Na wyjeździe #2

25 sierpnia 2013 17:55 / 1 osobie podoba się ten post
Pomoc forum1

Wszędzie i nigdzie. A co do Chucka Norrisa - takich jak on banuję codziennie.

OOOO !! Dzięki Modusiu, że sie odezwałeś. Chciałam wczoraj jeszcze coś dopisać ale tylko bym guza zarobiła ;-)) Wirtualnego  oczywiście. 
25 sierpnia 2013 19:07 / 2 osobom podoba się ten post
Romana,ale kochasz jeszcze Andrejke?:):):)Za ta GRZEGRZOLKE oczywiscie HIHIHIHIHIHI:)
25 sierpnia 2013 19:22 / 2 osobom podoba się ten post
Andrejkę kocham i codziennie się modlę, aby żadna rzecz nie rozdzieliła mnie z naszym kółkiem różańcowym, oby rosło jak na drożdżach! Ja cenię dobry żart, nawet jak mnie dotyczy.

Ale za coś Ty się na mnie, Andrejko obraziła, kurde mol?????? Pewnie coś nie tak napisałam, a żem matołek, to nawet nie wiem co....
25 sierpnia 2013 19:27 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Andrejkę kocham i codziennie się modlę, aby żadna rzecz nie rozdzieliła mnie z naszym kółkiem różańcowym, oby rosło jak na drożdżach! Ja cenię dobry żart, nawet jak mnie dotyczy.

Ale za coś Ty się na mnie, Andrejko obraziła, kurde mol?????? Pewnie coś nie tak napisałam, a żem matołek, to nawet nie wiem co....

Jak ja kocham te Wasze przepychanki hihihihihi:)
Przepychanki Anrejki i Romanki:)
25 sierpnia 2013 19:35 / 5 osobom podoba się ten post
Od rana myślę nad kawałem o Tobie, lecz obejrzałam dwa niemieckie filmy dokumentalne o krzywdach jakich Niemcy doznali w czasie II wojny i dzwonię do domu z pytaniem, czy mają jeszcze tę zardzewiałą szabelkę po dziadku, bo nie zdzierżę...

.Ale kawał wymyślę, nie licz na ulgę!
Mam!
Czym się różni Andrejka od scyzoryka?
Scyzoryk daje się zamknąć, he, he...

Żegnam się z miłym towarzystwem, muszę babcię ululać i obejrzeć kolejny film o cierpieniach Niemców w czasie wojny, tym razem z Drezna. Jeszcze parę takich filmów, a założę stowarzyszenie przyznające odszkodowanie za sam fakt bycia Niemcem. 
25 sierpnia 2013 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
Anndrejka !!! nie daj się zamknąć ;-))) Haha
25 sierpnia 2013 19:40 / 3 osobom podoba się ten post
romana

Od rana myślę nad kawałem o Tobie, lecz obejrzałam dwa niemieckie filmy dokumentalne o krzywdach jakich Niemcy doznali w czasie II wojny i dzwonię do domu z pytaniem, czy mają jeszcze tę zardzewiałą szabelkę po dziadku, bo nie zdzierżę...

.Ale kawał wymyślę, nie licz na ulgę!
Mam!
Czym się różni Andrejka od scyzoryka?
Scyzoryk daje się zamknąć, he, he...

Żegnam się z miłym towarzystwem, muszę babcię ululać i obejrzeć kolejny film o cierpieniach Niemców w czasie wojny, tym razem z Drezna. Jeszcze parę takich filmów, a założę stowarzyszenie przyznające odszkodowanie za sam fakt bycia Niemcem. 

Szkoda, że tylko jednego plusa na raz mogę Ci dać. Po raz pierwszy i ja oplułam komputer. Andrejka, do tablicy !
25 sierpnia 2013 19:44
Benita

Szkoda, że tylko jednego plusa na raz mogę Ci dać. Po raz pierwszy i ja oplułam komputer. Andrejka, do tablicy !

Andrejka kolej na Ciebie! wymyslaj teraz Ty!:)
25 sierpnia 2013 20:12 / 4 osobom podoba się ten post
No tak znow jakies fajne potyczki mnie omineły trudno ,fajnie było nad jeziorkiem, pozniej chwiłe na festynie jeszcze ciekawiej, dzien pełen atrakci,usmiałam sie dzis moje skarby  tak pieknymi słuwkami do siebie mowili,ze brzuch ze smiechu mnie bolał:) pan x do pani y mowi ze jego siostra była i wszystkie jabłka z drzewek ukradła a pni zeby pomyslał co mowi przeciez twoja siostra nie zyje juz od 6 lat a ten jak zaczoł miny stroic,i znow swoje a on znow to ten do niej ty stara oslico matko jak to komicznie wygladało,zaczełam sie smiac ona tez a ten znowu ty stara oślico ,to ona wtedy a ty stary cap o ludziska jak dzieci a potem moj skarbie ale to trzeba widzec no ja to sie tak ubawiłam ze hoho, a on do mnie no widziałas ze była i kradła jabłka! oj musiałam sie wykrecic jakos mowie ze nie bo obiad gotowałam no to ustapił oj dememcjo jestes zabawna ale i ciezka boze bron mnie przed demencja :))))))))))))))
25 sierpnia 2013 21:21
KOBITKI:)znacie tego coremana -ma tu konto jako firma :)szukam szukam i chyba zle szukam bo,zadnej opini na jego temat znalezc nie potrafie(((((
25 sierpnia 2013 21:25
Beata-a o co Ci chodzi o profil? Czy co?Bo nie kumam.
25 sierpnia 2013 21:28
beata

KOBITKI:)znacie tego coremana -ma tu konto jako firma :)szukam szukam i chyba zle szukam bo,zadnej opini na jego temat znalezc nie potrafie(((((

Wez kliknij na faceta w niebieskiej koszuli i bedzie wszystko wiadome.
25 sierpnia 2013 21:41
hogata76

Beata-a o co Ci chodzi o profil? Czy co?Bo nie kumam.

chodzi mi o firme ! opinie-nic znalezc nie moge(
25 sierpnia 2013 21:43 / 5 osobom podoba się ten post
beata

chodzi mi o firme ! opinie-nic znalezc nie moge(

Stara prawda Wikingów:

Jak czegoś nie ma w Internecie, to to coś nie istnieje.
25 sierpnia 2013 21:45
nic dodać nic ując....swieta prawda scarlet;-)