Psy, koty i inne nasze zwierzaki

04 października 2014 10:42
Daria01

Nie no, ja uważam że niestety ale szczur dziki to szkodnik. Przez choroby roznoszone przez dzikie szczury zmarło podobno więcej ludzi niż przez wszystkie wojny. Kiedyś czytałam gdzieś o tym. Ale szczur udomowiony to przekochane stworzątko i bardzo przywiązane do właściciela.

A mnie się marzy taki dzikus, wychowany od małego... Żywotniejsze to to... 
04 października 2014 10:43 / 1 osobie podoba się ten post
A to jest pies gospodarzy u ktorych wynajmowałam pokoj  w Jantarze. Chyba sie nie obrazi,że bedzie podziwiany na naszym forum:)))))
04 października 2014 11:41 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

A to jest pies gospodarzy u ktorych wynajmowałam pokoj  w Jantarze. Chyba sie nie obrazi,że bedzie podziwiany na naszym forum:)))))

Jaki cudny!
04 października 2014 15:12 / 6 osobom podoba się ten post
To moje zwierzątko ukochane,ma już 9 latek,a to jej ulubiona pozycja.
04 października 2014 15:28 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Przebijam;)
04 października 2014 16:34 / 7 osobom podoba się ten post
04 października 2014 16:35 / 3 osobom podoba się ten post
04 października 2014 16:37 / 1 osobie podoba się ten post
To są moje dwa kochańce.Piesa jest naturalnie już starsza,ale nie mam aktualnych zdjeć.
04 października 2014 17:52 / 8 osobom podoba się ten post
To moje czupiradlo, co wabi sie Kumpel, jedno ucho klapniete po zbyt bliskim spotkaniu z szerszeniem:

05 października 2014 14:23 / 3 osobom podoba się ten post
Nie wstawiam w temat zdjec powalajacych, bo takie ono nie jest. Nie jest to takze "moj zwierzak", a raczej ptak, ale trafilam na tego pawia w zurychskim ZOO, gdzie ten i kilka innych szwendaja sie miedzy ludzmi calkiem bezkarnie, a najwiecej ich wokol ogrodkowych stolikow baru:

05 października 2014 18:48 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Kocham te psiaki :) Miałam sunię tej rasy,ale już jest za tęczowym mostem:(
05 października 2014 18:51 / 5 osobom podoba się ten post
iwetka

Kocham te psiaki :) Miałam sunię tej rasy,ale już jest za tęczowym mostem:(

Bullteriery mają skłonności do chorób nerek,moja sunia nie jest wyjątkiem...Martwię się,że wkrótce może też dołączyć do innych za tęczowy most .A to jej dzieciaczki ;)
06 października 2014 21:07
Mam pytanie do tych co piesy mają-co stosujecie na pchły a przede wszystkim na kleszcze?
Moje kochanie łapie kleszczy bardzo dużo.Ani krople ani obroża nie powodowały,że tego nie było,ale może złe kupuję?
Obroże miałam Bayer a krople Frontine.Jest coś lepszego?(długie kudły ma moje kochanie).
06 października 2014 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Bullteriery mają skłonności do chorób nerek,moja sunia nie jest wyjątkiem...Martwię się,że wkrótce może też dołączyć do innych za tęczowy most .A to jej dzieciaczki ;)

Przepiękne pyszczki :) Szkoda że nie mogę ich ucałować:(

06 października 2014 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Mam pytanie do tych co piesy mają-co stosujecie na pchły a przede wszystkim na kleszcze?
Moje kochanie łapie kleszczy bardzo dużo.Ani krople ani obroża nie powodowały,że tego nie było,ale może złe kupuję?
Obroże miałam Bayer a krople Frontine.Jest coś lepszego?(długie kudły ma moje kochanie).

kropelki advocate Bayer , aplikowałam swoim 3x w roku i był spokój (ale raczej nie kontaktowały się z innymi psami ) kotom też to stosuję - ale częściej ,są wychodzące