Zastanawialam sie,czy go zamowic,Czy jest przydatny dlanas opiekunek
Zastanawialam sie,czy go zamowic,Czy jest przydatny dlanas opiekunek
Czy ktoś byłby chętny podzielić sie ze mną e bookami biograficznymi? :)
Owszem mam np. o Beksinskich - malarz z Sanoka i jego rodzina w tle ukazana, wzruszajaca... i pare innych o Elzbiecie I, Katarzynie Wielkiej II, musialabym przejrzec biblioteke, niestety nie mam posegregowanych tytulow, a mam ich ok. 400 pozycji. Wszystko jest w MOBI!!!
Mam na androidzie czytnik aldiko jak sie wyszukuje polskie i niemieckie bezplatne ebooki? U mnie tylko angielskie wyskakuja wrrrr....
Mery ten czytnik masz wgrany np. na telefon? Poszukałam na necie i znalazłam tylko program , to nie jest urządzenie jak np.Kindle?
Mam wgrany w telefon i wyszukuje mi tylko angielskie. Nie umie tego rozgryść? :)
Czy moge prosic jezeli ktos ma"Wstydliwie przemilczana prawda o opiece nad osobami starszymi" z gory dziekuje:))
Czy moge prosic jezeli ktos ma"Wstydliwie przemilczana prawda o opiece nad osobami starszymi" z gory dziekuje:))
Ja chętnie bym też coś "przygarnęła" w PDF. Dostałam wiele fajnych pozycji, ale już wyczytane do czysta. Jak by kto miał na zbyciu to baaardzo się polecam ;)))))))))))))