Szukam osoby, która pomoże mojej znajomej w znalezieniu pracy, niestety przez agencje to niemożliwe, bo ma już skończone 65 lat. Proszę o pilny kontakt na e-maile.
Szukam osoby, która pomoże mojej znajomej w znalezieniu pracy, niestety przez agencje to niemożliwe, bo ma już skończone 65 lat. Proszę o pilny kontakt na e-maile.
Sorry, ale ze niby co? Ze jak ma 65 lat, to zadna juz jej nie chce?
I na jakie e-maile, bo chyba nie na moje.
Cos mi sie wydaje, ze teraz jest na rynku wiecej opiekunek niz miejsc dla nich i firmy zaczynaja wybrzydzac. Ta nie ladna, ta za ladna, ta za mloda, ta za stara, ta zle po niemiecku mowi, a ta za dobrze znowu...
mój piewszy wpis :) Mam 57 lat, w przyszłym roku chcę wyjechać do Niemiec jako opiekunka, obecnie duzo czytam o tej pacy głównie na forach, ale po tym co teraz przeczytałam odnośnie wieku to się zastanawiam czy mnie zatrudnią, Poszę podzielcie się swoimi doświadczeniami odnośnie wieku, do jakiego są opiekunki przyjmowane do pracy. Nadmienię, że jestem zdrowa, nie biorę żadnych leków, jeżdzę na rowerze a zimą na nartach, pływam, chodzę na długie spacery,
Najwyżej punktowana jest znajomość bardzo dobra:-)a jak się uczysz od kilku lat to już jesteś gotowa na dobrze opłacone zlecenie.:gwizdanie:
Najchętniej i najlepiej opłacane 40-50, agencje zazwyczaj do 60, ale znam opiekunki przed 70 i mają się dobrze, jeżdżące od lat. Pracy i zleceń jest bardzo dużo, poziom języka najważniejszy. Powodzenia
Tak, miałam przyjemność podróżować z 68 letnią panią (nie ukrywała wieku), która wracała z pracy.
Był to jej pierwszy wyjazd do pracy jako opiekunka w De. Jednakże język znał dość dobrze.
Co tu ukrywać amelko, jak to wszystko widać:-)
Było widać na 63 :-))