kasia63A czemu Ty się tak dajesz wykorzystywać?????Od wczoraj jeździsz????Nie masz swoich planów???Weźże sie postaw do licha!!!
Jest zwykle tak ,że jak np.ja w tym roku robie w świeta i sylwka to ty w nastepnym -nie może jedna cały czas tu kiblować a druga w PL!
Zmienniczka to co? nie wiedziała wczesniej ze ma planowy zabieg????Przeciez u nas nic z marszu nie jest,czeka sie na wszystko wiec termin musiała wczesniej znac -a jak Ty byś w tym samym czasie miała cos planowego to co wtedy????Oj,nie fair ta Twoja kolezanka ,bardzo nie!
Wiem Kasiu63 ona dobrze wie ze ja jeszcze zaczełam jezdzic dorabiac sobie po prostu zeby wyjsc z dołka finansowego i stanac na nogi,a teraz takie swinsto,nie mowie moge zostac na dłuzej ale tak zebym nie straciła a tak to juz nie pojade nigdzie przeciez tez mam swoje zycie poznałam kogos i jestem zadowolona chciałam w nowy zwiazek wejsc z cysta karta ,ale nie chce tez przez prace to stracic, i znowu sie przekonałam ze nie mozna byc dobrym a podobno skorpiony sa złe ale to nie prawda, a jak zadzwoniłam do niej to mowi niech przyjedzie do ciebie, no wiecie tym mnie dobiła przeciez to tylko moja praca jak mam kogos zapraszac nawet przyjaciela do obcego domu? normalnie szok!!!