Łódzkie

26 lipca 2015 14:19 / 2 osobom podoba się ten post
brydzia

Gdzie się podziały te piękne łodzianki?

Pieknych Lodzianek chyba nie ma ,ale jest za to piekna Lubuszanka,ktora zyczy milego dnia.
26 lipca 2015 22:21 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Pieknych Lodzianek chyba nie ma :tanczy3:,ale jest za to piekna Lubuszanka,ktora zyczy milego dnia.:afro:

Są , są , ino , że świętowały dziś , bo przeca dziś św. Anny jest ! dobry wieczór Łodzianki i Ty piękna Lubuszanko też .......niech Ci już będzie
27 lipca 2015 10:48 / 2 osobom podoba się ten post
27 lipca 2015 10:50 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry Łodzianki i te gościnnie tu wstępujące a leniwe , że pisać się im nie chce , tylko jakieś wygibusy wstawiają
27 lipca 2015 10:52 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dzień dobry Łodzianki i te gościnnie tu wstępujące a leniwe , że pisać się im nie chce , tylko jakieś wygibusy wstawiają :-):-):-)

Nie slyszysz jak gram na mandolinie ,o i nawet spiewam 
27 lipca 2015 10:54 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Nie slyszysz jak gram na mandolinie ,o i nawet spiewam:-) 

buzuki czy klasyczna mandolina ? 
27 lipca 2015 10:55 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Nie slyszysz jak gram na mandolinie ,o i nawet spiewam:-) 

Nie za dobrze słyszałam , bo jak na początku usłyszałam , że ktoś tak strasznie fałszuje to se uszy watą pozatykałam . A mandolinę to daj komuś do nastrojenia , bo rozstrojona jak jasny gwint !........I juz se nucę , a co ! " a w tej gitarze prześliczne struny , ten może zagrać co nie ma żuny ! "....tralalalala
27 lipca 2015 10:56
ORIM

buzuki czy klasyczna mandolina ? 

A co nie widzisz ??
27 lipca 2015 11:01 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

A co nie widzisz ??

wzrok łatwo oszukac
28 lipca 2015 09:15 / 2 osobom podoba się ten post
Morza szum,ptakow spiew,
Zlota plaza posrod drzew,
Wszystko to w letnie dni,
Przypomina Ciebie mi.
Lalalalalala,lalalalalala
Milego dnia Lodzianki.
28 lipca 2015 09:39 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

:gitara:Morza szum,ptakow spiew,
Zlota plaza posrod drzew,
Wszystko to w letnie dni,
Przypomina Ciebie mi.:gitara:
Lalalalalala,lalalalalala :gitara:
Milego dnia Lodzianki.

No i za kilka dni będziesz miała :
Morza szum zastąpi szumiąca woda z kranu , kiedy będziesz zmywała stery naczyń
Ptaków śpiew zastąpi śpiew Twojego mana podczas golenia - bydzie git jak nie będzie fałszował
Złotą plażę pośród drzew zastąpi piaskownica na placu zabaw - o ile Cię tam maluchy wpuszczą , ale jak nie będziesz łopatek im zabierała to może Ci piaskiem po oczach nie będą sypać ............wszystko to w letnie dni ......szalalalalala .......Dzień dobry Łodzianki i Gościówo również .....szalalalalala .....
28 lipca 2015 10:15 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry z Krynicy Zdrój. Sanatoryjne życie płynie dość......intensywnie Zabiegi, spacery po górkach, parkietoterapia ;) Coś mi się zdaje, że potrzebne będzie L-4 po powrocie, żeby odpocząć Jutro góralskie ognisko z kiełbaskami, piwkiem i góralską muzyką. Pozdrawiam łodzianki i przyjezdne, oraz sympatyzujące
28 lipca 2015 12:12 / 3 osobom podoba się ten post
Spiesze powitać lodzianki i miłego popołudnia
29 lipca 2015 06:42 / 2 osobom podoba się ten post
W droge! z bagazem zdarzen W droge ! Juz na mnie czas! Dokad poniosa oczy W droge!...A i dzien dobry .

29 lipca 2015 08:09 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry