Nasze urodziny w DE

19 listopada 2013 13:18
Andrea bo zawsze ktos tam cos obchodzi wiec lepiej profilaktycznie niz przegapic :))))) a ja mam do tego talen ja to nawet wstyt sie przyznac raz zapomniałam o corki tylko druga mi przypomniala:)))))))))))))))
19 listopada 2013 13:19 / 1 osobie podoba się ten post
..Abyś była uśmiechnięta w dniu tak ważnego święta.Abyś mimo biegu lat zawsze kochała cały świat.Abyś duchem młoda była i nic sobie z problemów nie robiła/
19 listopada 2013 13:23 / 1 osobie podoba się ten post
Doszły - piękne - bardzo Ci dziękuję !!! I w dodatku do wyboru , do koloru !
Od razu słońce zaświeciło - takie wewnetrzne bo w realu tutaj pada .
19 listopada 2013 14:33 / 2 osobom podoba się ten post
Mozah,zyczę Ci w tym szczególnym dla Ciebie dniu, abyś w duchu zachowała młodość mimo kolejnych przezytych latek. Chciałabym też przesłać Ci takiego ładnego kwiatka, ale nie umiem. Zamiast tego to do życzeń dołączę jeszcze byś zawsze trafiała na lekkie Stelle za cięzkie pieniądze w pieknych okolicach, bo mam nadzieję znów kiedyś poczytać jak pięknie je opisujesz. Byłam pod wrazeniem, czytając Twoje wpisy. Ty masz, kochana, talent.
19 listopada 2013 14:42
Dziękuję bardzo za piekne życzenia - zbieram się od wrzesnia opisać wycieczke na Aletschgletscher .To było jedno z moich marzeń - zobaczyć lodowiec no i widziałam . Na moim awatarze jest .
19 listopada 2013 14:50 / 1 osobie podoba się ten post
Mozah,wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!Dużo zdrowia,uśmiechu,spełnienia marzeń i realizacji planów!
19 listopada 2013 15:35 / 1 osobie podoba się ten post
Lap zycie garsciami, bo tak krotkie bywa,chce bys byla szczesliwa,aby twoje oczy iskry w sobie mialyi smutek nie wchodzil, zeby ci sie smialy...W sercu cieplo bedzie, niech cie milosc grzeje,by tobie dawala wiare i nadzieje...A troski zmartwienia niech wchodza do cienia,dla nich miejsca w sercu twoim nie ma...Wszystko co najlepsze niech ci sie wydarzy,bys miala zawsze usmiech na swej twarzy.

Dla mozah i innych:)
19 listopada 2013 15:50 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkiego Najlepszego Mozah aM;)Wiele radosnych chwil.Wiele podopiecznych w dziwnychi pieknych zakatkach swiata i w ogole Najlepszego:)
19 listopada 2013 16:39 / 1 osobie podoba się ten post
Mozah, Mozah co ci dam?
jedno serce które mam
a wtym sercu róży kwiat.
Mozah, Mozah żyj sto lat!
19 listopada 2013 16:43 / 1 osobie podoba się ten post
Mozah -wszystkiego najlepszego:):):)
19 listopada 2013 16:47 / 1 osobie podoba się ten post
Mozah,

Życzę Ci...
...spokojnego snu
i radosnego przebudzenia;
...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to,
czego od dawna pragnęłaś,
a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć;
...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim
mogła przetrwać złe chwile;
...wiosny - tego zachwytu,
który ciągle przerasta Twoje oczekiwania;
...abyś zawsze była komuś potrzebna;
...tej radości, gdy czyjaś twarz
rozjaśnia się na Twój widok,
albo gdy dostrzegasz ukochana osobę
na końcu peronu;
...radości myślenia, ostrości spojrzenia,
triumfu zrozumienia
i satysfakcji tworzenia...
...abyś znalazła szczęście,
którego szukasz.

19 listopada 2013 18:34 / 1 osobie podoba się ten post
Mozach, wszystkiego najlepszego!
Ja nie umiem tak pieknie winszowac jak pozostale kolezanki, ale z calego serduszka  życzenia najlepsze Ci ślę :)
19 listopada 2013 18:36 / 1 osobie podoba się ten post
Mozach, ode mnie też przyjmij serdeczne życzenia - niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia :):):)
19 listopada 2013 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
mozah aM

Dziękuję bardzo za piekne życzenia - zbieram się od wrzesnia opisać wycieczke na Aletschgletscher .To było jedno z moich marzeń - zobaczyć lodowiec no i widziałam . Na moim awatarze jest .

Mozah wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Przede wszystkim zdrówka, które pozwoli spełniać Ci Twoje marzenia!
Życzę Ci na Twoje drodze życia samych dobrych ludzi, którzy pomogą w trudnych chwilach... a tych trudnych chwil oby było jak najmniej!

19 listopada 2013 22:13 / 1 osobie podoba się ten post
Mozah, wszystkiego najpiękniejszego Ci życzę!