Dziękujemy. :aniolki:
Ja zaniosłam dentystę dzielnie. 💪 Nawet nie uciekłam z fotela. 🤣🤣🤣
Mąż jest po zabiegu prostowania przegrody nosowej i usunięciu 3 migdałów. Zobaczymy czy ten zabieg dabto , że przestanie mieć bezdechy senne.
Dziękujemy. :aniolki:
Ja zaniosłam dentystę dzielnie. 💪 Nawet nie uciekłam z fotela. 🤣🤣🤣
Mąż jest po zabiegu prostowania przegrody nosowej i usunięciu 3 migdałów. Zobaczymy czy ten zabieg dabto , że przestanie mieć bezdechy senne.
To ja lepiej bo jedna warstwę ptasiego mleczka zjadłam. Ach ta silna wola....🤣🤣🤣
Ale ponoć lody odchudzają...tak slyszalam w telewizorni :-)
Dzień doberek, ciężka noc za Nami. Muszę dziś w córką pdp porozmawiać. Coś nie tak z nowymi tabletkami na sen...jestem już zmęczona, 😥 dawno nie miałam demencjej pdp....ale koniec narzekania...to tylko praca. Maluda fajnie jest urządzać się na nowo, od roku czasu aranżuje moje nowe mieszkanie 🙂 Tina jak kupiłam moja pierwszą zmywarkę, to ja Zosia nazwałam 😂 więc Rambo jak najbardziej pasuje to Twojego nowego pomocnika 😸
To zdrowia i cierpliwości Twojemu mężowi. To trudny zabieg i rekonwalescencja niezbyt przyjemna, ale przynosi efekty - bądźcie dobrej myśli.
Doberek sobotnio.Po kawie został tylko zapach.Poleżę jeszcze trochę w łóżku,a potem coś wymyślę.Wam życzę miłego weekendu.
:aniolki: oby . Dzięki

I ja też takich mam, trzymamy sie od liceum jest nas w sumie 4 pary, było 5 ale jedna para sie niestety wykruszyła...:-(. Ale jak dzieciaki były mniejsze tzn w wieku szkolnym (teraz najmłodsze ma 22 lata), jeździliśmy co roku a to nad morze pod namioty, a to w góry do Międzygórza. Tam wynajmowaliśmy cały dom, bo było nas 19 osób i 3 psy. Mamy przepiękne wspomnienia, mnóstwo zdjęć i filmów z kamery 😁. Cudowne to były czasy 😊🥰