Cześć, cześć dziewczęta! I chłopaki - gdzie jest Orim? Słoneczko z Zurichu przesyłam dla wszystkich :-)

Cześć, cześć dziewczęta! I chłopaki - gdzie jest Orim? Słoneczko z Zurichu przesyłam dla wszystkich :-)
Idż Ola nad jezioro przy głównej przystani jest pomnik z wyraźnym podkreśleniem płci. Na nim bardzo chętnie siadają ptaki. Zrobiłam sobie zdjęcie przy nim. maż smieje się ze mnie jak oglądamy zdjęcia,że mialam okazje zobaczyc faceta z dwoma ptakami. he he:-)
:-) - jak zdjęcie z facetem z dwoma ptakami....to ja też muszę mieć!!! Jutro przychodzi Spitex więc, jak pogoda dopisze, to się z pewnością tam wybiorę. Muszę tylko sprawdzić na mapie jak się tam najlepiej dostać. Dzięki za info :-)
Witam cieplutko i słonecznie. U mnie po obiadku, POP śpi, o 14:30 przychodzi Spitex - do 16:30 mam wolne -:) Dziś przeżyliśmy kolejną kąpiel w wannie, zmieniłam pościel, pralka wyprała, suszarka wysuszyła...Rozmroziłam krupnik i...po robocie -:) Miłego popołudnia kochani!
Raclette "jadłam" w Asconie, na tarasie, przy temperaturze 45 stopni!!! Dwa rodzaje serów i ziemniaki w mundurkach...-:) Smakowało!!! Ale robić tu nie będę bo - po pierwsze - nie mają tu sprzętu a poza tym dbam o swój cholesterol i linię, i niestety - nie jem żółtych serów. W Asconie nie wypadało odmówić...a obżarstwo odpokutowałam dodatkową godzina ćwiczeń w basenie -:)
P.S. POP je jak koliberek...i kto to by jadł? nawet jakbym się skusiła???
Uwielbiam raclette. Bzdura, ze ser zolty tuczy. Taka sama bzdura, jak to, ze powinno sie jesc ,, przeciwcholesterolowa" margaryne zamiast pysznego maselka
Raclette "jadłam" w Asconie, na tarasie, przy temperaturze 45 stopni!!! Dwa rodzaje serów i ziemniaki w mundurkach...-:) Smakowało!!! Ale robić tu nie będę bo - po pierwsze - nie mają tu sprzętu a poza tym dbam o swój cholesterol i linię, i niestety - nie jem żółtych serów. W Asconie nie wypadało odmówić...a obżarstwo odpokutowałam dodatkową godzina ćwiczeń w basenie -:)
P.S. POP je jak koliberek...i kto to by jadł? nawet jakbym się skusiła???