Bardzo dziękuję,zawczasu wyłącze kamerkę.A jeszcze jedno pytanko-w jaki sposob sprawdze jaki ma zasieg moja siec akurat w moim miescie?
Bardzo dziękuję,zawczasu wyłącze kamerkę.A jeszcze jedno pytanko-w jaki sposob sprawdze jaki ma zasieg moja siec akurat w moim miescie?
np. tutaj: (dla Aldika)
http://193.201.138.69/evinternet/#Map:LON=337603.74008227&LAT=5681665.1690045&ZOOM=6&LAYER=0
trzeba wpisać dokładny adres i kliknąć w to kółko za adresem.
Zobaczysz mapkę swojej okolicy z zaznaczonymi antenami; kolor ciemnoniebieski - dobry odbór również w budynkach, jasnoniebieski - tylko na zewnątrz.
Gdzieś miałam lepsze mapki - jak znajdę to wstawię
No,nie!
Nie wiecie co to jest jak ktoś z jakiegoś Sudanu wydzwania do mnie na skypa? Już 3 razy wywalałam i 3 razy wydzwania. Od razu mówie ,że nikogo nie znam w żadnym arabskim kraju. Może to jakiś wirus??
Nie wiecie co to jest jak ktoś z jakiegoś Sudanu wydzwania do mnie na skypa? Już 3 razy wywalałam i 3 razy wydzwania. Od razu mówie ,że nikogo nie znam w żadnym arabskim kraju. Może to jakiś wirus??
Raczej nie wirus - tylko wyszukał cię jakiś murzynek Bambo :D :D
Już zablokowałam Murzynka :))
a moze to wichura na wczasach tam jest ja dzis rano miałam telefon z kraju +22 i dalej jakiś numer napoczątku myślałam że warszawa ale nie było Polskiego kierunku
a szkoda .....może byś się w końcu wygrzała :)))))