Jestes jeszcze mloda kobieta, polowa zycia przed Toba, wiele mozesz w nim jeszcze zmienic. Czego zycze z calego serca. Przede wszystkim abys nie musiala tak wykanczajacej pracy wykonywac! Jestes zbyt mloda, musisz do zywych powrocic.
Myszenko ja lubie soulsy, kilka tygodni temu kupilam PS4 i gram jak opetana, Dark Souls III juz prawie ukonczony, teraz bedzie Bloodborn. Lubie gry tematyczne, bez lania sie krwi. W soulsach musisz myslec... nie tylko myslec, ktora i jaka droga musisz isc ale zastanowic sie czy bedzie ona wlasciwa. Sciezki w soulsach sa rozne i tylko od nas zalezy /inteligencji?/ czy osiagniemy oczekiwany efekt
.Mnie bola kolana, juz troche lepiej i Morton, choroba paliczkow miedzy drugim i trzecim paluszkiem u stopki lewej. Wybieram sie w przyszlym tygodniu do specjalistycznego sklepu obuwniczego, by ulzyc mojej stopce powinnam odpowiednie pantofelki domowe miec!
Spij i snij spokojnie:)))

Co do gier to Sokal specjalizuje sie w przygodowkach ,ktore kocham. Teraz czaje sie na trzecia czesc Syberii,kupie sobie jak tylko do PL dojade. Uwielbiam! Grafika jest cudowna! Zadna to krwawa napierdzielanka,ale ja jestem taka troche passe wiec jest super ;)))
Noga mnie boli bo po zakrzepicy bo mam zrabana zyle podkolanowa i czasami,szczegolnie w upaly robie sie kulawa;)) Ale nic to...bo i tak jestem zarabiscie fajna!

Zeby w temacie bylo to...hmmm...Elblag to zadne Pomorze ale Gdansk uwielbiam i moze w sierpniu,tak w drugiej polowie,uda sie jaka kawe wypic? Moglibysmy sie wszyscy umowic w Gdansku ,pod Neptunem (dawno tego nie robilam ;))) ) i tam przysiasc w jakim ogrodku piwnym?