Czy to Main coon czy norweski kot lesny? Czy jeszcze insza rasa? Cuuudowny jest!:-)

Czy to Main coon czy norweski kot lesny? Czy jeszcze insza rasa? Cuuudowny jest!:-)
Mam (moja córuś) takie dwa... :-) Rudzielec prycha i może podrapać jak się go drapie tam gdzie nie lubi ... :lol2: Drugi tylko w oczkach ma agresję, a tak to cały jest do drapania... :lol3:
Moja psina niegrozna, zastanawiam sie jeszcze nad kotem tylko nie chce drapacza a bardziej milusinskie kociatko, by mi plecy wygrzewal. Ladne masz te koty bardzo zadbane :bravo:
Te sa całkiem niegrożne, zreszta umilaja ostatnie lata życia naszemu psu ... Tylko dorastają do 15 kg... czyli to duże koty... :-)
Przepiękny ten twój kocur .Muszę poczytać o tej rasie na internecie bo pierwszy raz widzę takiego zwierza; )
To Main coon..:-)
Taki był... :-) A taki jest mój pupil ... :-) Szafka kuchenna standartowej wysokosci :-)
Gustuje w psach,ale ten kocur powala na kolana,jest cudny... Chyba też sporo waży,nie? Choć podnosisz go bez wysiłku,albo taka silna jesteś...:-). Czy te koty begają po meblach?
Pamiętacie Romea..mój Opcia z Bawarii sobie sprawił takiego jak został sam..Blue Moon..wielki indywidualista..
Wow ten okaz też jest magiczny wręcz i te oczy..... Sprawdzilam w sieci.koszt takiego kociaka to ok 2 tys i więcej. ...
Wow ten okaz też jest magiczny wręcz i te oczy..... Sprawdzilam w sieci.koszt takiego kociaka to ok 2 tys i więcej. ...
Takie medalowe (wystawowe) nawet powyżej 4 tys.... Rudzielec był "za darmo"... no... za karme dla kotów bo był egzeplarzem, który się nie sprzedał, czyli nie znalazł nabywcy... i kosztował 250 zł... Drugi był prezentem kilku osób dla mojej córki... :-) Kiedyś mój kuzyn (to taki erudyta interesujący się wszystkim) powiedział, że koty przejawiają zachowania autystyczne, ale tymi był zachwycony bo od razu widać, że zachowują sie troche inaczej... :-) Z charakteru to taka mieszanka psa i kota... :-)
Bengalczyki mnie zafascynowaly ostatnio. Troche przez wyglad dzikiego kota,a troche przez charakter. W zyciu nie spotkalam tak gadatliwych kotow jak bengalczyki.:-) No i sa troche mniej "autystyczne" niz koty innych ras. A tak w ogole to jestem milosniczka wszystkich zwierzat bo inaczej nie potrafie:-) (owady to nie zwierzeta,nie? :-) )