Nasze urodziny w DE

22 listopada 2013 11:12 / 3 osobom podoba się ten post
A ja sobie tez zloze dzis zyczenia z okazji 27 rocznicy slubu,obym wytrwala w tej pracy i oby przez ta prace moje malzenstwo sie nie rozwalilo,zebym duzo zdrowka miala,pocieche i ucieche z meza i radosnych bezstresowych dni,i oby nam sie.......
A wszystkim jubilatom i solenizantom zycze wszystkiego najlepszego
22 listopada 2013 11:54 / 2 osobom podoba się ten post
Haneczka47

A ja sobie tez zloze dzis zyczenia z okazji 27 rocznicy slubu,obym wytrwala w tej pracy i oby przez ta prace moje malzenstwo sie nie rozwalilo,zebym duzo zdrowka miala,pocieche i ucieche z meza i radosnych bezstresowych dni,i oby nam sie.......

27 Lat,to kawal czasu,tyle przezyliscie,to juz chyba nic Was nie rozdzieli:)
Wszystkiego dobrego w trwajacym nastepne 27 lat malzenstwie:)
22 listopada 2013 12:11
Hogata dzieki:)
22 listopada 2013 12:15 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka47

Gratuluję ! Taki szmat czasu, eh.... :) :):)
22 listopada 2013 12:18 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka47

Nam dopiero siódmy roczek leci:)A gdzie jeszcze te kolejne 20????Gratulacje:):):)I życzenia dalszych szczęśliwych lat:):):)
22 listopada 2013 12:22 / 1 osobie podoba się ten post
Gratulacje Haneczka,ja w kwietniu 2014 mam 35-lecie.Az sama sie zdziwiłam,że to już:)
22 listopada 2013 12:27 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

Gratulacje Haneczka,ja w kwietniu 2014 mam 35-lecie.Az sama sie zdziwiłam,że to już:)

Ło matko z córką !!! Toż Tobie order się już należy !
Ja pociągnęłam 20 i ....
Ale to nie miejsce, żeby o tym pisać .
Również gratulacje !
22 listopada 2013 12:43 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka47

I ode mnie też najlepsze  życzenia - oby Ci sie wszystko ukladało  w małżeństwie i w ogóle ! A ja też ,,długodystansowiec '' - już 33 lata będę śwętować w przyszłym roku .
22 listopada 2013 12:57
nowa70

Ło matko z córką !!! Toż Tobie order się już należy !
Ja pociągnęłam 20 i ....
Ale to nie miejsce, żeby o tym pisać .
Również gratulacje !

Nie było tak zle:)
22 listopada 2013 13:06 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka47

Tez zycze Ci samych pieknych dni  we wspolnym życiu.Dbajcie oboje to nic sie nie rozwali.Kochaj męża okazuj mu to,to jest wiecęj niż słowa.

Ja tez dlugodystansowiec w tym roku 21.12. mija 42 lata z gorki i pod gorke,jeden wóz ciągniemy.
22 listopada 2013 13:11
mleczko47

Tez zycze Ci samych pieknych dni  we wspolnym życiu.Dbajcie oboje to nic sie nie rozwali.Kochaj męża okazuj mu to,to jest wiecęj niż słowa.

Ja tez dlugodystansowiec w tym roku 21.12. mija 42 lata z gorki i pod gorke,jeden wóz ciągniemy.

Ooo! To jest cyferka godna podziwu.A swoja drogą,ciekawe która w Opiekunkowie ma najdłuższy staż małżeński? na razie prym wiedzie Mleczko:) Gratulacje!!
22 listopada 2013 15:18 / 1 osobie podoba się ten post
Nowa 70 dzieki
andrejko dzieki
wiewiorko dzieki
mozahaM dzieki
mleczko dzieki
kasia63 dzieki
:)
22 listopada 2013 15:24 / 2 osobom podoba się ten post
oja najlepszego i odemnie oczywiscie
dalszych wspolnych szczesliwych lat :)
u mnie 25.12 mina 2 latka dopiero,niestety ale pozno sie poznalismy.....
22 listopada 2013 15:44
Magdalena k dzieki
22 listopada 2013 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
A ode mnie Andrejka masz życzonka - spokojnej nocki i przyjemnych snów )