Powitajki przy kawie 81

17 września 2026 07:25 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo, trzeba dzisiaj na zakupy jechać...nie mam pomysłu na obiad, seniorka dużo nie je, ale je wszystko co ja ugotuje - to duży plus 😊 

17 września 2026 10:44 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
Dzisiaj pieczemy ciasto na urodziny sąsiada 🤗 tam PSP piecze ja asystuję😊
17 września 2026 10:44 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
Dzisiaj pieczemy ciasto na urodziny sąsiada 🤗 tam PSP piecze ja asystuję😊
18 września 2026 07:34
18 września 2026 11:32 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  dzisiaj kawka z koleżanką na starych śmieciach 🥐☕
19 września 2026 08:31 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kochani 😸 w poniedziałek 21.09 jadę pociągiem do Stuttgartu potem przesiadka do Schwabisch Hall. Karin mnie odbierze 🫶 5 lat temu się poznaliśmy. Będzie radość i łzy, odwiedzimy stare kąty 🥰 
19 września 2026 08:35 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo :-) dzisiaj kawka z koleżanką na starych śmieciach 🥐☕

🥰 jak fajnie 
19 września 2026 09:16 / 1 osobie podoba się ten post
19 września 2026 09:17
Joanna1983

Dzień dobry kochani 😸 w poniedziałek 21.09 jadę pociągiem do Stuttgartu potem przesiadka do Schwabisch Hall. Karin mnie odbierze 🫶 5 lat temu się poznaliśmy. Będzie radość i łzy, odwiedzimy stare kąty 🥰 

Podróż po wspomnienia  fajne są takie spotkania 
19 września 2026 11:22 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
19 września 2026 12:01 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry w świetnym humorze :) U mnie sobotnie porządki plus krzątanie się w kuchni. Kajmak na miodownik już ugotowany ( sama robię ). Jutro wpadną sępy- uuups goście , ale się zastanowię, czy cała blacha wyjedzie na stół :) Niech sobie sami też upieką, a nie tup tup boczkiem, krzaczkiem i na gotowe :) 

20 września 2026 08:19 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ja jeszcze leżakuje,choć już kaffka wypita . Jest pochmurno i troszkę za zimno jak na wrzesień . 
Dzisiaj planuje sobie poniedziałek, gorzej będzie z  wykonaniem 
Dobrego dnia .

20 września 2026 08:21 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  wieje i pada, a seniorka wczoraj na grilla z synkiem młodszym sie umówiła. Grill gazowy, może sie uda  Spokojnej niedzieli 😊

20 września 2026 09:30 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 🌺 w pierwsza niedziele tego jesienno-zimowego turnusu. U mnie ciemno i licze, że popoludniu (tak jak pogodynka pokazuje) będą przejaśnienia. Serdecznie pozdrawiam 
20 września 2026 11:21 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry, a u mnie ciepło i zapowiadają temp. oscylującą w granicach 20 st. W sam raz dla artretyzmów czy "romantyzmów" , ale nie każdy ma tak dobrze - wiem wiem :) Tak napisałam- chyba nie wyszło sztywno :) 
A ja cóż ....jak na niedzielę wstałam rano i zrobiłam sobie kawę, którą kupilam dla elsperymentu, a okazała się wyjątkowa- to SIROCCO Rubina. Palarnia jest w Zurychu i ma około 100 lat. 
Miłej niedzieli , spokojnej przede wszystkim