Jakie macie pokoje?

10 września 2014 22:51 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Noooo,ja ten reportaz wczorajszy dzis obejrzałam i m.in. smieszyły mnie te zachwyty nad łazienka i  drugim pokojem dla opiekunki-na pokaz chyba....Masz rację -tacy trafiają sie często.Pokazałaś im fotki swojego domu?hi hi hi.Lepiej nie, bo sobie jeszcze pomyslą ,że jakas krolowa do nich pracowac przyjechala z  pałacu:)hi hi hi

Pokazałam:)
No po pytaniu o ogrzewanie to już nie zdzierżyłam i mnie za bardzo korciło.

10 września 2014 23:09
a ja nie wiem czy mówić o sobie w sensie tego co się posiada w PL, ja chyba nie chcę, wiem, że niektórzy maja nas za ciemnogród, ale chyba nie chcę
10 września 2014 23:13 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

a ja nie wiem czy mówić o sobie w sensie tego co się posiada w PL, ja chyba nie chcę, wiem, że niektórzy maja nas za ciemnogród, ale chyba nie chcę

Jak pytają, mówic.Niektórzy to naprawdę myślą ,że u nas kurne chaty i białe niedźwiedzie po ulicach zamiast samochodów ganiaja:)No bo skoro do nich pracowac przyjezdżamy tzn. że u nas bida az piszczy-takie mają rozumowanie,zwłaszcza starzy,którzy w ogóle niewiele o współczesnym świecie wiedzą,mimo powszechnego dostępu do mediów....
10 września 2014 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Jak pytają, mówic.Niektórzy to naprawdę myślą ,że u nas kurne chaty i białe niedźwiedzie po ulicach zamiast samochodów ganiaja:)No bo skoro do nich pracowac przyjezdżamy tzn. że u nas bida az piszczy-takie mają rozumowanie,zwłaszcza starzy,którzy w ogóle niewiele o współczesnym świecie wiedzą,mimo powszechnego dostępu do mediów....

ale za to pamietają Hitlera, jak były programy teraz o II wojnie siatowej to oglądała wszystko, ale fakt Hitler kojarzy im sie bardzo źle
10 września 2014 23:23 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

ale za to pamietają Hitlera, jak były programy teraz o II wojnie siatowej to oglądała wszystko, ale fakt Hitler kojarzy im sie bardzo źle

Zle im sie kojarzy, bo przegrali wojne, gdyby było inaczej, to kojarzyłby im sie dobrze, zapewniam Cie.
10 września 2014 23:47 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Jak pracowałam parę lat temu  pod hamburgiem to pytali mi się, czy paliwo biorę w kanistry, bo mysleli, że u nas stację CPN są tylko w duzych miastach(: 
10 września 2014 23:56
Mój pokój to sypialnia Damy : 25m , szafa na całą  scianę, duże łoże materace wymienione z możliwością podnoszenia głowy i nóg / na pilota i to najbardziej mi sie podoba w tym pokoju :)/, dwie szafki, telewizor / duży/ fotel bujany .Okno z wyjściem na taras.Obok mam łazienkę do swojej dyspozycji.Warunki bardzo dobre.
10 września 2014 23:59 / 1 osobie podoba się ten post
Tak sobie poczytałam o waszych pokojach ----no różnie się trafia ja też wcześniej miałam różnie ---no---a teraz mam tylko łóżko w pokoju bez drzwi , właściwie to nie powinnam narzekać bo się zgodziłam ale tak mnie zapewniali że fajna sztela tylko ten pokój?????????? no właśnie ani faja sztela no i brak pokoju jest nie do zaakceptowania ????????/ ale skusili mnie kasą bo nie było chętnych na te warunki , no i trzeba z babką marudzącą autem jeździć , nigdy więcej !!!!!!!!!!!!!!!
15 września 2014 16:50
Moj pokoik jest nieszczególny,mały,ciemny,mała szafa,która nie ma półek,łóżko i szafka nocna.W sumie nie przeszkadza mi to,ponieważ całe duże mieszkanie jest do mojej dyspozycji.Jestem sama z podopiecznym,córka podopiecznego wpada tylko w piątki na 10 mnin i przynosi mi 50 euro na życie.
15 września 2014 17:03
Moj pokoj jest malutki, ale przytulny. Mam szafe z polkami i wieszakami,lozko- nawet wygodne,stoliszek, krzeslo i to , co najchetniej bym wywalila z pokoju- suszarke do ciuchow. Kiedy musze jej uzyc, w pokoju robi sie goraco, jak w piekle- nie pomaga otwieranie okien. Ale poza tym nie jest zle
15 września 2014 17:09
joannaxd

Moj pokoj jest malutki, ale przytulny. Mam szafe z polkami i wieszakami,lozko- nawet wygodne,stoliszek, krzeslo i to , co najchetniej bym wywalila z pokoju- suszarke do ciuchow. Kiedy musze jej uzyc, w pokoju robi sie goraco, jak w piekle- nie pomaga otwieranie okien. Ale poza tym nie jest zle

Suszarke mechaniczną????W pokoju???Ale wymyslili:(Tu jest w piwnicy i jak wchodze to z mety mokra jestem!
15 września 2014 17:10
Mam trzy wielkie pokoje,siedze w jednym bo nie da sie na raz w trzech;) Mam tez swoja kuchnie,lazienke,nawet barek..wejscie do ogrodu..ostatno i bylam u pdp w malym mieszkanku wiec teraz oddycham ,jest czym.
15 września 2014 17:13 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Suszarke mechaniczną????W pokoju???Ale wymyslili:(Tu jest w piwnicy i jak wchodze to z mety mokra jestem!

Mechaniczna- niestety- koszmar! Ale na szczescie to jedyny mankament na tej szteli. Poza tym podopieczna bezproblemowa, rodzinka super- wiec zniose i te nieszczesna suszarke 
15 września 2014 17:17
Mój pokój jest dosyć duży , największy jaki do tej pory mialam ...jest łóżko , kanapa , okrągły stolik , szafa z wieszakami i stjące szafki z półkami coś w stylu dużej komody ... Siedzę w nim mało , bo całe mieszkanie mam w sumie dla siebie, Pusia chodząca nie jest DDDDDD..... choinka , coś nacisnęłam i poprzestawiały mi się litery i teraz pisząc , muszę szukać gdzie się ukryły , o matko , no !
15 września 2014 17:47 / 1 osobie podoba się ten post
Moj Pdp mieszka w trzypiętrowum bloku. Więc nie muszę tłumaczyć nikomu jak się mieszka w bloku. Mój pokój to ok. 15 m. Łóżko okropnie niewygodne i stare chyba z 30 lat ma . Mam też szafę z półkami, regał biórko oraz krzesło równie stare jak łóżko. Mieszkamy na parterze. Pod moim pokojem jest wjazd do garaży, okropność pobudka już ok. 5 rano ponieważ co niektórzy wyjeżdzają z garażu itd. Ja całe życie mieszkam w domku co za mordęka.