Powitajki przy kawie 80

03 listopada 2025 12:32 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w ostatni deszczowy dzień . Od jutra będzie słonecznie i ciepło . Oby.

Po krótkiej przerwie nazbierało mi sie roboty . Już z grubsza ogarnęłam .Teraz odpoczywam i słucham radia.
Dobrego dnia 

03 listopada 2025 12:35 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Zapaliłam wczoraj Koledze lampeczkę pod krzyżem. 
Teraz spacerek , potem odsłuchań Luke wiadomości . Tyle się usmieliśmy zawsze . Ostatnie - odezwę się już z domu - i już się nie odezwał. 

Dotąd pamięć o kimś trwa , dopóki wspominamy . Człowiek był i to nie jakaś zjawa. Łagodził obyczaje . 
03 listopada 2025 18:22 / 2 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzisiaj tam podejdę i zapytam  .Dziękuję :buziaki2:

I jak ? Pomógł czarujący Turek ?
04 listopada 2025 05:33 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek wtorkowo..Dzisiaj wyjazd z Seniorem do lekarza .Wszystkim życzę spokojnego dnia 
04 listopada 2025 06:31 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry we wtorek.  Dziś senior jedzie na ćwiczenia do klubu sportowego a ja w tym czasie coś podszykuję na obiad i może  moje pranie zrobię. Innych terminów nie ma dziś. Dopiero od jutra. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
04 listopada 2025 07:42 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
04 listopada 2025 07:43 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
04 listopada 2025 08:34 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

I jak ? Pomógł czarujący Turek ?

Hermesa nie znalazłam ,był jakiś inny punk nadawczy i niestety czarującego Turka w nim nie było 
Była młoda dziewczyna ,grzeczna ,ale niestety nie zaoferowała pomocy ,wszystko trzeba internetowo zrobić, a potem przynieść paczkę i nadać  Przykro jej było ,że pomóc mię mogła ,a i ja chyba odpuszczę, bo nie mam ani niczego pilnego do przesłania ,ani zbyt wielu bagaży. 
Chciałam poprostu trochę się odciążyć, bo nadal jest opcja ,że polecę samolotem aczkolwiek bardziej prawdopodobny jest jednak pociąg .

04 listopada 2025 08:36 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🌻 
Dzisiaj jedziemy na zakupy  po obiedzie do Hilden . 
Udanego dnia 🤗 
Kilka no szkoda . 
04 listopada 2025 10:41 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo 
Jeszcze z pracy, tylko obiad zostało mi ugotować, podać i tyle już mojej pracy na tym kontrakcie 
Raz jeszcze dziękuję serdecznie wszystkim za życzenia.
Życzę wszystkim zdrowia, spokoju i szybko mijających dni w pracy 
05 listopada 2025 04:35 / 5 osobom podoba się ten post
Witam środowo w połowie tygodnia. Dzisiaj obiad gotuje Senior,zobaczymy co z tego wyjdzie. Wiem,że dobry z Niego kucharz.Wszystkim życzę miłego dnia 
05 listopada 2025 06:27 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Dziś wyjazd z seniorem do neurologa i mają przyjść chłopaki od syna zainstalować mi płytę żebym miała swoją u siebie w aneksie kuchennym. 
Resztę dnia zobaczymy co przyniesie. 
Spokojnego dnia opiekunowo. 
05 listopada 2025 07:42 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dziś mam wolny poranek więc lezakuje trochę . Wczoraj pogoda dopisała całe popołudnie harowałem w ogrodzie . 
Dzisiaj lekka mgiełka ,która już się uniosła i nie widzę nieba . Wierzę w prognozę , że dzisiaj jak wczoraj i skończę ogród .
Dobrego dnia życzę 
05 listopada 2025 08:18 / 6 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🌻 
Dzisiaj jedziemy na zakupy  po obiedzie do Hilden . 
Udanego dnia 🤗 
Kilka no szkoda . 

Jak tak kręcisz się po tym rejonie to zapraszam na kawę "na górkę" - mowiłam też Kice ale stwierdziła, że za wysoko😁😁😁😁
05 listopada 2025 10:01 / 3 osobom podoba się ten post
magmab

Jak tak kręcisz się po tym rejonie to zapraszam na kawę "na górkę" - mowiłam też Kice ale stwierdziła, że za wysoko😁😁😁😁

Nie za wysoko ,tylko za wysokie progi