Ja nawet nie wiem czy Ona ma z czegokolwiek satysfakcję. Ten Babol tylko narzeka, histeryzuje i przesadza. Usłyszałam od Niej tylko dwie pozytywne rzeczy i to dotyczące mnie - dobrze jeżdżę autem i nieźle mówię po niemiecku. Tym też się pocieszam
Ja nawet nie wiem czy Ona ma z czegokolwiek satysfakcję. Ten Babol tylko narzeka, histeryzuje i przesadza. Usłyszałam od Niej tylko dwie pozytywne rzeczy i to dotyczące mnie - dobrze jeżdżę autem i nieźle mówię po niemiecku. Tym też się pocieszam
Bo te zdrowe na umyśle są 100x gorsze!Chorej sie wybaczy, bo chora.Mnie się też raz zdarzyło drzwiami trzasnąć!!!Ale ryczeć nigdy!!ICynikiem nie jestem, a nerwy to mam z kamienia chyba!! I zauważ-jakoś przez facetów podopiecznych czy facetów z rodziny pacjenta, dziewczynom rzadko nerwy puszczają do takiego stopnia ,żeby płakać!!!
Zobacz nawet tutaj na forum co jakis czas wybucha wojenka, o co ? Panie sie czepiają drobiazgów, natura taka pokretna?
Zobacz nawet tutaj na forum co jakis czas wybucha wojenka, o co ? Panie sie czepiają drobiazgów, natura taka pokretna?
Jakby na forum co jakiś czas nie było małych wojenek to by chyba nieco drętwo było?:)Zobaczcie ile nas tu jest?Musi się coś dziać,przeciez nie mozemy sobie słodzic na okragło bo po trzech dniach bysmy dobrowolnie do Rygi odjechały!!!!!:):):):) Z samego TIU TIU TIU to żadne forum długo się nie utrzyma:):):)
Niby nie świeżynka ale zastraszona. A ten Babon zdrowy psychicznie nie jest. Ja obserwuję tu lekomanię, przewrażliwienie na swoim punkcie, hipohondrię, pracoholizm i chorobliwą chęć dowodzenia.
Jakby na forum co jakiś czas nie było małych wojenek to by chyba nieco drętwo było?:)Zobaczcie ile nas tu jest?Musi się coś dziać,przeciez nie mozemy sobie słodzic na okragło bo po trzech dniach bysmy dobrowolnie do Rygi odjechały!!!!!:):):):) Z samego TIU TIU TIU to żadne forum długo się nie utrzyma:):):)
...jakie cechy charakteru sa Tobie mile... bo jakie nie... to juz wiem... ...to ze dobrze po niemiecku mowisz i prowadzisz akuratnie auto.... oczywiscie w/g Twojej podopiecznej... jest raczej plusem... czego wobec tego babuni sie czepiasz:))) dziwna wg mnie jestes... kompleksy jakies ...
Zamiast Cie pocieszyc... zaczelam sie czepiac...
Może i jestem dziwna, na brak kompleksów też nie narzekam a jeśli chodzi o Babunię to mam potrzebę się poczepiać bo nie zauważam u niej żadnych miłych cech charakteru. Może Ty kika1 byś sobie z Nią poradziła. Ja sobie nie radzę i już.
...powtorze sie...a Ty masz jakies mile cechy... Twoje wpisy wrecz same sie prosza... o takie pytania jak moje...
...powtorze sie...a Ty masz jakies mile cechy... Twoje wpisy wrecz same sie prosza... o takie pytania jak moje...
Puściłam sobie fajną płytę w ramach poprawy samopoczucia ( składanka ) i takie mi się miękkie nogi zrobiły. Pójdę do łóżeczka, poczytać. Jeszcze tylko dziadka zapakuję do łóżka, bo chyba już jest gotowy.