Jeśli już mowa o ptakach to napiszę, że dzisiaj widziałam i słyszałam klucz dzikich gęsi . Jeśli gęsi wracają tzn, że idzie ocieplenie i bliżej do wiosny . Jak zakwitną przebiśniegi to dam znać . ♥️
W Monachium już kwitną przebiśniegi
Jeśli już mowa o ptakach to napiszę, że dzisiaj widziałam i słyszałam klucz dzikich gęsi . Jeśli gęsi wracają tzn, że idzie ocieplenie i bliżej do wiosny . Jak zakwitną przebiśniegi to dam znać . ♥️

Dzień dobry ciemnym jeszcze,sobotnim porankiem :-). Dzisiaj Maluda pierwsza się przywitała z nami. Trzecia rano!. Maluda,spać nie możesz,czy w drodze? U mnie dzisiaj trochę porządków,małe prania dwa,seniorki i moje,zakupy i gotowanie obiadu. Z tym dzisiaj gorzej,bo pomysła żadnego nie mam. Zerknę zaraz do obiadowego kącika,może coś od kogoś zmałpuję :-).
Przyjemnej,spokojnej soboty życzę :angel3:
Nie:-) ,u mnie to norma choć nieraz zdarza mi się dospać do piątej.Tak mam od młodych lat i przywykłam.W drodze będę w nocy z poniedziałku na wtorek.Przyjemnej,bezstresowej soboty Opiekunowo.
Mleczko odpocznij w weekend❤️ Chodniki posypane solą, ledwo dzisiaj przeszłam do przychodni. Teraz siedzę pod kocem z herbatą, kuruję się.
Dobra wiadomość wieczorem :-)
W Monachium już kwitną przebiśniegi :chaplin:
Jesteś tam ? U nas zimno i kod wszędzie .Siedzę w domu i nawet nie wychodzę na dwór .Po lotach widzę, że brzydko na zewnątrz , bo siedzą w domu .Jeszcze nic nie kwitnie ,nawet wawrzynek śpi .
Powodzenia i zdrowia :kwiatek dla ciebie2:
Nie:-) ,u mnie to norma choć nieraz zdarza mi się dospać do piątej.Tak mam od młodych lat i przywykłam.W drodze będę w nocy z poniedziałku na wtorek.Przyjemnej,bezstresowej soboty Opiekunowo.
Jesteś tam ? U nas zimno i kod wszędzie .Siedzę w domu i nawet nie wychodzę na dwór .Po lotach widzę, że brzydko na zewnątrz , bo siedzą w domu .Jeszcze nic nie kwitnie ,nawet wawrzynek śpi .
Powodzenia i zdrowia :kwiatek dla ciebie2: