no proszę, da się te fajki cienkie kupić w De,jeśli tak to gdzie ?
no proszę, da się te fajki cienkie kupić w De,jeśli tak to gdzie ?
TY palisz papieroski.... slimki kupisz w sklepach z tytoniem/kioski/ nie ma problemu, polecam mietowe...superasne !!!!!!!!!!!!!
Paliłam , rzuciłam i palic mi się chce jak cholera mnie bierze .....szczególnie teraz jak nie mogę dodzwonić się do "mamci"
Paliłam , rzuciłam i palic mi się chce jak cholera mnie bierze .....szczególnie teraz jak nie mogę dodzwonić się do "mamci"
Kiedys rzuciłam fajki na ok. 2 lata, przy pomocy tabletek, ale nie tabexu, tylko środków przepisywanych na receptę i mających silne działanie na mózg, bazujących na blokowaniu wychwytu zwrotnego dopaminy. Fajnie było, bo nie miałam ciągot, wrażenie było takie, jakbym nigdy nie paliła. Niestety przytyłam bardzo dużo i wyglądałam jak solidna beczułka wina. Ponad rok mi zajęło zrzucanie wagi - schudłam jak do tej pory 18 kilo i mam ochote jeszcze na kilka, tak,żeby dobić do 52 kg. Wiem, że gdybym ponownie rzuciła, to waga wróci. Nie chce więcej oglądac swoje nalanej twarzy w lustrze i 3 podbródków, nie chcę baleronowatych nóżek, cycków na które pasuje tylko namiot i bioder jak u Hotentotki.
Nie chcę i już!
No to ja jakiś dziwny stwór jestem. Jak rzuciłam poprzednio nie miałam żadnych problemów z utrzymaniem wagi, a nawet troszkę schudłam. Teaz schudłam też ponad 3 kilo w ciągu tego miesiąca kiedy nie palę. Jedynym mankamentem rzucenia palenia jest obniżenie ciśnienia. Dla mnie niskociśnieniowca oznacza to spanie na stojąco. Ale z czasem organizm przyzwyczai się :)))))
Emi jesteś tym wyjątkowym wyjątkiem ,który po rzuceniu papierosów zrzuca wagę -szkoda ,że wiele z nas ma odwrotnie.
No to ja jakiś dziwny stwór jestem. Jak rzuciłam poprzednio nie miałam żadnych problemów z utrzymaniem wagi, a nawet troszkę schudłam. Teaz schudłam też ponad 3 kilo w ciągu tego miesiąca kiedy nie palę. Jedynym mankamentem rzucenia palenia jest obniżenie ciśnienia. Dla mnie niskociśnieniowca oznacza to spanie na stojąco. Ale z czasem organizm przyzwyczai się :)))))
to stres ze nie palisz tak cie odchudza hihi Ja mam dokladnie odwrotnie 1 miesia 3 kg plus (jak dobrze pojdzie i sie pilnuje ha ha)