Boże Narodzenie do 2017 - życzenia

24 grudnia 2015 14:54 / 20 osobom podoba się ten post
Wszystkim opiekunkom i opiekunom składam życzenia przeżywania Bożego Narodzenia w zdrowiu, radości i cieplej atmosferze - gdziekolwiek jesteście, w pracy czy w domu życzę wam smacznej wieczerzy wigilijnej oraz spokojnych, miłych Świąt.
24 grudnia 2015 15:06 / 17 osobom podoba się ten post
Moi Kochani - życzę Wam spokojnych Świąt, ciepła w sercu, mimo często braku najbliższych przy nas. Życzę abyśmy odnaleźli w nas samych, w naszych sercach tą cudowną magię Świąt.....
24 grudnia 2015 16:26 / 17 osobom podoba się ten post
Wspanialych Swiąt,niezależnie od okoliczności,od miejsca w którym się aktualnie znajdujemy,abyśmy wszyscy żyli tym,co w życiu najważniejsze.
Aleksja /kiedyś Fryderyka,ale tylko dlatego,że błąd w logowaniu popełniłam :)/
24 grudnia 2015 19:17 / 21 osobom podoba się ten post
Aby wszyscy z Was znaleźli swoje miejsce przy stole wigilijnym,by spełniły się Wasze najskrytsze marzenia, aby każdy kolejny dzień był jeszcze lepszy,bądźmy dla siebie bardziej serdeczni, patrzmy na to co dobre, a nie na to co nasz dzieli.Wszystkiego najlepszego na Święta i Nowy Rok.  
24 grudnia 2015 19:22 / 18 osobom podoba się ten post
Wszystkiego Najlepszego tez dla Ciebie w Nowym 2016 Roku oraz Wesolych spokojnych i radosnych Świąt! :)
24 grudnia 2015 21:53 / 17 osobom podoba się ten post
Dla wszystkich Opiekunek i Opiekunow,Zdrowych,Wesolych Swiat Bozego Narodzenia.
25 grudnia 2015 09:19 / 20 osobom podoba się ten post
Wszystkim na wyjeździe czy też urlopującym życzę Wesołych Świąt i powodzenia w Nowym 2016 Roku
25 grudnia 2015 11:53 / 14 osobom podoba się ten post
Zdrowych i szczesliwych Swiat Bozego Narodzenia zycze
25 grudnia 2015 12:12 / 16 osobom podoba się ten post
Pogodnych świąt Bożego Narodzenia .
25 grudnia 2015 17:25 / 12 osobom podoba się ten post
25 grudnia 2015 18:24 / 11 osobom podoba się ten post

zycze na rezste swiat BOZEGO NARODZENIA wszystkiego najlepszego.aby dni szybko mijaly i do domku.
25 grudnia 2015 19:32 / 11 osobom podoba się ten post
Życze wszystkim radosnych Świąt.
25 grudnia 2015 19:35 / 14 osobom podoba się ten post
Życzę Wam zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia tym w domku i na wyjeździe
26 grudnia 2015 00:09 / 11 osobom podoba się ten post
20 grudnia 2016 16:31 / 15 osobom podoba się ten post
Życzenia nam się rozchodzą, dlatego wyciągam temat.
Mnie coraz mniej bo obowiązki domowe wzywają. Świąteczne gotowanie zbliża się dużymi krokami. 

Śpieszę złożyć (również tutaj) życzenia dla Wszystkich Forumowiczów!
Muszę napisać, że jeszcze na początku tego roku nie miałam świadomości, że zdecyduję się na administrowanie tym forum.
Raczej trzymam się z daleka od wirtualnej rzeczywistości - bardziej z braku czasu, aż tu taka niespodzianka!

Mimo przeróżnych niespodzianek, na które przyszło mi tu natrafić, wspominam ostatnie miesiące bardzo pozytywnie.
Mimo ogromnych niedociągnięć technicznych i organizacyjnych, wraz z zespołem postanowiliśmy wziąć "byka" za rogi i powalczyć
bo jak widzimy WCIĄŻ jest dla kogo.
Jakoś odnajduję się w tym przeogromnym wachlarzu osobowości.
Poznałam tutaj "wirtualnie" bardzo kochane i ciepłe duchem osoby (one wiedzą, o kim piszę),
a przede wszystkim moja rzeczywistość zderzyła się nagle i bardzo mocno z tematem zawodu opiekunki/ opiekuna osób starszych.
Z tematem przemijania i problemów z jakimi borykają się osoby starsze.

To co odkryłam i co daje mi wiatr w skrzydła - to fakt, że prawdziwa młodość i radość z życia - przychodzi z wiekiem!
Zobaczyłam i nawet doświadczyłam niezwykłej radości z życia i wsparcia od Was - wspaniałych ludzi z różnych stron Polski,
których łączy praca i związane z nią perypetie oraz forumowe przyjaźnie.

Dziękuję, że jesteście i tworzycie to forum.
Życzę Wam przepięknych Świąt Bożego Narodzenia.
W gronie rodziny, na wyjeździe i tutaj na forum :)
Życzę z całego serca, by Nowy 2017 Rok stał się rokiem wyjątkowo Wam przychylnym
i obfitującym w zdrowie, serdeczność, miłość, dobra materialne (o których marzycie) i zadowolenie z pracy, którą wykonujecie.

Przesyłam "wirtualny" PRZYTULANIEC dla Wszystkich! :) 
{dla nieobecnych, obecnych, nowych}

Tutaj wyjątkowo dla osób, które pamiętam i/lub z którymi mam sporo pozytywnych (mam nadzieję) - forumowych wspomnień :)
(teraz zobaczymy, jak dużo Was tu pamiętam.. im później tym ciężej - wybaczcie, jak w nazwie coś przekręcę lub kogoś zapomnę) 
Barbara niepowtarzalna, mamuela52, fioletowa.mysz, Michasia, Malina, Ivanilia40, Nugat, nowa.danuta, Emilia, margaritka59, ewa59, hawana, ewal8, Mycha, Kobietka, Teresadd, EllaElla, ania37, ivetta, scarlet, MeryKY, Doda1961, Zofija, pytajka, Leni, Alina, Salazar, kasia63, kika1, basiaim, Tina, Anna1967, Romana1, lena46, berdi1, Barbara48, brydzia, bieta, frezje, dorotee, magdzie, Babka, anula2, Brawkaa, IWA, muszelka, hagia, Joasia, Benita, Damessa, LLucyna, Kruszynka64, Annika, klucha, Igga, nusia2302, Lena.Siedem, aniao, Gabrysia, MartaP, Serce, Florado, Doda, Marmolada, Impala,  poznanianka1, Ewita, evaa, Gosia1234, Nadzieja, Ola55, izanami, anerik, Jagnak, Jolek, Tyciek, ryba, Kama84, magdalena_k, lili, dorothea41, ewa14, wstenga, margarita13, Malgi, wisienka, irina, luttka, Gocha1981, Kasia14, Urszula1971, Asik, Sylwunia, Serce78, gosiako, agamor, Agulek, Lonia61, Nela, wichurra2, Edi, dakota, Anna73, Dziewczynka.z, Malgoszg, Jula.09, Jowa1969, EwaR65..

Również dla naszych forumowych kolegów :)
ORIM, Geronimo, Paolo, Misiek, Knorr, Caroll, Fiore, adamos60.

... i dla naszej forumowej pary: Marty i Darka :) 

Wesołych Świąt!