O co sie narobilo ??, brydzia tylko zostala (( a reszta gdzie jest ?? ,leniuchy jedne:-)
brydzia zaspiewam Ci piosnke: Nie jestes sama,nie....
Pozdrawiam serdecznie wszystkie panie :-)
O co sie narobilo ??, brydzia tylko zostala (( a reszta gdzie jest ?? ,leniuchy jedne:-)
brydzia zaspiewam Ci piosnke: Nie jestes sama,nie....
Pozdrawiam serdecznie wszystkie panie :-)
Czesc, jestem Tu nowy, ze Zgierza. Pracuje od niedawna jako opiekun, jestem teraz na czwartym kontrakcie, w okolicY Düsseldorfu. Wczesniej bylem w Mainz i Tübingen na poludniu Badenii. Chetnie wymienie sie doswiadczeniami. Bylo ich troche juz...pozdrawiam!
Czesc, jestem Tu nowy, ze Zgierza. Pracuje od niedawna jako opiekun, jestem teraz na czwartym kontrakcie, w okolicY Düsseldorfu. Wczesniej bylem w Mainz i Tübingen na poludniu Badenii. Chetnie wymienie sie doswiadczeniami. Bylo ich troche juz...pozdrawiam!
Pozdrawiam Łodzianki . Do 20 sierpnia jestem w domu, jeśli któraś z koleżanek ma czas i ochotę aby się spotkać, służę swoim towarzystwem:) Arabrab, Hagia, zdaje się ze urlopujecie aktualnie, więc może udałoby nam się spotkać i poznać osobiscie:)
Witam :-)
Siedzę jeszcze w De, ale w poniedziałek będę już w kraju. Cały wtorek 18-go mogę się spotykać :) tylko proszę zaproponować miejsce, bo ja nie jestem na bieżąco z rozkopaną Łodzią.
Arabrab, widziałam Cię zalogowaną, już będzie chłodniej, tylko 26 stopni we wtorek, przyjechałabyś do województwa? :-)
A Brydzia też chyba urlopuje? Może zechcesz Brydziu przyjechać?
Dzien dobry mile kobitki,zycze milego dnia.:-) :-)
Mam chwile,wiec poczekam,moze telefon zadzwoni,tak sobie marze :-)