Powitajki przy kawie 80

02 listopada 2025 16:25 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

Zapaliłam wczoraj Koledze lampeczkę pod krzyżem. 
Teraz spacerek , potem odsłuchań Luke wiadomości . Tyle się usmieliśmy zawsze . Ostatnie - odezwę się już z domu - i już się nie odezwał. 

No dokładnie.  U mnie ostatnie były życzenia dla mnie urodzinowe jak wyjeżdżał do Polski. Mówił , że dojedzie i po wizycie u lekarza się odezwie. I nie odezwał się.....😥🖤🕯️
02 listopada 2025 19:17 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry , zmęczona jestem na maxa, wróciłam do domu i muszę odpocząć . Dzień brzydki, deszczowo i ponuro. 
Wam dobrego dnia żecze i wspomnicie Luke . Brak tego człowieka na forum . Takie życie .
Nie znasz dnia ani godziny sprawdza się w 100 % . 

Ostatecznie wszystko przechodzi z wiekiem :)
Odpoczywaj po podrózy, myślałam , że gdzieś się pochowałaś :)
Oraz dobry wieczór Forum . 

02 listopada 2025 19:25 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

No dokładnie.  U mnie ostatnie były życzenia dla mnie urodzinowe jak wyjeżdżał do Polski. Mówił , że dojedzie i po wizycie u lekarza się odezwie. I nie odezwał się.....😥🖤🕯️

Znałam go tylko z forum ale jego nieobecność to rysa w strukturze. W ogóle uważam że "pogódż się ze stratą" to pusty frazes. Należy raczej usiąśc i być z tym co pozostało. Z ciszą, z brakiem wpisów. W tym jest dusza. I minie jeszcze trochę czasu zanim się przyzwyczaimy. 
03 listopada 2025 05:06 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek poniedziałkowo. Uff,następny tydzień przed nami.Podejrzewam,że w niemieckich marketach będą już świąteczne dekoracje. Nie lubię taki wcześnie,zanika mi całą tajemniczość i to oczekiwanie na pierwszą gwiazdkę.Dobra,mamy jeszcze czas.Dzisiaj to wiem,że czeka mnie wędrówka  do apteki i REWE.Narazie grzeję się jeszcze w łóżku i lecę na kawę  Miłego dnia życzę Opiekunkowo 
03 listopada 2025 06:58 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Dziś że 2x głupie sny mnie budziły ale zaraz szybko usypialam spowrotem. 
Dziś seniorka do dentysty a ja muszę  ogarnąć swoje salony. 🤣 
Dobrego dnia opiekunowo i całego nowego tygodnia. 
03 listopada 2025 07:46 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo. Miłego poniedziałku życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich. Ja dziś od 9.15.do 16.30 wolne,i będę półki sklepowezwiedzacAle też poleniuchujeMiłego 
03 listopada 2025 07:57 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo 
Przedostatni dzień pracy, mam nadzieję że minie szybko i bezproblemowo, czego sobie i Wam życzę 
Miłego poniedziałku 
03 listopada 2025 08:17 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🥐 🌻 
Pranie już mruczy , dzisiaj moje 
Muszę oddać paczkę do kiosku. Później zobaczymy 
03 listopada 2025 08:52 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🥐 🌻 
Pranie już mruczy , dzisiaj moje :-)
Muszę oddać paczkę do kiosku. Później zobaczymy :chaplin:

Wysyłasz może paczkę do Polski ?
03 listopada 2025 09:02 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Wysyłasz może paczkę do Polski ?

Nie , oddaje ciuchy. 
Ale do Polski nadaje tam też , Hermes .
Już za 14,90 sporo prześlesz , potem 16,90 , a za 19 ,90 to już nie uniósł pąki . 
03 listopada 2025 09:06 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Nie , oddaje ciuchy. 
Ale do Polski nadaje tam też , Hermes .
Już za 14,90 sporo prześlesz , potem 16,90 , a za 19 ,90 to już nie uniósł pąki . 

Nie wiem jak w tym rejonie ,ale jak byłam u Józka to nadawałam przez Hermesa ,ale potem zrobili tak ,że nadanie trzeba było zrobić sobie samemu internetowo i opłacić, coś tak jak na paczkomat .
Ja niestety tego nie potrafię robić, więc tylko poczta mi została .
03 listopada 2025 10:04 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Nie wiem jak w tym rejonie ,ale jak byłam u Józka to nadawałam przez Hermesa ,ale potem zrobili tak ,że nadanie trzeba było zrobić sobie samemu internetowo i opłacić, coś tak jak na paczkomat .
Ja niestety tego nie potrafię robić, więc tylko poczta mi została .

Tak etykiety sama sobie ale nie drukuje , opłacam w kiosku . Dasz radę . 

03 listopada 2025 10:29 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Tak etykiety sama sobie ale nie drukuje , opłacam w kiosku . Dasz radę . 

Nie dam 
03 listopada 2025 10:34 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Nie dam :bezradny:

Przypomniało mi się , te kiosku prowadzą zazwyczaj Turcy , oni Tobie pomogą , tylko wymiary kartonu , dane adresowe i telefon z internetem. 
Wygeneruje etykietę. , potem przyjdziesz z paczką i etykieta w telefonie. Nic nie stracisz bo zapłacisz przy badaniu paczki dopiero .  Odwaz się raz . 
03 listopada 2025 11:31 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Przypomniało mi się , te kiosku prowadzą zazwyczaj Turcy , oni Tobie pomogą , tylko wymiary kartonu , dane adresowe i telefon z internetem. 
Wygeneruje etykietę. , potem przyjdziesz z paczką i etykieta w telefonie. Nic nie stracisz bo zapłacisz przy badaniu paczki dopiero .  Odwaz się raz . 

Dzisiaj tam podejdę i zapytam  .Dziękuję