Psy, koty i inne nasze zwierzaki

25 grudnia 2014 20:34 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko47

Od czsu do czasu mozna błysnąc miłoscia do zwierzat.

Noo,   -  można też wysłać sms-a żeby uratować osiołka,można wysłać pieniażki,żeby ratować konie,można w schronisku pomagać...duużo można.
Nawet na konto dla niemieckiej organizacji pomagajacej zwierzątkom biednym można zapłacić też.Bo zwierzątka nie maja narodowości.( no dobra,mój owczarek niemiecki ma).
25 grudnia 2014 20:36 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Noo,   -  można też wysłać sms-a żeby uratować osiołka,można wysłać pieniażki,żeby ratować konie,można w schronisku pomagać...duużo można.
Nawet na konto dla niemieckiej organizacji pomagajacej zwierzątkom biednym można zapłacić też.Bo zwierzątka nie maja narodowości.( no dobra,mój owczarek niemiecki ma).

Mozna tez gulasz zjeść.
25 grudnia 2014 20:38 / 7 osobom podoba się ten post
mleczko47

Mozna tez gulasz zjeść.

z psa?bo nie ogarniam z czego
25 grudnia 2014 20:40 / 8 osobom podoba się ten post
Anka-jesteś wielka!:)))))))))
25 grudnia 2014 20:42
ania52

z psa?bo nie ogarniam z czego

A dlaczego nie Aniu jak sie kocha zwierzeta.
25 grudnia 2014 20:46 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko,takie sa skutki pisania ogólnie na forum czegoś,co kierowane jest do konkretnej osoby.Sorry,ale ja nie ztych,co to śledzą namiętnie wszelkie wpisy,zapamietują sobie kto,gdzie,kiedy,komu-itd.
Ja napisałam swoja uwagę majac na myśli siebie i to co zrobiłam do tej pory.
A ty jakby ciut kąśliwa jesteś.
25 grudnia 2014 20:48
mleczko47

A dlaczego nie Aniu jak sie kocha zwierzeta.

zartujesz prawda
25 grudnia 2014 20:53
Impala

Mleczko,takie sa skutki pisania ogólnie na forum czegoś,co kierowane jest do konkretnej osoby.Sorry,ale ja nie ztych,co to śledzą namiętnie wszelkie wpisy,zapamietują sobie kto,gdzie,kiedy,komu-itd.
Ja napisałam swoja uwagę majac na myśli siebie i to co zrobiłam do tej pory.
A ty jakby ciut kąśliwa jesteś.

Kąśliwa jestem? jak zwylke,nie lubie dwulicowych ludzi.A to nie moja wina,że mam taką pamieć, pamietam wpisy i posługuje sie nimi.Jestem życzliwa dla tych,ktorzy na to zasługuja.
25 grudnia 2014 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Impala  tez mam owczarka niemieckiego sukę ,,o jeeezusicku jaka madra   
25 grudnia 2014 21:10 / 2 osobom podoba się ten post
Na tym szarym nic nie widać-tam chciałaś psicę pokazać?
Mój to samiec-niektórzy mowia o nim-dostojny.Długowłosy jest cholernik i niezbyt lubiący czesanko.Ale wg meldunków z domu-dorośleje i robi się bystrzak.
Niestety takich szkód w domu,jakich on mi narobił-to dwa poprzednie psy ani w małym ułamku nie zdołały-a też owczarki były,ale nie rodowodowe.Ten arystokrata jest.:)))))
25 grudnia 2014 21:13 / 3 osobom podoba się ten post
Impala

Anka-jesteś wielka!:)))))))))

ktora?bo ja w swojej rozdmuchanej pysze do siebie to wzielam...i potwierdzam nieskromnie....
25 grudnia 2014 21:16 / 3 osobom podoba się ten post
TY właśnie.
25 grudnia 2014 21:17 / 4 osobom podoba się ten post
Impala

TY właśnie.

tak myslalam.....i wiem dlaczego...
25 grudnia 2014 21:42 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Mozna tez gulasz zjeść.

A robilas ?
25 grudnia 2014 21:51
Jolek

A robilas ?

Sama zrob,nie bedziesz musiala opinii zasiegac.