Powitajki przy kawie 79

12 września 2025 09:03 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam piątkowo.:-)

Ty też taka skromna dzisiaj ? Czyżby coś o czym ja nie wiem ? W Niemczech noc skrócili a dzień wydłużyli ? U na w Polsce jeszcze normalnie .
12 września 2025 09:05 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Witam. Piątek weekendu początek. 

Epidemia jakaś czy cuś 
12 września 2025 09:13 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ty też taka skromna dzisiaj ? Czyżby coś o czym ja nie wiem ? W Niemczech noc skrócili a dzień wydłużyli ? U na w Polsce jeszcze normalnie .:lol3:

Tutaj też normalnie 
Maluda przywitała się "piątkowo", Dusia bardzo oszczędnie ,pomyślałam,że to taki nowy,piątkowy zwyczaj . Słońce świeci ,powietrze pyszne,poranne obowiązki wykonane,za chwilę wybieram się na zakupy. A później też normalny dzień . Zazdroszczę Ci tego Twojego,ogrodowego raju. Jabłkami i cynamonem pachnącego 
13 września 2025 07:11 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w sobotni poranek. A co to się stało ,że pierwsza się witam? Wszyscy jeszcze śpią? Też bym poleżała jeszcze ." O szyby deszcz dzwoni ,deszcz dzwoni jesienny ",chociaż w kalendarzu lato. Szaro i mokro za oknem. Pogoda ducha jednak mnie nie opuszcza,a z każdym dniem coraz bardziej podoba mi się praca tutaj. Tym bardziej,że widzę jej pierwsze efekty. Ale o tym może później ,w innym miejscu.
Przyjemnej soboty życzę 
13 września 2025 07:26 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w sobotę i nas o 7,00 zaczęły wyć syreny 3 razy bo liczyłam byłam właśnie na tarasie nie wiem co to znaczy bo wydawało mi się że 3 razy to pożar ale wozów strażackich nie słychać. U nas zimno i ponuro.Seniorkę obudził alarm no i już trzeba zacząć pracę . Miłej soboty wszystkim życzę.
13 września 2025 07:48 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo 
Witam, pozdrawiam i życzę spokojnej soboty 
13 września 2025 08:12 / 3 osobom podoba się ten post
Kochani tu w Niemczech chyba kończą się wakacje teraz i w poniedziałek do szkoły bo u nas robią jakiś festyn Może w przerwie pójdę zobaczyć ale dopiero jutro bo dziś i wczoraj to dopiero od 18,00 .W tym czasie ja nie mogę iść a po za tym to ok 19,00 już robi się ciemno to co się tam będę szwędać sama po ciemku.
13 września 2025 08:16 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
13 września 2025 09:43 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry prawie świątecznie . Sobota jako dzień tygodnia może jeszcze istnieć, niedziel nie lubię . Niedziela to dzień pracowity tylko dla mnie i to wyłącznie z mojej winy . Ja gotuję , zmywam po obiedzie, nie raz piekę ciasto . Bo nikt tak dobrze nie zrobi jak ja  No to mam  
Na nic postanowienia czy wręcz zaklęcia idę jak w dym 
Dnia wg upodobań życzę.
13 września 2025 10:26 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 ☕ 🥐 
Planuję dzień , w deszczu 
Dusia wszystko w porządku , nic nie piszesz jak na nowym zleceniu? 
Udanego dnia 🤗 
13 września 2025 16:52 / 2 osobom podoba się ten post
Witam  popołudniowa pora. Chłodniej gruchę. Jesień czuć już w powietrzu .  Lubię ale jak piękna i złota. 🍁🍄🍂 a najlepiej w Polsce. 
Na szteli ok. Nim się rozbiegane będę już wracać. Nie naginamy się bo ja tu do nich nie wrócę . Może pójdą do haimu. ? 
Spokojnego popołudnia życzę. 🧁
13 września 2025 17:37 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam :chaplin: popołudniowa pora. Chłodniej gruchę. Jesień czuć już w powietrzu . :jesien: Lubię ale jak piękna i złota. 🍁🍄🍂 a najlepiej w Polsce. 
Na szteli ok. Nim się rozbiegane będę już wracać. Nie naginamy się bo ja tu do nich nie wrócę . Może pójdą do haimu. ? 
Spokojnego popołudnia życzę. :kawa:🧁

,fajnie że się pojawiłaś i nie musimy się już o Ciebie martwić 
14 września 2025 06:34 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Dziś niedziela więc trochę jakby dzień lenia. 🤣 Spokojnego dnia opiekunowo. 
14 września 2025 07:15 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry a ja dostałam wirtualnego kopa od Malgi i lete  do lasu .
 Dobrego dnia 

14 września 2025 07:49 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłej niedzieli życzę wszystkim spokojnej szybko mijającej dla pracujących uśmiechniętej dla wszystkich