Wszędzie i nigdzie. A co do Chucka Norrisa - takich jak on banuję codziennie.
Wszędzie i nigdzie. A co do Chucka Norrisa - takich jak on banuję codziennie.
Andrejkę kocham i codziennie się modlę, aby żadna rzecz nie rozdzieliła mnie z naszym kółkiem różańcowym, oby rosło jak na drożdżach! Ja cenię dobry żart, nawet jak mnie dotyczy.
Ale za coś Ty się na mnie, Andrejko obraziła, kurde mol?????? Pewnie coś nie tak napisałam, a żem matołek, to nawet nie wiem co....
Od rana myślę nad kawałem o Tobie, lecz obejrzałam dwa niemieckie filmy dokumentalne o krzywdach jakich Niemcy doznali w czasie II wojny i dzwonię do domu z pytaniem, czy mają jeszcze tę zardzewiałą szabelkę po dziadku, bo nie zdzierżę...
.Ale kawał wymyślę, nie licz na ulgę!
Mam!
Czym się różni Andrejka od scyzoryka?
Scyzoryk daje się zamknąć, he, he...
Żegnam się z miłym towarzystwem, muszę babcię ululać i obejrzeć kolejny film o cierpieniach Niemców w czasie wojny, tym razem z Drezna. Jeszcze parę takich filmów, a założę stowarzyszenie przyznające odszkodowanie za sam fakt bycia Niemcem.
Szkoda, że tylko jednego plusa na raz mogę Ci dać. Po raz pierwszy i ja oplułam komputer. Andrejka, do tablicy !
KOBITKI:)znacie tego coremana -ma tu konto jako firma :)szukam szukam i chyba zle szukam bo,zadnej opini na jego temat znalezc nie potrafie(((((
Beata-a o co Ci chodzi o profil? Czy co?Bo nie kumam.
chodzi mi o firme ! opinie-nic znalezc nie moge(