dowcipy i anegdoty

08 marca 2014 20:29
mleczko47

Może i lepiej wyglada ale nie na czym usiaść ani czym oddychać.Niby cm nie za wiele a jak roznica!

ha ha ma czy oddychac i na czym usiasc i do tego wszystko sie nie trzesie jak galareta hihi
08 marca 2014 20:30 / 9 osobom podoba się ten post

hahahahah:)
08 marca 2014 20:35 / 5 osobom podoba się ten post
magdalena_k

hahahahah:)

fajne ha ha oby nie zapomnial po co za nia tak jedzie hi hi
08 marca 2014 20:36
ORIM

fajne ha ha oby nie zapomnial po co za nia tak jedzie hi hi

Kurcze aż się popłakałam, bo o tym samym pomyślałam heheheheheee
08 marca 2014 20:39 / 2 osobom podoba się ten post
Kasia00744

Kurcze aż się popłakałam, bo o tym samym pomyślałam heheheheheee

hi hi wazne ze instynkt jest ok ha ha.Facet jednak jest zawsze staly w upodobaniach i uczuciach nie wazne ile ma lat podobaja mu sie mlode laski ha ha
08 marca 2014 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

ha ha ma czy oddychac i na czym usiasc i do tego wszystko sie nie trzesie jak galareta hihi

Oj, złe doswiadczenia masz!
08 marca 2014 23:06 / 3 osobom podoba się ten post
Premier Tusk przechadza się po Warszawie wraz ze swoją żoną.Oglądając wystawy sklepowe mówi do żony. Popatrz spodnie 50 zł, koszula 40 zł, futro 150 zł.Nie wiem o co ludziom chodzi,że jest tak żle, jest dość tanio.Wszyscy mówią ,że nikogo na nic nie stac. Żona popatrzyła na męża kochany Donaldzie to przecież pralnia.
09 marca 2014 03:42 / 6 osobom podoba się ten post
I zapiąć pasy bezpieczeństwa, żeby nie spaść z krzesła ...

http://pokazywarka.pl/856adk/
09 marca 2014 10:08 / 8 osobom podoba się ten post
Siedzą dwie sowy na gałęzi, jest wieczór, nagle jedna mówi:
- Huuuuu, huuuuuuuu.
A druga:
- Weź Ty mnie nie strasz!
09 marca 2014 17:57 / 4 osobom podoba się ten post
Nauczyciel oddaje Jasiowi klasówkę- zamiast oceny napisał IDIOTA.Jaś spojrzał na kartkę,a potem mówi do nauczyciela,ale pan jest roztargniony.Miał pan wystawić ocenę, a pan się tylko podpisał
09 marca 2014 20:01 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

o wiele lepiej wyglada 90-60-90

No !!! ...i juz mnie zdenerwowałeś ( wyjątkowo kulturalnie się wysłowiłam ) , młody jesteś , co Ty o życiu wiesz ?..... A  niejaki Rubens to wiedział jakie kobiety malować ? .....a zdawało mi się , że juz Cię lubię .....O , k.......a !!!! -:)))))))))))))
10 marca 2014 20:02
Barbara niepowtarzalna

No !!! ...i juz mnie zdenerwowałeś ( wyjątkowo kulturalnie się wysłowiłam ) , młody jesteś , co Ty o życiu wiesz ?..... A  niejaki Rubens to wiedział jakie kobiety malować ? .....a zdawało mi się , że juz Cię lubię .....O , k.......a !!!! -:)))))))))))))

no moze nie ma powodu do denerwowania sie.Napisalem co lepiej wyglada a nie co sie komu podoba
10 marca 2014 20:08 / 8 osobom podoba się ten post
Żona wraca do domu od ginekologa i mowi do męża:
- Jestem w drugim miesiącu ciąży.
Jak bedzie chłopak,to damy mu na imię Marian,żeby był taki duzy i silny jak jego ojciec.
Co tak posmutniałeś, Czesiu?
10 marca 2014 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

no moze nie ma powodu do denerwowania sie.Napisalem co lepiej wyglada a nie co sie komu podoba

No i co? ....juz ,już  miałam Ci wybaczyć , ale gdzie tam , przecież Ty nie wytrzymasz , żeby nie dowalić z drugiej strony  cyt: "napisałem co lepiej wygląda ".... jak nie kijem , to pałą ))))))))))........Poznaj kulturalną , choć nie najlepiej wygłądającą panią : wszystkiego najlepszego z okazji "Swięta Panów" --mimo wszystko )))))))))
10 marca 2014 20:15
Barbara niepowtarzalna

No i co? ....juz ,już  miałam Ci wybaczyć , ale gdzie tam , przecież Ty nie wytrzymasz , żeby nie dowalić z drugiej strony  cyt: "napisałem co lepiej wygląda ".... jak nie kijem , to pałą :-)))))))))))........Poznaj kulturalną , choć nie najlepiej wygłądającą panią : wszystkiego najlepszego z okazji "Swięta Panów" --mimo wszystko :-))))))))))

dziekuje slicznie Zle mnie zrozumialas Nie wszystko "co lepiej wyglada" wszystkim sie musi podobac Ja napisalem o wymiarach modelka a nie o zyciu