Zapaliłam wczoraj Koledze lampeczkę pod krzyżem.
Teraz spacerek , potem odsłuchań Luke wiadomości . Tyle się usmieliśmy zawsze . Ostatnie - odezwę się już z domu - i już się nie odezwał.
Zapaliłam wczoraj Koledze lampeczkę pod krzyżem.
Teraz spacerek , potem odsłuchań Luke wiadomości . Tyle się usmieliśmy zawsze . Ostatnie - odezwę się już z domu - i już się nie odezwał.
Dzień dobry , zmęczona jestem na maxa, wróciłam do domu i muszę odpocząć . Dzień brzydki, deszczowo i ponuro.
Wam dobrego dnia żecze i wspomnicie Luke . Brak tego człowieka na forum . Takie życie .
Nie znasz dnia ani godziny sprawdza się w 100 % .
No dokładnie. U mnie ostatnie były życzenia dla mnie urodzinowe jak wyjeżdżał do Polski. Mówił , że dojedzie i po wizycie u lekarza się odezwie. I nie odezwał się.....😥🖤🕯️

Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🥐 🌻
Pranie już mruczy , dzisiaj moje :-)
Muszę oddać paczkę do kiosku. Później zobaczymy :chaplin:
Wysyłasz może paczkę do Polski ?
Nie , oddaje ciuchy.
Ale do Polski nadaje tam też , Hermes .
Już za 14,90 sporo prześlesz , potem 16,90 , a za 19 ,90 to już nie uniósł pąki .
Nie wiem jak w tym rejonie ,ale jak byłam u Józka to nadawałam przez Hermesa ,ale potem zrobili tak ,że nadanie trzeba było zrobić sobie samemu internetowo i opłacić, coś tak jak na paczkomat .
Ja niestety tego nie potrafię robić, więc tylko poczta mi została .
Tak etykiety sama sobie ale nie drukuje , opłacam w kiosku . Dasz radę .
Nie dam :bezradny:
Przypomniało mi się , te kiosku prowadzą zazwyczaj Turcy , oni Tobie pomogą , tylko wymiary kartonu , dane adresowe i telefon z internetem.
Wygeneruje etykietę. , potem przyjdziesz z paczką i etykieta w telefonie. Nic nie stracisz bo zapłacisz przy badaniu paczki dopiero . Odwaz się raz .