E-book - tytuly, wymiana, informacje

06 listopada 2014 13:54 / 1 osobie podoba się ten post
Scarlet,wichura,Kika2,LILI,balutka ,Ivanilia ,Kacha M. -wysłałam 37 pozycji.Kobiety krótkie ja że doszło.
Pozdrawiam Panie.
06 listopada 2014 14:00
teresadd

Scarlet,wichura,Kika2,LILI,balutka ,Ivanilia ,Kacha M. -wysłałam 37 pozycji.Kobiety krótkie ja że doszło.
Pozdrawiam Panie.

dostałam tylko jednego maila
06 listopada 2014 15:35
kacha25

pomimo tego z poprawiła przecinek ta kropke.otrzymałam wiadomosc ze niedostarczono do ciebie wszystkiego chyba co wyslałam niewiem dlaczego:(((

Jak chcesz to prześlij je do mnie , ja przekieruję na Kikę, moje do niej dochodzą.
06 listopada 2014 15:59
teresadd

Pozdrawiam Panie.

Melduję,że doszło i dziękuję bardzo.
06 listopada 2014 16:05
teresadd

Pozdrawiam Panie.

Ja
06 listopada 2014 16:06
teresadd

Pozdrawiam Panie.

Wielkie dzieki:)))
06 listopada 2014 16:09
kacha25

pomimo tego z poprawiła przecinek ta kropke.otrzymałam wiadomosc ze niedostarczono do ciebie wszystkiego chyba co wyslałam niewiem dlaczego:(((

Zrob Kasiu moze tak jak radzi scarlet!!!
06 listopada 2014 19:32
scarlet

Joasia, Kika, Wisienka, Białek, Reanata, Zosia, Balutka wysłałam kaźdemu 7 meili.

Bardzo dziękuję doszło pozdrawiam serdecznie
06 listopada 2014 19:33 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Pozdrawiam Panie.

Podziękuj swojemu Manowi,szczególnie za uroczą treśc meila,już dawno nikt nie nazywał mnie kochaniem :)))))))))))
06 listopada 2014 20:52
Szkoda ,że ja z tych nie czytających, bo tu tyle możliwości -wolę audio booki -oczu nie męczą-Do 35 roku życia połykałam książki a teraz zero. Swego czasu byłam pierwsza w szkole i na osiedlu w konkursie czytelnictwa a teraz tylko słucham lub na ekranie.
06 listopada 2014 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Podziękuj swojemu Manowi,szczególnie za uroczą treśc meila,już dawno nikt nie nazywał mnie kochaniem :)))))))))))

To się ucieszy  mój Man że tyle kobiet nazwał kochanie.Pozdrawiam Iwanila
24 listopada 2014 23:38
scarlet

Reanatko,
a ty chcesz pdfy, bo ja tylko takie mam, mój czytnik własnie na pdfy jest.

Wasnie zaopatrzyam Kaśkę w prawie 1oo nowych,
jak chcesz to jutro przekieruję je na Ciebie też.

A może jeszcze ktoś chętny, to za jedną robotą będzie.
czekam do jutra.

Z przyjemnośćią się podzielę nowymi zbiorami.

Witam, 
czy ja tez moge prosic o nowa dostawe?Dawno tu nie bylam i to chyba moj blad bo widze ze tu sie ciagle cos dzieje  
Z gory dziekuje i pozdrawiam  
25 listopada 2014 00:01
kika1

Jestem przeogromnie szczesliwa z tego co od Wichurry dostalam, z drugiej strony ksiazek nigdy za malo, poza tym, jesli czyta sie ksiazki, oznacza to ze Al jeszcze dlugo nas nie dosiegnie.   Jestem w polowie ksiazki "Motyla" jesli ktoras z Was jest zainteresowana choroba Al i konsekwencjami /przydatne w naszej pracy bardzo, poniewaz w beletrystycznej formie jest latwo przyswajalna/ polecam goraco!!!

Czy ja moge prosic o "Motyla" ? 
25 listopada 2014 17:46
Prosze o e-booki w MOBI, te ktore otrzymalam przed dwoma tygodniami od Wichurry przeczytane a od Scarlet w PDF-ie /dziekuje/ nie umiem przekonwertowac. Plisssss
25 listopada 2014 18:03
co lubisz czytać , jaki rodzaj?