Z bakow sie smialam nie z psa toz ja kocham psy! :-)
Z bakow sie smialam nie z psa toz ja kocham psy! :-)
ona ma juz 7 lat --- ta rasa tak pierdzi i chrapie
kto ma ochote na skype ?
ja sie tez smieje z tych bakow --- ale chyba juz tak smierdze -- jak jeden z nich ( pokoj jaki mam 8-9m kwadratowych ) wiec -- nie ma sie co dziwic
Proszę trzymajcie kciuki, właśnie kotka Moya jest teraz operowana, aby się wybudziła z narkozy i było wszystko dobrze...
Ktoś może powie,że to zwierzę...ale dla mnie to kochany kot,członek rodziny.
W października odszedł mój kochany pies Shtzu Iwo,który był z nami 16 lat,teraz kocica ,która ma 2,5 roku walczy o życie,cała rodzina postawiona na nogach...synowie,moja mama,i ja w DE...
Kochamy zwierzęta,bo w przeciwieństwie do ludzi, nigdy nas nie skrzywdziły i niezawiodły..
Proszę trzymajcie kciuki, właśnie kotka Moya jest teraz operowana, aby się wybudziła z narkozy i było wszystko dobrze...
W października odszedł mój kochany pies Shtzu Iwo,który był z nami 16 lat,teraz kocica ,która ma 2,5 roku walczy o życie,cała rodzina postawiona na nogach...synowie,moja mama,i ja w DE...
Kochamy zwierzęta,bo w przeciwieństwie do ludzi, nigdy nas nie skrzywdziły i niezawiodły..