Powitajki przy kawie 80

22 grudnia 2025 06:58 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Zaraz jadę do kosmetyczki i po resztę zakupów. Na 15 mam podcięcie włosów i dziś tyle. Resztę jutro będę robić czyli rybę po japońsku, ciasta sztuk 2🙈 😜 i upiekę chleb. Reszta mam już porobione więc bez stresu. Uszka odbiorę jutro od naszego regionalnego tutaj producenta. Środa zupy i racuchy. Bez szaleństw. 💪👌 
Maluda a miało nie być zmienniczki? Rodzinki kłamczuchy. 🤮🤮🤮
Dobrego dnia opiekunowo. 
22 grudnia 2025 07:30 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Zaraz jadę do kosmetyczki i po resztę zakupów. Na 15 mam podcięcie włosów i dziś tyle. Resztę jutro będę robić czyli rybę po japońsku, ciasta sztuk 2🙈 😜 i upiekę chleb. Reszta mam już porobione więc bez stresu. Uszka odbiorę jutro od naszego regionalnego tutaj producenta. Środa zupy i racuchy. Bez szaleństw. 💪👌 
Maluda a miało nie być zmienniczki? Rodzinki kłamczuchy. 🤮🤮🤮
Dobrego dnia opiekunowo. :ubieranie_choinki::kawa:

Tak,agencji powiedzieli,że oni przejmują opiekę a summa sumarum przyjeżdża zmienniczka,która już tu była.I tak kłamią niemieckie rodziny.
22 grudnia 2025 09:04 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo, jak ta pogoda psuje chumor.
22 grudnia 2025 10:04 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przedświąteczne. Pracy w domu  jak to przed świętami moc . Walm  spokoju i zdrowia życzę 
Dobrego dnia . 
22 grudnia 2025 10:13 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

W Duesseldorfiie 15 stopni , jestem taka wymęczona 
 Tęsknię za minus 1:chaplin:

U nas już w pierwszym.dzien świat będzie minus .Teraz chlapa , już mnie wnerwia , bo koty szwendają się i stoję ze ścierka . 
22 grudnia 2025 11:33 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🥐 🌻 
Ostatnia kawa z koleżanką , prezenty . Teraz trochę obowiązki , sernik upiekę. Trochę brakuje mi tej przedświątecznej atmosfery . My tylko we dwie , a właściwie to każda dla siebie . Margaretka coraz bardziej wyciszona . 
Dobrego dnia o
22 grudnia 2025 20:08 / 2 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór:)). Już za chwileczkę już za momencik przekroczymy polska granicę . Tak mnie energia rozpiera, że będę sprzątać całą noooooc 
22 grudnia 2025 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Tak,agencji powiedzieli,że oni przejmują opiekę a summa sumarum przyjeżdża zmienniczka,która już tu była.I tak kłamią niemieckie rodziny.

Niemaszki mają własny różowy świat.Sa wyjątki , ktore potwierdzają regułę. Np. dziś czekaliśmy na bagaże prawie godzinę czasu.Dookola taśmy bagażowe wolne , a jedna niespiesznie obsługuje kilka linii. Takie cuda nie po raz pierwszy na nowoczesnym berlińskim lotnisku.Chyba że skąpstwa, prąd oszczędzają czy co? :)))
23 grudnia 2025 04:46 / 3 osobom podoba się ten post
Witam jeszcze ze Stelli.Bus ma być dopiero o 7.30.Mnie obudził dzwonek z sypialni Seniorki.Poszłam spytać o co chodzi,a Ona udaje przebudzoną .Ech...Kawa już pachnie a ja z powrotem w łóżku.Miłego dnia życzę Wszystkim,szczególnie Dorotee.A to niemiecka choinka,mnie się nie podoba...
23 grudnia 2025 09:04 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam jeszcze ze Stelli.Bus ma być dopiero o 7.30.Mnie obudził dzwonek z sypialni Seniorki.Poszłam spytać o co chodzi,a Ona udaje przebudzoną .Ech...Kawa już pachnie a ja z powrotem w łóżku.Miłego dnia życzę Wszystkim,szczególnie Dorotee.A to niemiecka choinka,mnie się nie podoba...

Jak krzywa wieża w Pizie :) A góry te galęzie to antena 5G ? :)))
Dzien dobry, w nocy spałam jak zdrowy człowiek, czyli do 8 rano . W ekscytacji to się głupoty gada :)

Choinkę dzis ubierzemy, a własciwie zaraz idziemy ją kupic . A jednak plan z robotą na dzis mam juz tak utkany, że palca sie nie wcisnie . Robiąc śniadanie od razu kuchnie ogarnęłam . 

Milego dnia . 
Maluda - spokojnej podrózy. 
23 grudnia 2025 09:27 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry.  Mróz za oknem. Trzeba skrobać szyby. Muszę podjechać po uszka bo niestety nie lubię ich lepić i zamowiłam. Muszę sobie trochę ułatwiać życie bo i tak mam ciężko. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
23 grudnia 2025 10:03 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Jak krzywa wieża w Pizie :) A góry te galęzie to antena 5G ? :)))
Dzien dobry, w nocy spałam jak zdrowy człowiek, czyli do 8 rano . W ekscytacji to się głupoty gada :)

Choinkę dzis ubierzemy, a własciwie zaraz idziemy ją kupic . A jednak plan z robotą na dzis mam juz tak utkany, że palca sie nie wcisnie . Robiąc śniadanie od razu kuchnie ogarnęłam . 

Milego dnia . 
Maluda - spokojnej podrózy. 

Dziękuję Tina 
23 grudnia 2025 10:45 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🌻 
Przyjemny chłodził za oknem , aż się chce oddychać 
Maluda wyjedź Ty już do domku, mam nadzieję że Wigilia już czeka na Ciebie. 

23 grudnia 2025 10:55 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🌻 
Przyjemny chłodził za oknem , aż się chce oddychać :-)
Maluda wyjedź Ty już do domku, mam nadzieję że Wigilia już czeka na Ciebie. 

Jadę Dorotee,mam być na miejscu ok.16 tej.
23 grudnia 2025 11:07 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Jadę Dorotee,mam być na miejscu ok.16 tej.