Boże Narodzenie do 2017 - życzenia

24 grudnia 2014 17:37 / 12 osobom podoba się ten post
Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzę Wam spełnienia marzeń ale przede wszystkim życzę Wam żebyście były zawsze szczęśliwe.
Dziś Wigilia i myślę o tych którzy zdecydowali się zostać w Niemczech, wiem jakie trudne to chwile dla nas Polaków. Pewnie nie doceniałabym Świąt Bożego Narodzenia spędzanych w domku gdybym sama nie przeżyła choć jednej Wigilii poza nim.
Dlatego ściaskam Was mocno i przytulam i życzę żebyście nie musiały już więcej Tych dni przeżywać na obczyżnie.
24 grudnia 2014 18:38 / 10 osobom podoba się ten post
Kochane opiekunkowo!Życzę wszystkim bez wyjątku,ale szczególnie dziewczynom "na wygnaniu" spokojnych,radosnych,pieknych świąt Bożego Narodzenia.Oby te dni przebiegły szybciutko i bez problemów.Mnie udało się,jestem w domu,ale serduchem jestem przy Was.
24 grudnia 2014 19:17 / 8 osobom podoba się ten post
Moi Kochani.W ten szczególny dzień myślami jestem z Wami.Wirtualnie dzielę się Opłatkiem ,życząc Zdrowia,Wytrwałości,Radości i Spełnienia Najskrytszych Marzeń.Dobrych Świąt :)
24 grudnia 2014 20:13 / 8 osobom podoba się ten post
Wesołych Świąt wszystkim życzę 
24 grudnia 2014 20:26 / 7 osobom podoba się ten post
Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór,
Tym na urlopach i tym na "wygnaniu"
upłyną w szczęściu i radości :)))
24 grudnia 2014 20:37 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór,
Tym na urlopach i tym na "wygnaniu"
upłyną w szczęściu i radości :)))

cudna jestes...w yej swojej brzydocie...ha ha
24 grudnia 2014 20:38
emi

Wesołych Świąt wszystkim życzę 

najlepszego Emi...gdzie ty?
24 grudnia 2014 20:42 / 6 osobom podoba się ten post
Spokojnych Wesołych bezstresowych Świąt wszystkim na wyjezdzie i tym co w domu )
24 grudnia 2014 23:12 / 9 osobom podoba się ten post
Już po rodzinnej Wigili, a przed pasterką życzę Wam Kochani wszystkiego najlepszego z okazji Śwąt Bożego Narodzenia. Niech Bóg błogosławi, prowadzi i wspomaga w trudach naszej pracy na obczyźnie.
24 grudnia 2014 23:33 / 8 osobom podoba się ten post
Wszystkim Zdrowych,Radosnych Swiat Bozego Narodzenia tym co w domu z Rodzinami i tym co zagranica.
24 grudnia 2014 23:57 / 11 osobom podoba się ten post
Zdrowych, radosnych, pełnych miłości, spokoju Świąt Bożego Narodzenia wszystkim Paniom i tym w domach i tym w pracy życzę
25 grudnia 2014 07:35 / 4 osobom podoba się ten post
W Dzien  Bożego Narodzenia, radości,
ciepła, zdrowia, oraz wszelkiej pomyslności
życzę
25 grudnia 2014 08:06 / 5 osobom podoba się ten post
Wszystkim zycze zdrowych,radosnych swiat Bożego Narodzenia a tym Wszystkim co spedzaja swieta z dala od swioch bliskich sopkoju i wytrwlosci.
25 grudnia 2014 12:20 / 4 osobom podoba się ten post
IGGA

Zdrowych, radosnych, pełnych miłości, spokoju Świąt Bożego Narodzenia wszystkim Paniom i tym w domach i tym w pracy życzę

Wszystkim miłego świętowania i kolędowania .
25 grudnia 2014 13:52 / 1 osobie podoba się ten post
Wesołych świąt dla wszystkich opiekunek:)