Łódzkie

10 sierpnia 2015 15:16
magdzie

O co sie narobilo ??, brydzia tylko zostala (( a reszta gdzie jest ?? ,leniuchy jedne:-)
brydzia zaspiewam Ci piosnke: Nie jestes sama,nie....
Pozdrawiam serdecznie wszystkie panie :-)

Panie też Cię pozdrawiają , dzień dobry
11 sierpnia 2015 13:31 / 2 osobom podoba się ten post
Pozdrawiam Łodzianki . Do 20 sierpnia jestem w domu, jeśli któraś z koleżanek ma czas i ochotę aby się spotkać, służę swoim towarzystwem:) Arabrab, Hagia, zdaje się ze urlopujecie aktualnie, więc może udałoby nam się spotkać i poznać osobiscie:)
11 sierpnia 2015 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
Czesc, jestem Tu nowy, ze Zgierza. Pracuje od niedawna jako opiekun, jestem teraz na czwartym kontrakcie, w okolicY Düsseldorfu. Wczesniej bylem w Mainz i Tübingen na poludniu Badenii. Chetnie wymienie sie doswiadczeniami. Bylo ich troche juz...pozdrawiam!
12 sierpnia 2015 06:24 / 1 osobie podoba się ten post
marmat

Czesc, jestem Tu nowy, ze Zgierza. Pracuje od niedawna jako opiekun, jestem teraz na czwartym kontrakcie, w okolicY Düsseldorfu. Wczesniej bylem w Mainz i Tübingen na poludniu Badenii. Chetnie wymienie sie doswiadczeniami. Bylo ich troche juz...pozdrawiam!

Cześć " Marmat " , miło , że wzmocnisz szeregi " łódzkiego " ......pozostałych Łodzian też serdecznie witam i nawet tą jedną z lubuskiego co to na tzw. krzywy ryjek nam się tutaj rozpanosza
12 sierpnia 2015 07:17 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry .

Nie chcem,ale muszem,dopingowac Was tutaj,zeby calkiem lenistwo nie wzielo gory
Milego dnia .
12 sierpnia 2015 07:47
marmat

Witaj w naszych szeregach :
15 sierpnia 2015 23:30 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Pozdrawiam Łodzianki . Do 20 sierpnia jestem w domu, jeśli któraś z koleżanek ma czas i ochotę aby się spotkać, służę swoim towarzystwem:) Arabrab, Hagia, zdaje się ze urlopujecie aktualnie, więc może udałoby nam się spotkać i poznać osobiscie:)

Witam  
Siedzę jeszcze w De, ale w poniedziałek będę już w kraju. Cały wtorek 18-go mogę się spotykać :) tylko proszę zaproponować miejsce, bo ja nie jestem na bieżąco z rozkopaną Łodzią. 
Arabrab, widziałam Cię zalogowaną, już będzie chłodniej, tylko 26 stopni we wtorek, przyjechałabyś do województwa?  
A Brydzia też chyba urlopuje? Może zechcesz Brydziu przyjechać?

16 sierpnia 2015 06:37 / 2 osobom podoba się ten post
hagia

Witam :-) 
Siedzę jeszcze w De, ale w poniedziałek będę już w kraju. Cały wtorek 18-go mogę się spotykać :) tylko proszę zaproponować miejsce, bo ja nie jestem na bieżąco z rozkopaną Łodzią. 
Arabrab, widziałam Cię zalogowaną, już będzie chłodniej, tylko 26 stopni we wtorek, przyjechałabyś do województwa? :-)  
A Brydzia też chyba urlopuje? Może zechcesz Brydziu przyjechać?

Dzień dobry Łodzinki ;-) ......Hagia , skarbie ja już w nocy z wtorku na środę jadę do D.
17 sierpnia 2015 08:09 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien dobry milym kolezanka i zycze milego dnia
19 sierpnia 2015 21:15 / 4 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór łodziankom :)))
Witam wieczorem, bo w dzień przemierzałam Uć wzdłuż i wszerz. Wiele się zmieniło w czasie mojej nieobecności. Wykopy już nie tak głębokie, widać szansę na zakończenie trasy W-Z, nieprzejezdne są inne ulice, kolejne centrum handlowe już prawie otwiera podwoje (Sukcesja), kilka tych ostatnich mamy do odstąpienia ;)))

A z rzeczy ważnych - wczoraj doszło do skutku spotkanie forumowych łodzianek, przybyły dwie, pisząca oraz Doda1961, także było to spotkanie "na szczycie"  ;))), esencja łódzkości ;)))
Cieszę się z poznania w realu Dody. Spędziłyśmy miłe popołudnie w Manufakturze. Dziękuję Ci koleżanko za wspólnie spędzony czas. :)))
Może w przyszłości uda się dopasować terminy i ustalić nowe spotkanie.
Pozdrawiam Dodę i pozostałe łodzianki.
22 sierpnia 2015 07:10 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien dobry mile kobitki,zycze milego dnia.
Mam chwile,wiec poczekam,moze telefon zadzwoni,tak sobie marze
22 sierpnia 2015 07:55 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Dzien dobry mile kobitki,zycze milego dnia.:-) :-)
Mam chwile,wiec poczekam,moze telefon zadzwoni,tak sobie marze :-)

Marzenia podobno się spełniają , mówisz i masz .....witajcie Łodzianki , te prawdziwe i te podrabiane również , miłego dnia ;-)
28 sierpnia 2015 07:50 / 1 osobie podoba się ten post
A co tu tak cicho?Wszystkie piekne Lodzianki milcza.
Milego dnia
05 września 2015 14:12 / 1 osobie podoba się ten post
Witajcie łodzianki urlop szybko minął i znowu tu jestem miłego popołudnia.
08 września 2015 07:22 / 2 osobom podoba się ten post
No i proszę bardzo podaję "łódzkie""na tacy"bo coś ostatnio nikt tu nie zagląda.Wszystkim Łodziankom i Krajankom miłego dnia życzę