Papierosy, E-papieros - moje przygody z paleniem

16 września 2014 07:26
e papierosy nie sa zdrowsze jesli np kupujesz olejek z duza zawartością nikotyny. Napewno finansowo o wiele mnei j kasy wydajesz , ja jak palilam olejek wydawala 20 zł na tydzien . Ale przestalam palic mialam tak sluzowke wysuszona oraz usta masakracznie , gadło tak samo mnie to wogole nie podchodzi, na poczatku oczywiscie zafascynowanie smakami. Ale niestety ja "lubie " zapalic papierosa tradycyjnego , nie pale bo mi brakuje nikotyny i skreca mnie ..pale 5 papierosow dziennie najwazniejsze by miec do niech wtedy goraca pyszna kawke:P
16 września 2014 07:31
Marietta

e papierosy nie sa zdrowsze jesli np kupujesz olejek z duza zawartością nikotyny. Napewno finansowo o wiele mnei j kasy wydajesz , ja jak palilam olejek wydawala 20 zł na tydzien . Ale przestalam palic mialam tak sluzowke wysuszona oraz usta masakracznie , gadło tak samo mnie to wogole nie podchodzi, na poczatku oczywiscie zafascynowanie smakami. Ale niestety ja "lubie " zapalic papierosa tradycyjnego , nie pale bo mi brakuje nikotyny i skreca mnie ..pale 5 papierosow dziennie najwazniejsze by miec do niech wtedy goraca pyszna kawke:P

Ja palę głupio....2-3 papierosy dziennie,no czasem 4 i to tylko wieczorem.
Podczas pobytu w De nie palę w ogóle,w ogóle mnie do tego nie ciągnie,mimo ze mam w torebce .... Jak jestem w domu,to papierosy muszą być!
16 września 2014 07:39 / 1 osobie podoba się ten post
Ja jestem 1 raz na wyjezdzdzie i mam ten komfort ze jestem w domu z ogrodkiem i jednak ten papiers daje mi takie poczucie wolnosci, odseparowania sie od rzeczywistosci choc na 10 min.
16 września 2014 14:26 / 1 osobie podoba się ten post
Papieroski bardzo lubię cieniutkie, a jak nie mam to i grubiutkie i robione :) wszystko co dymek puszcza:)))))
16 września 2014 14:26 / 1 osobie podoba się ten post
Papieroski bardzo lubię cieniutkie, a jak nie mam to i grubiutkie i robione :) wszystko co dymek puszcza:)))))
08 marca 2015 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
Gdzie kupie E-papierosa tutaj ? .W Lotto-kioskach?
08 marca 2015 18:35 / 3 osobom podoba się ten post
Marietta

Ja jestem 1 raz na wyjezdzdzie i mam ten komfort ze jestem w domu z ogrodkiem i jednak ten papiers daje mi takie poczucie wolnosci, odseparowania sie od rzeczywistosci choc na 10 min.

Raczej zniewala ten kawalek tytoniu. Robi z Toba co chce. Nie mozesz bez niego normalnie funkcjonowac.
Wolnosc od dymka to dopiero prawdziwa wolnosc jest.
09 marca 2015 11:15 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Raczej zniewala ten kawalek tytoniu. Robi z Toba co chce. Nie mozesz bez niego normalnie funkcjonowac.
Wolnosc od dymka to dopiero prawdziwa wolnosc jest.

Zgadzam się. 
Ostatnio chcałam sprawdzić czy papierosy jeszcze mi smakują i ostatnio zaciągnęłam się papierosem. Właściwie to nie zdążyłam się zaciągnąć bo złapał mnie taki kaszel,że aż oczy wyszły mi z orbit. Teraz już wiem na pewno,rzuciłam palenie :)
09 marca 2015 11:23
ivanilia40

Zgadzam się. 
Ostatnio chcałam sprawdzić czy papierosy jeszcze mi smakują i ostatnio zaciągnęłam się papierosem. Właściwie to nie zdążyłam się zaciągnąć bo złapał mnie taki kaszel,że aż oczy wyszły mi z orbit. Teraz już wiem na pewno,rzuciłam palenie :)

Ja niestety po ponad 4 latach niepalenia (bylam na 1000% pewna juz niepalenia) sprobowalam czarnego Maksuela no i sie zaczelo i trwa kolejne 12 lat;( Probowalam kilkakrotnie pozbyc sie tego nalogu, ale juz nie na tak dlugo. Postanowilam nie rzucac palenia i tyle!
09 marca 2015 14:37 / 1 osobie podoba się ten post
zosia_samosia

Gdzie kupie E-papierosa tutaj ? .W Lotto-kioskach?

