3- Ty,Martusiu,Mycha i ja:):)jak narazie:):)
3- Ty,Martusiu,Mycha i ja:):)jak narazie:):)
Ciekawe jak wywołać zakażenie bo chętnie bym sie zakaziła ....))))
Może już jesteś zarażona tylko jeszcze o tym nie wiesz:):):):)
IGGA prawie mnie przekonalas, do tego makijazu! Pisz dalej, pisz. ....Usta !! Faktycznie mam troche przybladle, szminka trwala nie jest, ale Usta sa takie drazliwe, robila juz ktoras, boli? (Mocno?)
Moja mama maluje sobie u kosmetyczki paznokcie jakimś lakierem hybrydowym. Trezyma to od 2-3 tygodni, paznokcie ma się swoje, ale ten lakier je utwardza, więc są mocne. No i paznokieć się nie niszczy, jak podobno przy tipsach. Ja mam swoje i tak wolę, bo często maluję paznokcie i wymyślam różne kolory, wzorki, paski. I mogę mieć do każdego stroju inne paznokcie. Przy tipsach, czy tym lakierze hybrydowym to już ma się cały czas to samo. I jak dla mnie tipsy wyglądają mało naturalnie - najpopularniejsze teraz są chyba te żelowe - ale to płytka się robi grubsza i wygląda to tak średnio w moim odczuciu.
Moja mama maluje sobie u kosmetyczki paznokcie jakimś lakierem hybrydowym. Trezyma to od 2-3 tygodni, paznokcie ma się swoje, ale ten lakier je utwardza, więc są mocne. No i paznokieć się nie niszczy, jak podobno przy tipsach. Ja mam swoje i tak wolę, bo często maluję paznokcie i wymyślam różne kolory, wzorki, paski. I mogę mieć do każdego stroju inne paznokcie. Przy tipsach, czy tym lakierze hybrydowym to już ma się cały czas to samo. I jak dla mnie tipsy wyglądają mało naturalnie - najpopularniejsze teraz są chyba te żelowe - ale to płytka się robi grubsza i wygląda to tak średnio w moim odczuciu.
Ale gorący temat się zrobił!Dla tych co miały problemy po takich zabiegach, polecam rano tabletke na uczulenie (zyrtex albo calritine)potem wapno musujace, unikniecie reakcji uczuleniowej, ja pierwszy raz przy rzęsach mialam podpuchniete oczy i swędzialy mnie powieki, wiec myślalam ze to nie dla mnie, ale tak bardzo mi sie efekt podobał, że wymyśliłam metode autorską :D
Acha , i do tego sól fizjologiczna na przepłukanie oka, zaraz po zabiegu.A jest też coś, co się nazywa henna permanentna , i to jest tusz , ktory trzyma ok. 3 tygodni, dla tych , co mają swoje rzęsy w miarę długie.Pozdrawiam dziewczyny
Nie ma sie tak samo przy tipsach,są tysiące wzorow kolorow,brokaty,ozdoby rozne,co 4 tyg mam cos nowego.Mozna tez zrobic sobie zwykly french na tipsach-pieknie i naturalnie wyglada.Roznic jest taka ze przez 4 tyg nie musze nic robic przy paznokciach czego nie mozna powiedziec,jesli ma sie swoje.jak sobie przypomne to piłowanie,lakierowanie po to zeby za dwa dni od nowa to robic....Teraz nie robie nic poza tym ze co 4 tyg jade do kosmetyczki na poltorej godziny.
Makijaz permanentny jest ok,ale tipsy to po prostu genialny wynalazek.
Tipsy pewnie z racji mojego wieku kojarzę z podróbą, tandetą. Pewnie nie zawsze tak jest, ale ja osobiście jestem na nie.