Scarlet,wichura,Kika2,LILI,balutka ,Ivanilia ,Kacha M. -wysłałam 37 pozycji.Kobiety krótkie ja że doszło.
Pozdrawiam Panie.
Scarlet,wichura,Kika2,LILI,balutka ,Ivanilia ,Kacha M. -wysłałam 37 pozycji.Kobiety krótkie ja że doszło.
Pozdrawiam Panie.
pomimo tego z poprawiła przecinek ta kropke.otrzymałam wiadomosc ze niedostarczono do ciebie wszystkiego chyba co wyslałam niewiem dlaczego:(((
Pozdrawiam Panie.
Pozdrawiam Panie.
Pozdrawiam Panie.
pomimo tego z poprawiła przecinek ta kropke.otrzymałam wiadomosc ze niedostarczono do ciebie wszystkiego chyba co wyslałam niewiem dlaczego:(((
Joasia, Kika, Wisienka, Białek, Reanata, Zosia, Balutka wysłałam kaźdemu 7 meili.
Pozdrawiam Panie.
Podziękuj swojemu Manowi,szczególnie za uroczą treśc meila,już dawno nikt nie nazywał mnie kochaniem :)))))))))))
Reanatko,
a ty chcesz pdfy, bo ja tylko takie mam, mój czytnik własnie na pdfy jest.
Wasnie zaopatrzyam Kaśkę w prawie 1oo nowych,
jak chcesz to jutro przekieruję je na Ciebie też.
A może jeszcze ktoś chętny, to za jedną robotą będzie.
czekam do jutra.
Z przyjemnośćią się podzielę nowymi zbiorami.
Jestem przeogromnie szczesliwa z tego co od Wichurry dostalam, z drugiej strony ksiazek nigdy za malo, poza tym, jesli czyta sie ksiazki, oznacza to ze Al jeszcze dlugo nas nie dosiegnie. Jestem w polowie ksiazki "Motyla" jesli ktoras z Was jest zainteresowana choroba Al i konsekwencjami /przydatne w naszej pracy bardzo, poniewaz w beletrystycznej formie jest latwo przyswajalna/ polecam goraco!!!