Życzenia nam się rozchodzą, dlatego wyciągam temat.
Mnie coraz mniej bo obowiązki domowe wzywają. Świąteczne gotowanie zbliża się dużymi krokami.

Śpieszę złożyć (również tutaj) życzenia dla Wszystkich Forumowiczów!
Muszę napisać, że jeszcze na początku tego roku nie miałam świadomości, że zdecyduję się na administrowanie tym forum.
Raczej trzymam się z daleka od wirtualnej rzeczywistości - bardziej z braku czasu, aż tu taka niespodzianka!
Mimo przeróżnych niespodzianek, na które przyszło mi tu natrafić, wspominam ostatnie miesiące bardzo pozytywnie.
Mimo ogromnych niedociągnięć technicznych i organizacyjnych, wraz z zespołem postanowiliśmy wziąć "byka" za rogi i powalczyć
bo jak widzimy WCIĄŻ jest dla kogo.
Jakoś odnajduję się w tym przeogromnym wachlarzu osobowości.
Poznałam tutaj "wirtualnie" bardzo kochane i ciepłe duchem osoby (one wiedzą, o kim piszę),
a przede wszystkim moja rzeczywistość zderzyła się nagle i bardzo mocno z tematem zawodu opiekunki/ opiekuna osób starszych.
Z tematem przemijania i problemów z jakimi borykają się osoby starsze.
To co odkryłam i co daje mi wiatr w skrzydła - to fakt, że prawdziwa młodość i radość z życia - przychodzi z wiekiem!
Zobaczyłam i nawet doświadczyłam niezwykłej radości z życia i wsparcia od Was - wspaniałych ludzi z różnych stron Polski,
których łączy praca i związane z nią perypetie oraz forumowe przyjaźnie.
Dziękuję, że jesteście i tworzycie to forum.
Życzę Wam przepięknych Świąt Bożego Narodzenia.
W gronie rodziny, na wyjeździe i tutaj na forum :)
Życzę z całego serca, by Nowy 2017 Rok stał się rokiem wyjątkowo Wam przychylnym
i obfitującym w zdrowie, serdeczność, miłość, dobra materialne (o których marzycie) i zadowolenie z pracy, którą wykonujecie.
Przesyłam "wirtualny" PRZYTULANIEC dla Wszystkich! :) 
{dla nieobecnych, obecnych, nowych}
Tutaj wyjątkowo dla osób, które pamiętam i/lub z którymi mam sporo pozytywnych (mam nadzieję) - forumowych wspomnień :)
(teraz zobaczymy, jak dużo Was tu pamiętam.. im później tym ciężej - wybaczcie, jak w nazwie coś przekręcę lub kogoś zapomnę)
Barbara niepowtarzalna, mamuela52, fioletowa.mysz, Michasia, Malina, Ivanilia40, Nugat, nowa.danuta, Emilia, margaritka59, ewa59, hawana, ewal8, Mycha, Kobietka, Teresadd, EllaElla, ania37, ivetta, scarlet, MeryKY, Doda1961, Zofija, pytajka, Leni, Alina, Salazar, kasia63, kika1, basiaim, Tina, Anna1967, Romana1, lena46, berdi1, Barbara48, brydzia, bieta, frezje, dorotee, magdzie, Babka, anula2, Brawkaa, IWA, muszelka, hagia, Joasia, Benita, Damessa, LLucyna, Kruszynka64, Annika, klucha, Igga, nusia2302, Lena.Siedem, aniao, Gabrysia, MartaP, Serce, Florado, Doda, Marmolada, Impala, poznanianka1, Ewita, evaa, Gosia1234, Nadzieja, Ola55, izanami, anerik, Jagnak, Jolek, Tyciek, ryba, Kama84, magdalena_k, lili, dorothea41, ewa14, wstenga, margarita13, Malgi, wisienka, irina, luttka, Gocha1981, Kasia14, Urszula1971, Asik, Sylwunia, Serce78, gosiako, agamor, Agulek, Lonia61, Nela, wichurra2, Edi, dakota, Anna73, Dziewczynka.z, Malgoszg, Jula.09, Jowa1969, EwaR65..
Również dla naszych forumowych kolegów :) 
ORIM, Geronimo, Paolo, Misiek, Knorr, Caroll, Fiore, adamos60.
... i dla naszej forumowej pary: Marty i Darka :) 
Wesołych Świąt!