połowa lata w końcu będzie jak bóg przykazał 
11 sierpnia 2025 08:50 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w poniedziałek,na dworze już jest 22st.☀️ a później może być 27 st. Będzie gorąco więc może troszkę mnie słoneczko opali bo nogi mam jak córka młynarza .Spokojnego dnia wszystkim a teraz zmykam do obowiązków 
11 sierpnia 2025 14:47 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo miłego popołudnia wszystkim 
11 sierpnia 2025 17:36 / 4 osobom podoba się ten post
Miłego popołudnia Opiekunkowo 😊 🌻 
33 stopnie , byłam rano w Efekcie , w południe sutkiem na herbatkę się wybralysmy. Teraz wieczorem może spacer i 20? 
12 sierpnia 2025 09:54 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 
12 sierpnia 2025 11:18 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry całemu forumDzisiaj nasyępny gorący dzień ale spacerek zpdp już zaliczony i teraz obiad gotujemy Miłego dnia 
12 sierpnia 2025 11:36 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Ufff jak gorąco. Co miałam zrobić to zrobiłam. Spacer też zaliczony. Teraz makaron gotuje do pesto plus ja sałata. Senior warzyw nie jada. Zresztą pić nie chce też, jeść malutko je. Nie widzę tego dobrze. W czwartek ma być lekarz domowy . Ja dziś od 14-17 mam wolne ale pewnie poleżę w pokoju bo gorąco. Może będę się pakować powoli resztę. Może gdzieś pójdę? Zobaczę jeszcze. 
Dobrego resztę dnia. 
12 sierpnia 2025 12:39 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo obiad zjedzony dzień zaliczony miłego popołudnia wszystkim 
12 sierpnia 2025 13:11 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Miłego popołudnia Opiekunkowo 😊 🌻 
33 stopnie , byłam rano w Efekcie , w południe sutkiem na herbatkę się wybralysmy. Teraz wieczorem może spacer i 20? 

Oj,dorotee,widzę że upał dokucza . Ale skoro byłaś w "efekcie", to nie dziwię się ,że "sutkiem" się wybrałaś ,co by herbatki się napić .
Mam nadzieję,że zauważyłaś ,że żartuje sobie. Tłumaczenia nie trzeba,wszystko zrozumiałam 👍
12 sierpnia 2025 13:21 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w południe. Tak ,u mnie dopiero 12:10. Też gorąco od rana z czego bardzo się cieszę,bo w ubiegłym tygodniu wiało i padało . Piękna pogoda,akurat na pranie,więc dwa razy pralka  z pościelą pracowała. Wszystko już prawie suche,na słońcu rozwieszone . Córka pracuje przed komputerem,ja zajmuję się domem i gotowaniem. Wnuk biega sobie z kolegą po łąkach albo jeździ na rowerze. Teraz rozumiem,że córka szczęśliwa mieszkając na wsi. Dla dziecka to raj . O 15-tej córka ma spotkanie zespołu online,wywiezie nas wcześniej do parku,żeby Bruno Jej nie przeszkadzał . Babcia jest,ale to mama najważniejsza i musi potwierdzić każdą moją decyzję .
A jutro zaczyna się już szkoła ,od 9-tej do 15-tej. Zrobię sobie wolne ,poleniuchuję z książką w ogródku .
Przyjemnego dnia wszystkim życzę