E-book - tytuly, wymiana, informacje

29 stycznia 2015 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
nadzieja

Zastanawialam sie,czy go zamowic,Czy jest przydatny dlanas opiekunek

Masz mojego maila w moim profilu. Mówisz i masz. Sama zobaczysz.
11 lutego 2015 20:48
Czesc dziewczyny . Czy ktoras z was ma przypadkowo ksiazke Andrzeja Mularczyka - Polskie milosci ?
11 lutego 2015 21:07
Czy ktoś byłby chętny podzielić sie ze mną e bookami biograficznymi? :)
18 lutego 2015 11:20
Mam na androidzie czytnik aldiko jak sie wyszukuje polskie i niemieckie bezplatne ebooki? U mnie tylko angielskie wyskakuja wrrrr....
18 lutego 2015 13:11 / 1 osobie podoba się ten post
nesca_nebesca

Czy ktoś byłby chętny podzielić sie ze mną e bookami biograficznymi? :)

Owszem mam np. o Beksinskich - malarz z Sanoka i jego rodzina w tle ukazana, wzruszajaca... i pare innych o Elzbiecie I, Katarzynie Wielkiej II, musialabym przejrzec biblioteke, niestety nie mam posegregowanych tytulow, a mam ich ok. 400 pozycji. Wszystko jest w MOBI!!!
18 lutego 2015 13:13
kika1

Owszem mam np. o Beksinskich - malarz z Sanoka i jego rodzina w tle ukazana, wzruszajaca... i pare innych o Elzbiecie I, Katarzynie Wielkiej II, musialabym przejrzec biblioteke, niestety nie mam posegregowanych tytulow, a mam ich ok. 400 pozycji. Wszystko jest w MOBI!!!

Dziękuje Kiko za chęć odstąpienia e-boczków ale ja niestety moge tylko PDF :(
18 lutego 2015 13:15
MeryKy

Mam na androidzie czytnik aldiko jak sie wyszukuje polskie i niemieckie bezplatne ebooki? U mnie tylko angielskie wyskakuja wrrrr....

Mery ten czytnik masz wgrany np. na telefon? Poszukałam na necie i znalazłam tylko program , to nie jest urządzenie jak np.Kindle?
18 lutego 2015 13:24
nesca_nebesca

Mery ten czytnik masz wgrany np. na telefon? Poszukałam na necie i znalazłam tylko program , to nie jest urządzenie jak np.Kindle?

Mam wgrany w telefon i wyszukuje mi tylko angielskie. Nie umie tego rozgryść? :)
18 lutego 2015 14:29 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Mam wgrany w telefon i wyszukuje mi tylko angielskie. Nie umie tego rozgryść? :)

Mary nie znam tego programu , ale może musisz sama e- booki wgrać.Z tego co się orientuje to za darmo e- booki to nie bardzo idzie w necie znależć:)
Muszę go na kom zainstalować i obczaic o co chodzi:)
04 marca 2015 22:09
Czy moge prosic jezeli ktos ma"Wstydliwie przemilczana prawda o opiece nad osobami starszymi" z gory dziekuje:))

11 marca 2015 21:24
malg

Czy moge prosic jezeli ktos ma"Wstydliwie przemilczana prawda o opiece nad osobami starszymi" z gory dziekuje:))

Ja mam od dziewczyn . One maja duzo Niestety nie widze twojego maila . 
11 marca 2015 21:35 / 1 osobie podoba się ten post
malg

Napisz na mojego meila, mam w profilu przy opisie , to chętnie Ci wyślę.
28 marca 2015 19:37
Czy ma ktoś wszystkie częsci Grey'a w formacie pdf ???
28 marca 2015 19:39
Ja chętnie bym też coś "przygarnęła" w PDF. Dostałam wiele fajnych pozycji, ale już wyczytane do czysta. Jak by kto miał na zbyciu to baaardzo się polecam ;)))))))))))))
28 marca 2015 19:40
WSTENGA

Ja chętnie bym też coś "przygarnęła" w PDF. Dostałam wiele fajnych pozycji, ale już wyczytane do czysta. Jak by kto miał na zbyciu to baaardzo się polecam ;)))))))))))))

a co Cie interesuje?