dowcipy i anegdoty

10 marca 2014 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

dziekuje slicznie Zle mnie zrozumialas Nie wszystko "co lepiej wyglada" wszystkim sie musi podobac Ja napisalem o wymiarach modelka a nie o zyciu

Masz szczęście -- wybaczam  ))))))
11 marca 2014 10:11 / 5 osobom podoba się ten post
Otwarcie olimpiady, na mównicę wchodzi Putin: - O, O, O, O, O! Chwila konsternacji. Nagle asystent mówi: - Władimirze Władimirowiczu, to symbol olimpijski. Tekst macie niżej...

Synek prosi tatusia, który jest sierżantem w wojsku:- Tatusiu, zrób, żeby słoniki jeszcze pobiegały.- Ależ synku, słoniki są bardzo zmęczone.- Ale ja cię proszę, tatusiu.- Ale synku, słoniki już ledwo żyją!- Ale ja cię na prawdę mocno proszę. Już ostatni raz. Niech słoniki znowu zaczną biegać.- No dobra, ale ostatni raz. Kompania! Baczność! Maski włóż! Dodatkowe cztery okrążenia!
11 marca 2014 17:50 / 3 osobom podoba się ten post
Co oznacza TUSK
Teraz Usłyszycie Same Kłamstwa
11 marca 2014 17:55 / 3 osobom podoba się ten post
Asik

Otwarcie olimpiady, na mównicę wchodzi Putin: - O, O, O, O, O! Chwila konsternacji. Nagle asystent mówi: - Władimirze Władimirowiczu, to symbol olimpijski. Tekst macie niżej...

Synek prosi tatusia, który jest sierżantem w wojsku:- Tatusiu, zrób, żeby słoniki jeszcze pobiegały.- Ależ synku, słoniki są bardzo zmęczone.- Ale ja cię proszę, tatusiu.- Ale synku, słoniki już ledwo żyją!- Ale ja cię na prawdę mocno proszę. Już ostatni raz. Niech słoniki znowu zaczną biegać.- No dobra, ale ostatni raz. Kompania! Baczność! Maski włóż! Dodatkowe cztery okrążenia!

Asik mogło być O O *
                               O O
jedno kołko nie wyszło jak trzeba.I tak zostało.
11 marca 2014 19:15 / 5 osobom podoba się ten post
Idzie facet brzegiem Wisły. Widzi faceta klęczącego i pijącego wodę z rzeki.
Spacerowicz woła: -Co pan robi? Niech pan nie pije! Otruje się pan, chemikalia i odpadki!
-Was? Ich verstehe nicht!
-Powoli, bo zimna.
12 marca 2014 10:03 / 6 osobom podoba się ten post

12 marca 2014 10:55 / 2 osobom podoba się ten post
Dlaczego Justyna Kowalczyk zrobiła zdjęcie rtg w Soczi?
Bo w Polsce miała termin na sierpień.
12 marca 2014 10:55 / 2 osobom podoba się ten post
Wraca mąż z delegacji wita się i rozdaje prezenty.Zjada przygotowany przez żonę obiad by w końcu usiąść przed tv. Nie może znależć pilota pyta 5 letniej córki widziałaś gdzieś pilota? Córka odpowiada pilota nie widziałam , ale był listonosz, hydraulik i kilka razy sąsiad z góry.
13 marca 2014 19:19 / 3 osobom podoba się ten post
Moskiewskie metro, godziny szczytu, ścisk niemożebny. Dziewczyna stoi w tłoku, jak i inni...
W pewnym momencie odwraca się do stojącego za nią faceta:
- Wypraszam sobie!
- Ależ proszę pani, to nie to co pani myśli. Wypłatę dzisiaj dostałem, w rulon zwinąłem i do kieszeni wsadziłem.
Za jakiś czas dziewczyna odwraca się ponownie:
- Chyba nie chce mi pan wmówić, że od ostatniej stacji dostał pan podwyżkę!
14 marca 2014 12:47 / 5 osobom podoba się ten post
Ławeczka,dwoch chłopaków postanowiło zasmakować wina z wyższej połki i nie może otworzyć go bez korkociagu.
- Zobacz,żyjemy na zadupiu,a problemy mamy jak w Warszawie?
- ?
- Korki,Zbysiu,korki........

14 marca 2014 12:50 / 4 osobom podoba się ten post
Tato dasz mi jakieś pieniądze? - To zalezy,na co są ci potrzebne. - Chciałbym spotkac się z pewna dziewczyną. - Ok,rozumiem.Masz tu 50 zł.A kim jest właściwie ta dziewczyna? - Ekspedientką w monopolowym.
14 marca 2014 21:07 / 10 osobom podoba się ten post
Uwaga...ja juz jestem przygotowany na Ruskich, czy ty też?
14 marca 2014 21:09 / 3 osobom podoba się ten post
Asik

Uwaga...ja juz jestem przygotowany na Ruskich, czy ty też?

Zgol wąsy bo Cie wezmą za marszałka..................
15 marca 2014 18:41 / 6 osobom podoba się ten post
Z kim graniczy Rosja?

Z kim chce.
15 marca 2014 19:08 / 14 osobom podoba się ten post
Kolega z klasy powiedział Jasiowi, że wymyślił dobry sposób na szantażowanie dorosłych:
- Mówisz tylko "Znam całą prawdę" i każdy dorosły głupieje, bo na pewno ma jakąś tajemnicę, której nie chciałby ujawnić...
Podekscytowany Jasio postanowił wypróbować świeżo zdobytą wiedzę w domu. Podchodzi do mamy i mówi:
- Znam całą prawdę.
I... dostał 50 złotych z przykazaniem, żeby nic nie mówił ojcu. Zachwycony biegnie szybko do ojca i mówi:
- Znam całą prawdę.
I dostał 100 złotych z zastrzeżeniem, żeby nic nie mówił matce. Rozochocony Jaś postanowił więc wypróbować nową metodę również na kimś spoza rodziny. Nadarzyła się okazja, kiedy listonosz przyniósł pocztę.
- Znam całą prawdę! - mówi z szelmowskim uśmiechem Jasio.
Listonosz pobladł, poczerwieniał, rzucił listy na ziemie, rozłożył ramiona i wzruszonym głosem wyszeptał:
- W takim razie uściskaj tatusia...