co lubisz czytać , jaki rodzaj?
co lubisz czytać , jaki rodzaj?
Thrillery psychologiczne, kryminaly z dreszczykiem, z zycia wziete historie, pisane zreczna reka i z otwarta glowa:))) Jednym slowem wszystko, oprocz typowych romansow... czyli Harlekinow, wszystko inne czytam chetnie:)
Dołączam się do prośby. Też czytam wszystko. Dodatkowo uwielbiam sci-fiction oraz fantazy, thillery medyczne (prócz opisów z polskich szpitali ;)) Prócz tego młodzieżowe: np. Grochola, Chmielewska.
Ja w końcu sie zabrałam za STIEGA LARSONA i czytam MILLENIUM , Super .Mam w Mobi moge podesłać i mam cos tam jeszcze musze zerknąc co :)Pozdrawiam
Dzieki wielkie, wszystko co ze Skandynawi mam przeczytane:)))
Dzieki wielkie, wszystko co ze Skandynawi mam przeczytane:)))
Jest fajny program do przerabiania , niestety tylko książek nazywa się CALIBRE ,dodajesz do tego czegoś książke sciągniętą np z chomika przerabiasz np na MOBI zapisujesz przerobioną np na pulipicie i fertig . Proste jak świński ogonek :)
Na pocieszenie w takim razie cos CI podesłalam , może nie czytałaś
Ania wyslij mi cos fajnego .......nie lubię s-f
Prosze o e-booki w MOBI, te ktore otrzymalam przed dwoma tygodniami od Wichurry przeczytane a od Scarlet w PDF-ie /dziekuje/ nie umiem przekonwertowac. Plisssss
Trzeba było od razu, że fantasy lubisz:)
Wysyłam, co mam, a trochę mam. Tylko nieprzebrane, niesprawdzone - ale za to dużo:)