Boże Narodzenie do 2017 - życzenia

21 grudnia 2016 10:03 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Prawdaż ??? ....czyż to nie mogła mnie ująć pierwszej ?.... Boszszeee a niby taka błyskotliwa ...letę zerknąć na jej obuwie , czy jaka słomka z buta nie wystaje :lol3:

Prawda. A mnie zaraz za Tobą wszak.
21 grudnia 2016 10:08 / 17 osobom podoba się ten post

Najpiękniejsze życzenia świąteczne...Miłości, ciepła, spokoju dla Was kochani...Tym co wśród bliskich i tym co w pracy...Cudownej magii Świąt Bożego Narodzenia.
21 grudnia 2016 10:21 / 14 osobom podoba się ten post
Ponieważ za mną kolejny, dobrze ustany rok ... to i Wam takiej równowagi życzę... A wrogom naszego świętego spokoju :spadaj::spadaj::spadaj:
21 grudnia 2016 10:41 / 12 osobom podoba się ten post
ewa59

Najpiękniejsze życzenia świąteczne...Miłości, ciepła, spokoju dla Was kochani...Tym co wśród bliskich i tym co w pracy...Cudownej magii Świąt Bożego Narodzenia.

Dla mnie ta piosenka już zawsze będzie kojarzyć się z Jasełkami.
Wczoraj w przedszkolu był występ. Dzieci recytowały, śpiewały.. gesty, tańce, uśmiechy.. a rodzice wzruszeni do łez :)
Teraz przy młodszym dziecku (synku) bardzo doceniam każdy rok.
Nadrabiam przy tym rodzinne zaległości z córką, małą złośnicą..
Oj, czas za szybko gna..

21 grudnia 2016 11:25 / 5 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

Wczoraj w przedszkolu był występ. Dzieci recytowały, śpiewały.. gesty, tańce, uśmiechy.. a rodzice wzruszeni do łez :)
Oj, czas za szybko gna..

Ta piosenka ma dla mnie szczególne znaczenie.....postanowiłam podzielić się nią z Wami.....
Masz rację Elfinko, czas mknie w zawrotnym tempie....Widać to po naszych dzieciach i wnukach.....Po Nas tylko troszeczke.....
21 grudnia 2016 11:48 / 14 osobom podoba się ten post
Życzę Wszystkim cudownych Swiąt, bez względu na to gdzie tegoroczne święta spędzą. Myślami będę z tymi, którzy zostają na opiekunkowej służbie i im życzę jako lek na ewentualny smuteczek dużo fantów od niemieckich rodzin :)
21 grudnia 2016 11:48 / 17 osobom podoba się ten post
Staropolskim obyczajem, 
gdy w Wigilię gwiazda wstaje, 
Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, 
wszyscy wszystkim ślą życzenia. 
Przy tej pięknej sposobności 
ja  życzę Wam radości, 
aby wszystkim się darzyło, 
z roku na rok lepiej było.
21 grudnia 2016 12:38 / 17 osobom podoba się ten post
Tradycyjnie jak co roku, sypią się życzenia wokół.  Większość życzy świąt obfitych i  prezentow znakomitych, a ja życzę  moi mili, byście święta te spędzili, tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana,   
21 grudnia 2016 12:57 / 19 osobom podoba się ten post
Przybieżeli do Betlejem pasterze............

Kochani życzę Wam w te święta ciepła w miłości,dużo uśmiechu,wiele radości i
żeby Pan Jezusek sprawił,żeby zapanował pokój na ziemi i żeby zniknęły wszystkie choroby tego świata.
Żeby wszystkie dzieci mogły każdego dnia tulić się do swoich rodziców.
Dziękuje,że jesteście:)
21 grudnia 2016 13:23 / 17 osobom podoba się ten post
Najlepsze życzenia z okazji świąt Bożego Narodzenia oraz szczęśliwego Nowego Roku, aby przyjście na świat Chrystusa przyniosło ze sobą radość, pokój, nadzieję i miłość. 

21 grudnia 2016 13:45 / 19 osobom podoba się ten post
Wszystkim życzę dobrych,spokojnych Świąt.Zdrowia,dużo kasy i co się każdemu zamarzy.
Szczęścia i wszystkiego najlepszego.
21 grudnia 2016 14:09 / 15 osobom podoba się ten post
Z calego serca,Zycze Wam,Milosci Radosci i Spokoju.Aby Nowy Rok dal nam szanse na lepsze zycie.I Zycze Nam by świat nie oszalal 
21 grudnia 2016 14:28 / 3 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Ponieważ za mną kolejny, dobrze ustany rok ... to i Wam takiej równowagi życzę... :-) A wrogom naszego świętego spokoju :spadaj::spadaj::spadaj:

W tych życzeniach widać dużo przemocy. No i to się bardzo podoba. 
Innym bardzo podoba, dla jasności.
21 grudnia 2016 14:34 / 3 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

Oj, czas za szybko gna..

Dziękuję Elfinko. Wniosłaś powiew młodości tym wpisem. 
To taka równoważnia dla nas, przebywających 24 godziny na dobę ze starszym i chorym czlowiekiem, który nie ma już żadnych planów i celów do spełnienia.
Żyjemy obok z dnia na dzień, a te podobne jak dwie krople wody do siebie.
21 grudnia 2016 14:39 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

W tych życzeniach widać dużo przemocy. No i to się bardzo podoba. 
Innym bardzo podoba, dla jasności.

Knorku co dzis jadłeś na obiad?:):)