MMałgosiu - sa na forum osoby pracujace w Austrii a sama to zobacz na www.poloniusz.pl i na www.pajeczyna.pl -tam tez sa oferty do Austrii.
MMałgosiu - sa na forum osoby pracujace w Austrii a sama to zobacz na www.poloniusz.pl i na www.pajeczyna.pl -tam tez sa oferty do Austrii.
NO własnie, ja tez szukam przez poloniusza i jak juz wypatrze jakas Szwajcarie i pytam to zawsze okazuje sie ze albo nieaktualne albo- o dziwo!!!! odpowiedz brzmi: nie posiadamy Zadnych ofer!!! to pytam po co w takim razie oglaszacie jako biuro ze macie, w odpowiedzi slysze cisze :(
Dojczland wam się przejadł,że do Szwajcarii was ciągnie? :):):) Hogatka ,po Tobie się tego nie spodziewałam :):):)
Hej ivanilia :) nieprzejadl ale zawsze kusi co lepsze, a tam podobno lepiej.... no skoro maja te szawjcarskie banki to musze miec co w nich trzymac, ja też bym chciala posmakowac ;)
Dojczland wam się przejadł,że do Szwajcarii was ciągnie? :):):) Hogatka ,po Tobie się tego nie spodziewałam :):):)
Hej ivanilia :) nieprzejadl ale zawsze kusi co lepsze, a tam podobno lepiej.... no skoro maja te szawjcarskie banki to musze miec co w nich trzymac, ja też bym chciala posmakowac ;)
Nie zgadzam się! W Austrii a zwłaszcza w Szwajcarii płace są duże większe.
A co ja?Jakaś taka inna,czy jak???????????????????????????;D;D;D;D;D;D;D
Czemu się nie spodziewałas?