Łódzkie

15 lipca 2015 10:20 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Basieńko, dopiero wróciłam z Sycylii. Do sanatorium udaję się w poniedziałek, więc nóżęta dopiero przygotowują się do pląsów tanecznych :tanczy:

sanatorium ! Moj Boze  
15 lipca 2015 10:22 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

Basieńko, dopiero wróciłam z Sycylii. Do sanatorium udaję się w poniedziałek, więc nóżęta dopiero przygotowują się do pląsów tanecznych :tanczy:

Mądra kobita , nie ma to tamto ! najpierw Sycylia , znajomość z jakimś " ojcem chrzestnym " , sanatorium pózniej , ale za to z pełną kabzą , może i niezbyt czystych , ale upranych pieniędzy ! To się nazywa mieć wszystko na swoim miejscu ......o głowę na karku mi chodzi.....
16 lipca 2015 09:30 / 2 osobom podoba się ten post
Dzieńdoberek łodzianki coś nas tu mało zagląda.
16 lipca 2015 12:42 / 2 osobom podoba się ten post
brydzia

Dzieńdoberek łodzianki coś nas tu mało zagląda.

Dzień dobry ......a jednak zaglądają
16 lipca 2015 13:23
doda1961

Andrea, gdzie jestes??? Co z naszym łódzkim spotkaniem? Czy jakaś łodzianka jest teraz na urlopie w Łodzi?

Za miesiąc zamierzam urlopować częściowo w mnieście Uć. Duszą towarzystwa nigdy nie byłam, ale chetnie poznam w realu koleżanki forumowe  
Będę sprawdzać topik, może się uda dopasować z terminem. 
Pozdrawiam  
17 lipca 2015 15:57 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie towarzyszki doli i niedoli przez ten upał nikomu się nie chce tu zaglądać.
18 lipca 2015 11:29
Pozdrawiam Łodzianki i nie tylko Hagia, ja jestem w domu do 20 sierpnia, więc jesli będzie miała czas i ochotę, spotkajmy się na kawce w jakimś miłym , letnim ogródku. Póki co, prasuję, pakuję i w poniedziałek udaję się do ,,Wód" krynickich, podratować ciało i duszę
18 lipca 2015 11:45
doda1961

Pozdrawiam Łodzianki i nie tylko :aniolki: Hagia, ja jestem w domu do 20 sierpnia, więc jesli będzie miała czas i ochotę, spotkajmy się na kawce w jakimś miłym , letnim ogródku. Póki co, prasuję, pakuję i w poniedziałek udaję się do ,,Wód" krynickich, podratować ciało i duszę :tanczy:

Hejka , ja będe przejezdżała przez Krynicę 16-ego sierpnia. Kierunek Muszyna. Może jeszcze będziesz? Tymczasem życzę pełnego relaksu dla ciała i duszy.
18 lipca 2015 11:58

Przed napisaniem kolejnego posta przeczytaj regulamin forum! Moderator

18 lipca 2015 12:59
margaritka59

Hejka , ja będe przejezdżała przez Krynicę 16-ego sierpnia. Kierunek Muszyna. Może jeszcze będziesz? Tymczasem życzę pełnego relaksu dla ciała i duszy.:kapiel::taniec2:

Niestety Margaritko, będę w Krynicy do 10 sierpnia. Dziękuję za życzenia i Tobie również wspaniałego wypoczynku zyczę.
18 lipca 2015 17:05 / 1 osobie podoba się ten post
Witam w popołudniową gorącą sobote.
18 lipca 2015 17:47 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Niestety Margaritko, będę w Krynicy do 10 sierpnia. Dziękuję za życzenia i Tobie również wspaniałego wypoczynku zyczę.

Polecam słynne krynickie lody a gdzie zobaczysz największą kolejkę w centrum przy głównej drodze wszyscy się dziwią że ludzie stoją ale warto są pyszne  :) mam tez ulubionę restaurację Kościuszki 6 Pensjonat u Adama :) wiem że będziesz miała podane ale warto wybrac się na pizze i muzyka na żywo też :)
19 lipca 2015 12:14 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Pozdrawiam Łodzianki i nie tylko :aniolki: Hagia, ja jestem w domu do 20 sierpnia, więc jesli będzie miała czas i ochotę, spotkajmy się na kawce w jakimś miłym , letnim ogródku. Póki co, prasuję, pakuję i w poniedziałek udaję się do ,,Wód" krynickich, podratować ciało i duszę :tanczy:

Witam łódzkie :))))
Jeśli nic się nie wydarzy zmienniczce, to wracam 17 sierpnia. Mogłybyśmy się zobaczyć 18 wt. - 19 śr. sierpnia. 
Czytałam, że Arabrab też się urlopuje w sierpniu, a może jeszcze ktoś ?  I może tak udałoby się w większym gronie spotkać?
Piszcie dziewczyny.
Doda przyjemnego ratowania cielesnego opakowania duszy  Twej 
Zaakceptowałam Cię  
19 lipca 2015 12:34 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie łodzianki obiad zjedzony dzień zaliczony miłej niedzieli.
20 lipca 2015 15:53 / 1 osobie podoba się ten post
Gdzie jesteście krajanki?