Boże Narodzenie do 2017 - życzenia

25 grudnia 2014 13:52 / 4 osobom podoba się ten post
zdrowych wesołych ,pogodnych świąt Bożego Narodzenia dla całego opiekunowa.Spokuju i wytrwałości.
25 grudnia 2014 14:11 / 2 osobom podoba się ten post
W tym pieknym Dniu Bozego Narodzenia zycze Nam
SPOKOJU
SPOKOJU
SPOKOJU
WYTRWALOSCI
zdroweczka po przejedzeniu
i oby teatr dzisiejszy nie powrocil
04 grudnia 2015 23:47
Dziękuję za linki ,oj to będą chyba smutne Święta,muszę poszukać przepisów na tę ich kapustę i co tam jeszcze oni lubią
05 grudnia 2015 09:17 / 2 osobom podoba się ten post
siberia

Dziękuję za linki ,oj to będą chyba smutne Święta,muszę poszukać przepisów na tę ich kapustę i co tam jeszcze oni lubią

Parowka na wigilie  prosty przepis
16 grudnia 2015 07:49 / 10 osobom podoba się ten post
Wyciagam stary ale powtarzający sie temat zwiazany z nadchodzącym okresem świątecznym. Poniewaz tak sie składa ,że moje ostatnie dni na wyjeżdzie sa nieprzewidywane a w domu będę przebywała tylko 3 dni chcę spełnić swoj obowiązek i za razem przyjemnośc złożenia wszystkim życzeń światecznych.

Pogodnych świąt w zdrowiu i spokoju tym ,ktore zostaja w pracy i niech nie zapomną,że to nie tylko one tęsknia i kochaja ale ktos odczuwa to samo i czeka.

Tym w domu rodosnych spędzonych w rodzinnym gronie dni swiatecznych. WESOLYCH ŚWIĄT
21 grudnia 2015 08:05 / 12 osobom podoba się ten post
Chcę złożyć Wam życzenia zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i wiedzcie,że cały czas o Was myślę i będę z Wami siadając przy Wigilijnym stole, łamiąc się Opłatkiem.Jesteście dla mnie drugą wielką Rodziną i życzę Wam jak najlepiej przytulając wszystkich razem i każdego z osobna
21 grudnia 2015 09:44 / 14 osobom podoba się ten post
Wszystkim, tym w domach i tym w pracy składam najserdeczniejsze życzenia spokojnych, wesołych i zdrowych Świat Bozego Narodzenia.
I tak, jak Balutka będę o Was pamiętać łamiąc się opłatkiem przy wigilijnym stole.

Dzień dobry ..........po dłuuuuugiej przerwie
21 grudnia 2015 10:16 / 12 osobom podoba się ten post
Ciepłych i udanych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności i radości w życiu prywatnym i zawodowym zyczy serce78
21 grudnia 2015 18:14 / 17 osobom podoba się ten post
Kochani, Niechaj magiczna noc Wigilijnego wieczoru,
Przyniesie Wam; spokój, radośc.
Niech Te Święta Bożego Narodzenia
będą szczęśliwe, rodzinne i piękne.
Niech spełnią się Wszystkie Wasze marzenia.
Błogosławienstwa Bożego
dla Wszystkich Opiekunek i Opiekunów
Dla Naszego Moderatora.
życzę
Ona_Lisa

22 grudnia 2015 14:47 / 16 osobom podoba się ten post
 Dobrych i Spokojnych Świąt Kochani !
22 grudnia 2015 18:42 / 14 osobom podoba się ten post
Niech nadchodzące święta Bożego Narodzenia przyniosą Wam szczęście i pomyślność, niech moc wiary i siły doda otuchy w zmaganiu się z codziennością. Niech Nowy Rok będzie czasem pokoju i realizacji osobistych zamierzeń.Stajenka
22 grudnia 2015 19:17 / 15 osobom podoba się ten post
Z okazji nadchodzacych , najwspanialszych Swiat w calym roku, zycze Wam odnalezienia wlasnego skrawka nieba, kazdego ranka wypijanej w spokoju kawy, normalnosci w pracy , pogodnych mysli, jak najmniej tesknoty a przy wigilijnym stole zadumy nad plonaca swieca. Dziekuje, ze JESTESCIE:)
23 grudnia 2015 11:54 / 16 osobom podoba się ten post

Niechaj Betlejemskiej stajenki gwiazdka,
Rozjaśni pokoje Waszego gniazdka,
I szczęściem rozjaśni cały mrok,
A z dróg życia, usunie wszelki smutek, zło.

Choć los rzucił mnie daleko stąd
- w myślach z Tobą będę.
Na odległość życzę Ci Wesołych Świąt,
w sercu śląc kolędę.

23 grudnia 2015 12:16 / 15 osobom podoba się ten post
Radosnych i pogodnych Świąt dla Was oraz dla Waszych bliskich.
23 grudnia 2015 12:32 / 16 osobom podoba się ten post
Wszystkim, po obydwu stronach granic wszelkich - spokojnych, zdrowych, pogodnych Swiat i pomyslnych wiatrow w Nowym Roku, dla Was i dla Waszych bliskich. Do nastepnego roku!