Basieńko, dopiero wróciłam z Sycylii. Do sanatorium udaję się w poniedziałek, więc nóżęta dopiero przygotowują się do pląsów tanecznych :tanczy:
Basieńko, dopiero wróciłam z Sycylii. Do sanatorium udaję się w poniedziałek, więc nóżęta dopiero przygotowują się do pląsów tanecznych :tanczy:
Dzieńdoberek łodzianki coś nas tu mało zagląda.
Andrea, gdzie jestes??? Co z naszym łódzkim spotkaniem? Czy jakaś łodzianka jest teraz na urlopie w Łodzi?
Pozdrawiam Łodzianki i nie tylko :aniolki: Hagia, ja jestem w domu do 20 sierpnia, więc jesli będzie miała czas i ochotę, spotkajmy się na kawce w jakimś miłym , letnim ogródku. Póki co, prasuję, pakuję i w poniedziałek udaję się do ,,Wód" krynickich, podratować ciało i duszę :tanczy:
Przed napisaniem kolejnego posta przeczytaj regulamin forum! Moderator
Hejka , ja będe przejezdżała przez Krynicę 16-ego sierpnia. Kierunek Muszyna. Może jeszcze będziesz? Tymczasem życzę pełnego relaksu dla ciała i duszy.:kapiel::taniec2:
Niestety Margaritko, będę w Krynicy do 10 sierpnia. Dziękuję za życzenia i Tobie również wspaniałego wypoczynku zyczę.
Pozdrawiam Łodzianki i nie tylko :aniolki: Hagia, ja jestem w domu do 20 sierpnia, więc jesli będzie miała czas i ochotę, spotkajmy się na kawce w jakimś miłym , letnim ogródku. Póki co, prasuję, pakuję i w poniedziałek udaję się do ,,Wód" krynickich, podratować ciało i duszę :tanczy: