E-book - tytuly, wymiana, informacje

25 listopada 2014 18:22 / 2 osobom podoba się ten post
annakoschel

co lubisz czytać , jaki rodzaj?

Thrillery psychologiczne, kryminaly z dreszczykiem, z zycia wziete historie, pisane zreczna reka i z otwarta glowa:))) Jednym slowem wszystko, oprocz typowych romansow... czyli Harlekinow, wszystko inne czytam chetnie:)
25 listopada 2014 18:43
Dołączam się do prośby. Też czytam wszystko. Dodatkowo uwielbiam sci-fiction oraz fantazy, thillery medyczne (prócz opisów z polskich szpitali ;)) Prócz tego młodzieżowe: np. Grochola, Chmielewska.
25 listopada 2014 19:58
kika1

Thrillery psychologiczne, kryminaly z dreszczykiem, z zycia wziete historie, pisane zreczna reka i z otwarta glowa:))) Jednym slowem wszystko, oprocz typowych romansow... czyli Harlekinow, wszystko inne czytam chetnie:)

Ja w końcu sie zabrałam za STIEGA LARSONA i czytam MILLENIUM , Super .Mam w Mobi moge podesłać i mam cos tam jeszcze musze zerknąc co :)Pozdrawiam
25 listopada 2014 20:05
A ja juz straciłam rachubę co której wysyłałam ale i tak muszę poczekac aż mąż mi
podeśle i wtedy powysyłam.Mam raczej wszystko w mobi .Pan mąż wszystkie pliki potrafi
przerobić więc biorę wszystko co mi wyslecie.
25 listopada 2014 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Dołączam się do prośby. Też czytam wszystko. Dodatkowo uwielbiam sci-fiction oraz fantazy, thillery medyczne (prócz opisów z polskich szpitali ;)) Prócz tego młodzieżowe: np. Grochola, Chmielewska.

Trzeba było od razu, że fantasy lubisz:)
Wysyłam, co mam, a trochę mam. Tylko nieprzebrane, niesprawdzone - ale za to dużo:)
25 listopada 2014 20:11
Jest fajny program do przerabiania , niestety tylko książek nazywa się CALIBRE ,dodajesz do tego czegoś książke sciągniętą np z chomika przerabiasz np na MOBI zapisujesz przerobioną np na pulipicie i fertig . Proste jak świński ogonek :)
25 listopada 2014 20:16 / 1 osobie podoba się ten post
annakoschel

Ja w końcu sie zabrałam za STIEGA LARSONA i czytam MILLENIUM , Super .Mam w Mobi moge podesłać i mam cos tam jeszcze musze zerknąc co :)Pozdrawiam

Dzieki wielkie, wszystko co ze Skandynawi mam przeczytane:)))
25 listopada 2014 20:31
kika1

Na  pocieszenie w takim razie cos CI podesłalam ,  może nie czytałaś 
25 listopada 2014 20:34
kika1

nie udałó się na adres wskazany w profilu 
25 listopada 2014 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
annakoschel

Jest fajny program do przerabiania , niestety tylko książek nazywa się CALIBRE ,dodajesz do tego czegoś książke sciągniętą np z chomika przerabiasz np na MOBI zapisujesz przerobioną np na pulipicie i fertig . Proste jak świński ogonek :)

Ania wyslij mi cos fajnego .......nie lubię s-f
25 listopada 2014 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
annakoschel

Na  pocieszenie w takim razie cos CI podesłalam ,  może nie czytałaś 

Ja też poproszę ,bardzo poproszę
25 listopada 2014 20:57
iwunia

Ania wyslij mi cos fajnego .......nie lubię s-f

zobacz Iwona czy dostałaś?
25 listopada 2014 20:58
poprosze adres mailowy najlepiej
25 listopada 2014 21:03
kika1

Prosze o e-booki w MOBI, te ktore otrzymalam przed dwoma tygodniami od Wichurry przeczytane a od Scarlet w PDF-ie /dziekuje/ nie umiem przekonwertowac. Plisssss

Kika1 dziekuje za ksiazki od Ciebie. Przeslij mi te od Wichurry w PDF-ie sprobuje je przekonwertowac i odesle Ci . 
25 listopada 2014 21:05
wichurra

Trzeba było od razu, że fantasy lubisz:)
Wysyłam, co mam, a trochę mam. Tylko nieprzebrane, niesprawdzone - ale za to dużo:)

Dzięki bardzo ;) Będę miała co czytać. I oczywiście polecam się na przyszłość ;)))))))