Zosia-samosia. Nie kupuj tego świnstwa czyli E-papieros sa gorsze od prawdziwych. poczytaj prosze na ten temat. pozdrawiam cieplutko.
09 marca 2015 16:06 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Zosia-samosia. Nie kupuj tego świnstwa czyli E-papieros sa gorsze od prawdziwych. poczytaj prosze na ten temat. pozdrawiam cieplutko.

Ja mam juz drugi rok ....ale tak sie pakowalam teraz ,ze ....zostalo" etui" w domu .Za pozno ,zakup zrobilam- 39,95 euro Red Kiwi XDS .
13 lipca 2015 15:30 / 4 osobom podoba się ten post
Nosze sie z zamiarem pozbycia sie tego nalogu. Juz mi sie kiedys udalo w ciagu jednego dnia podjac decyzje i nie wracac do tego przez 4 lata. Niestety nie ma we mnie teraz tyle samozaparcia jak wczesniej. Wiem, ze wszystko jest w glowie, ale w mojej jest doslownie wszystko!!! Powoli sie te polki ukladaja. Piszcie jak sie Wam udalo, jestem bardzo ciekawa .
13 lipca 2015 15:36 / 9 osobom podoba się ten post
Nie udało mi się , bo nie próbowałam , bo lubię palić i ogólnie jestem stara , ale jeszcze jara !
13 lipca 2015 15:40 / 3 osobom podoba się ten post
Palilam 25 lat z przerwami na dwie ciaze i okres karmienia ok roku .papierosy lezaly wszedzie i spalalam ok 2 paczek dziennie Goldenow .Rzucilam w ciagu jednego dnia ,po rezonansie magnetycznym.Zero glodu nikotynowego ,zadnych dzikich napadow agresji ,Wczesniej probowalam gum Nikorette ,tylko szczeka mnie bolala i glowa,nic nie pomagalo .Po seansie 15 minutowym nie pale od 9 lat,i czuje sie swietnie
13 lipca 2015 16:42 / 6 osobom podoba się ten post
leni

Nosze sie z zamiarem pozbycia sie tego nalogu. Juz mi sie kiedys udalo w ciagu jednego dnia podjac decyzje i nie wracac do tego przez 4 lata. Niestety nie ma we mnie teraz tyle samozaparcia jak wczesniej. Wiem, ze wszystko jest w glowie, ale w mojej jest doslownie wszystko!!! Powoli sie te polki ukladaja. Piszcie jak sie Wam udalo, jestem bardzo ciekawa .

Nigdy nie paliłam papierosów,bo nie miałam kasy.Sama musiałam się utrzymać i skończyć szkołę.Wtedy jest własnie człowiek podatny na takie wybryki jak palenie.
Ale nie powiem podobaja mi się eleganckie kobiety z cygaaretką w uszminkowanych ustach.Może jeszcze zacznę palić? ale wtedy napewno będę się chciała pozbyć tego nałogu to napiszę jak to zrobie.Moj mąż palił nałogowo ale prostym sposobem pozbył sie okolo 25 lat temu i nie pali.

Pojechał z dziećmi zimą do sanatorium do Rabki szumnie zwanego kiedyś "dla matki z dziekiem" ja miałam taka pracę,że nie mogłam jechać był sam wśród kobiet.W palarni wśród rozmawiających pań jako jeden "chłop" nie radził sobie więc wychodził na zewnątrz. Pare razy zmarzł i postanowił nie palić.Tak z dnia na dzien.Bez wspomagaczy w postani elektronicznych fajek czy innych plastrów.Co to znaczy silna wola