Nasze urodziny w DE

10 maja 2014 21:41 / 7 osobom podoba się ten post
My jak wino, Kasia, im starsze, tym lepsze...
10 maja 2014 21:52 / 2 osobom podoba się ten post
Moniangela
Życzę Ci...
...spokojnego snu
i radosnego przebudzenia;
...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to,
czego od dawna pragnęłaś,
a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć;
...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim
mogła przetrwać złe chwile;
...wiosny - tego zachwytu,
który ciągle przerasta Twoje oczekiwania;
...abyś zawsze była komuś potrzebna;
...tej radości, gdy czyjaś twarz
rozjaśnia się na Twój widok,
albo gdy dostrzegasz ukochana osobę
na końcu peronu;
...radości myślenia, ostrości spojrzenia,
triumfu zrozumienia
i satysfakcji tworzenia...
...abyś znalazła szczęście,
którego szukasz.

10 maja 2014 22:30 / 2 osobom podoba się ten post
O Jezusie, ale sie wzruszylam, to sa najpiekniejsze zyczenia, jakie kiedykolwiek dostalam, moja depresja poszla precz. bardzo, bardzo dziekuje Tobie Scarlet i wszystkim, ktorzy dzis o mnie pamietali na tym forum, jestem naprawde wzruszona tym cieplym i serdecznym przyjeciem na tym forum. Dobranoc forumowiczki, slodkich snow pod niemieckim niebem.
10 maja 2014 22:39
I tak trzymaj dalej Kasiu, ja tez zaczynam od dzis stosowac te metode, grunt to pozytywne myslenie.Glowa do gory i do przodu, zycie jest piekne jezeli podchodzimy do niego we wlasciwy sposob, cieszac sie z najmniejszych nawet sukcesow i nie skupiajac sie nadmiernie na problemach. Swiat jest piekny po 40, 50, itd....Dobranoc.
10 maja 2014 23:54 / 1 osobie podoba się ten post
moniangela

Trojka z przodu to nie dramat, ja od wczoraj  oswajam sie z czworka, z tego powodu mam depresje sytuacyjna. W dodatku to pierwsze urodziny spedzone w pracy. Torta nie musialam piec, poniewaz upiekl go dla mnie maz mojej podopiecznej(kucharz pasjonat) dostalam ekskluzywne przyprawy w prezencie, poniewaz zawsze sie zachwycam smakiem przyzadzanego przez niego lososia. Generalnie bylo ok, zyczenia, mila atmosfera, ale jednak czegos brak. no coz, taki urok tej pracy.Pozdrawiam wszystkie czterdziestki, zycie sie zaczyna wlasnie teraz.

Wszystkiego naj naj lepszego:))))))))))))) 100lat w szczesciu zdrowiu i miłosci!!:)))))))))))))))))
11 maja 2014 00:01
Wszystkim jubilatkom spełnienia marzeń!
11 maja 2014 10:01
Wszystkim świętującym Urodziny, Imieniny składam najserdeczniejsze życzenia ;                                                                                                               
          Wszystko co było Waszym marzeniem, co jest i będzie w przyszłości. Niech nie mija z cichym westchnieniem, lecz spełni się w całości.
Wszystko co piękne i upragnione,niech będzie w Waszym życiu spełnione :)
11 maja 2014 10:05
Zakręcona Mamuela

Wszystkiego naj naj lepszego:))))))))))))) 100lat w szczesciu zdrowiu i miłosci!!:)))))))))))))))))

Wszystkiego najlepszego i buziaki, czterdziestka to nic ale wiesz jaka piędziesiatka jest superancka, wali zmarszczkami, i pelikanami trzęsacymi /bicepsy/i wiele innych niespodzianek.Trzymaj się Czterdziestko,!!!
11 maja 2014 10:21
Wszystkiego najlepszego :)
11 maja 2014 10:49
Kocham czekolade, dzieki wielkie.
11 maja 2014 11:06 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Wszystkim świętującym Urodziny, Imieniny składam najserdeczniejsze życzenia ;                                                                                                               
          Wszystko co było Waszym marzeniem, co jest i będzie w przyszłości. Niech nie mija z cichym westchnieniem, lecz spełni się w całości.
Wszystko co piękne i upragnione,niech będzie w Waszym życiu spełnione :)

Dołączam się do życzeń dla naszych solenizantek z tradycyjnym 100 lat
11 maja 2014 13:42
michasia

Wszystkiego najlepszego i buziaki, czterdziestka to nic ale wiesz jaka piędziesiatka jest superancka, wali zmarszczkami, i pelikanami trzęsacymi /bicepsy/i wiele innych niespodzianek.Trzymaj się Czterdziestko,!!!

Michasia ale ja wiem jak to jest po piedziesiatce kochana zyczenia nie pod moim adresem chociaz moge przyjac !! Ale młodzsza to ja juz nie bede nie da sie heheeh ale dzieki ze probujesz:))))))))))))
11 maja 2014 14:38 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Michasia ale ja wiem jak to jest po piedziesiatce kochana zyczenia nie pod moim adresem chociaz moge przyjac !! Ale młodzsza to ja juz nie bede nie da sie heheeh ale dzieki ze probujesz:))))))))))))

chylę czoła i przepraszam :))))))))))))))))))))
11 maja 2014 21:36
Moje urodziny pod koniec ub. mca na odsiadce byly fatalne. Od babci dostalam Tasćhengeld (co wcale mnie nie ucieszylo) ale najbardziej wazna osoba wtedy milczala z przyczyn obiektywnych i mialam zamartwianie. ogolnie bylo do D. :P
15 maja 2014 06:06
Dla wszystkich Zoś,Zosiek,Zofii i Zosieniek - najlepsze życzenia imieninowe.